V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - podlahový materiál.

Výroba, predaj, montáž: - plynové sálavé kúrenie RADI-HEAT.

Montáž, servis: - plynové kotolne - olejové kotolne - plynové infražiariče - vykurovacie systémy - solárne systémy - tepelné čerpadlá - kotly na pevné palivá, krby, krbové vložky - akumulácia. Rozvody plynu STL*, NTL*. Obchodné, montážne a servisné zastúpenie firiem: - VIESSMANN - KASPO.

Predaj: - filtre na úpravu vody - zmäkčovače vody

Služby: - predaj, montáž, servis sprchové kúty, boxy a vane od spoločnosti Roltechnik - vodoinštalácia - montáž kuchýň

Predaj, maloobchod, montáž: - podlahové krytiny - drevené dvere

Predaj, maloobchod, montáž: - podlahy - drevené dvere

Výroba, predaj: - spojovací materiál - hmoždinky - výrobky z plastov - výroba spojovacích materiálov - výroba elektromateriálov - lisovanie plastov - hmoždinky do sadrokartónu - zatepľovacie hmoždinky - uzlovacie hmoždinky - univerzálne hmoždinky - skrutky - skrutky - kotvy - spracovanie plastických hmôt

Stolárstvo. Zákazková výroba: - nábytok - kuchynské linky - drevené okná, dvere

Výhradné zastúpenie firmy GIRA SRN. Dodávky: - elektroinštalačný materiál - zariadenie na domovú komunikáciu. EIB (Európska inštalačná zbernica): - dodávky zariadenia, poradenstvo, projekcia, montáž, servis. Certifikácia EIBA BRUSSEL. Certifikácia zariadenia EIB EZÚ PRAHA.

Poradenstvo v odbore a internetový predaj úpravní pitnej, podzemnej a povrchovej vody a čistiarní odpadových vôd, septikov, nádrží a zemných filtrov pre domácnosti a firmy. Odbery vzoriek vody a ich analýza v akreditovanom laboratóriu. Vystavenie posudkov.

Vykonávame: - výstavba a rekonštrukcia komerčných a bytových objektov (klasická výstavba, drevostavby) - návrhy a realizácia interiérov. Zákazková stolárska výroba: - nábytok - kuchyňa - dvere - zárubne - schodisko z masívu a doskového materiálu.

Predaj a montáž: - strešné krytiny vrátane príslušenstva - poradenstvo zdrama - špecializácia na ľahké krytiny, strechy na kľúč, izolácia striech.

Výroba: - ekologické pelety zo sena a slamy Montáž: - kotly

Maloobchod, predaj: -stavebniny -stavebný materiál

Predaj, e-shop, montáž: - tepelná technika - vykurovacie rohože - vykurovacie káble - elektrické podlahové kúrenie

Projekcia, dodávka, montáž, servis: - systémy merania a regulácie - slaboprúdové a silnoprúdové rozvody - kotolne a odovzdávacie stanice

E-shop: - strešné krytiny - presvetľovacie systémy - odkvapy - izolácia - strešné okná - stavebná chémia

Výroba, montáž: - plastové, drevené okná a dvere - vstavané skrine na mieru.

Predaj, montáž, oprava, servis: - kotly - kotolne - tepelné čerpadlá - meracia a regulačná technika

Predaj, montáž: - mobilné priečky - sanitárne priečky.

Dodávka, predaj, montáž: - bezpečnostné a protipožiarne dvere - stavebný systém DART - žalúzie, slnečné clony, markízy, rolety.