V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

-Výroba paliet a obalovej techniky. -Čalúnnictvo Stolárstvo, podlahárstvo

Petr Lupoměch vykonáva zatepľovacie a stavebné práce. Svojim zákazníkom predáva rôzne druhy okien, vyrába a montuje lodžie, izoluje strešnú krytinu a mnoho ďalšieho.

Ramila, s. r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu kuchýň, dverí, nábytku a drevostavieb.

Karel Kvintus sa zameriava na vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo, montáž kotlov, podlahové kúrenie, solárne zariadenia a mnoho ďalšieho.

Zámočníctvo, nástrojárstvo kúrenárstvo Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny

Petr Kolouch sa zameriava na stavebné, murárske, izolačné práce, montáže sadrokartónov, pokládku dlažieb a dodávku stavebného materiálu.

Petr Šešulka predáva elektroinštalačný materiál, vykonáva poradenstvo týkajúce sa energií, fotovoltaických elektrární, tepelných čerpadiel a ďalších oblastí.

Firma Pohoda Let sa špecializuje na výrobu doplnkov do stavebníc leteckých modelov, na strojársku výrobu a predaj spojovacieho materiálu.

Predaj, maloobchod, veľkoobchod: -materiál pre klampiarov a pokrývačov -plechy, strešné odkvapy, odkvapové systémy, strešné žľaby, kolená, koleno, kotlíky, žľaby, zvody, strešné plechové krytiny, tabuľkový a zvitkový plech -materiál pozink, meď (Cu), hliník (Al). -príslušenstvo žľabové čelo, háky, lapč lístia, posvná rúra, žľabový roh, roh ...

Nákladná doprava - vnútroštátne - do 30t Nákup a predaj - stavebný materiál za účelom ďalšieho predaja

Dodávka - káblové súbory TYCO ELECTRONIC pre silnoprúdové siete

Opravy - domáce elektrospotrebiče Elektroinštalačné práce Opravy - akumulačné kachle Opravy - ručné náradie NAREX

Zatepľovacie fasády Sadrokartóny Obklady a dlažby Stavebná činnosť - rodinné domčeky na kľúč Krby

Klampiarske práce Pokrývačské práce - strechy na kľúč Montáž - strešné okná

Predaj: -kuchynské dvierka -lamina -palubky -plávajúce podlahy -drezy -spojovacie materiály -laky, tmely, lepidlá -hrany -lišty -nábytkové kovanie -truhlárske náradie. Pravidelné rozvozy: -utorok a štvrtok v smere Veľké Meziříčí - Veľká Bíteš -streda a piatok v smere Žďár nad Sázavou - Nové Mesto na Morave.

Predaj: -stavebniny Práca: -elektromontáže.

Zasklievanie okien - výmeny izolačných skiel Renovácia, údržba, montáž, servis - eurookná - dvere

Milan Havlíček zo Žďáru nad Sázavou sa zameriava na predaj elektromateriálu.

Služby: -výkup sezónneho ovocia (jablká, ríbezle) -kovošrot, výkup železa, železného šrotu vrátane automobilov -výkup farebných kovov -plnenie fliaš propán-bután, PB** -odber nebezpečných odpadov pre TS** Bystrice nad Pernštejnom. -čerpanie LPG do automobilov. Maloobchodný predaj: -pracovné odevy, dodávky aj pre firmy ...

Výroba predaj, servis: -náhradných dielov a striekačiek PS 12. Zvyšujeme požiarnu odolnosť oceľových aj drevených konštrukcií protipožiarnymi nátermi.

Hydroizolácia plochých striech: -asfaltové modifikované pásy -stierkové hmoty -lokálne opravy strešných plášťov -zatepľovanie plochých striech. Nátery plechových striech. Zatepľovanie fasád. Stavebná izolácia. Rekonštrukcia: -terasy -balkóny. Práca: -murárske -sadrokartón. Predaj: -fasádne farby -náterové hmoty vonkajšie ...