Vodoinštalatérsky materiál v podobe pružných hadíc, kohútikov, koncoviek, hadicových spôn, montážneho materiálu, náradia, tesnenia a trubiek je základ pre vodoinštalatérske práce. Do tejto kategórie spadá aj vybavenie kúpeľní, teda umývadlá, vane a sprchy

Požičovňa a predaj elektrického ručného náradia a príslušenstva, železiarstva a inštalatérske potreby. Jadrové vŕtanie a rezanie do železobetónu a betónu. Požičiavanie elektrického náradia značiek: - Bosch, Hilti, Makita, Narex, Rubi, Sima, Stihl, Rems, Ridgid, Rothenberger, Fronius, Camac, Perles, NTC, Master, Enar, Kroll, Alko, atď.

Ponúkame inštalatérske a kúrenárske potreby. Výroba sifónov a flexi hadíc. Predaj myjavských armatúr a nerezového potrubia.

Internetový obchod, e-shop: - filtračná kanvica, fľaše na vodu - filtračné patróny - filtre na kohútik.

Špecializovaný dodávateľ pre sortiment: - voda - kúrenie - plyn - obklady - sanita.

Talianske kúpeľne. Naša spoločnosť ponúka širokú škálu pruduktov od štandardnej až po najnáročnejšiu luxusnú ponuku. Odporúčame Vám navštíviť naše štúdio. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, poradenstvo:

Revízie, rozvody, montáže: - voda, kúrenie, plyn Opravy: - kanalizácia, rekonštrukcia Dodávka a montáž: - inštalatérske potreby - plynové spotrebiče, ohrievače, ohrievače - kúpeľňový nábytok - umývadlá, drezy, senzory - záchody, bidety.

Výrobca a dodávateľ predizolovaného potrubia a príslušenstva. Predizolované potrubie sa používa na rozvody tepla, chladu a kondenzátov. Materiály: oceľ, PPR, PUR a SPIRO. Služby: projektovanie, školenia, strojné penenie a montáž elektro spojov.

Kúpeľňové štúdio, dodávka dlažieb a obkladov, kompletné vybavenie kúpeľní, sanita, batéria, kúpeľňové vybavenie, kúpeľňový nábytok - design-zastúpenie firiem (AeT ITALIA, KOS, LINKI, ZUCCHETTI, SIGNORINI, CALIBE, BRANCHETTI, PORCELANOSA, ATLASCONCORDE, ARMÓNIA ARTE CASA, a ďalšie).

Online predaj v oblasti kúpeľní. Kúpeľňové batérie, drezové batérie, kuchynské batérie, sprchy, retro kúpeľne, rustikálne batérie, retro nábytok do kúpeľne, vodovodné batérie

Predávame bytové, domové a priemyselné vodomery, merače tepla, dávkovacie zariadenia, šróbenie k vodomerom, pomocný a inštalatérsky materiál spoločnosti Slovarm. Tiež ponúkame magneticko-indukčné prietokomery a zariadenia na prenosy stavu vodomerov. Vykonávame aj opravy a repasie všetkých typov vodomerov.

Kúpeľňové štúdio. Maloobchod, veľkoobchod: - inštalatérske potreby - rozvody vody, plastové, medené - akrylátové vane - sanitárna keramika.

Obchodné zastúpenie, veľkoobchod: - guľové ventily - rohové, výtokové ventily - mosadzné fitingy - rýchlospojky - vodoinštalačný materiál.

Štúdio kúpeľní. Veľkoobchodný a maloobchodný predaj, sklad a vzorková predajňa: - kúpeľne - obklady a dlažby - sprchové kúty - vodovodné armatúry - sanitárna keramika - návrhy na PC - potrubie - radiátory - plasty - kotly - vane - Cu systém. Kompletný sortiment na inštalácie a rozvody vody a kúrenia. Ponúkame: - zaujímavé ...

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske. Predaj: - inštalatérsky materiál.

Predaj - obklady, dlažba - vodovodné batérie - sanitárna keramika - sprchové kúty - radiátory - kúpeľňové doplnky - bojlery, ohrievače - náradie - lepidlá, škárovacej hmoty. Dodávky a rekonštrukcia kúpeľní na kľúč. Rekonštrukcia bytových jadier.

Maloobchod, predaj, e-shop: -kúrenársky materiál -vodoinštalačný materiál -vybavenie kúpeľní -kuchyňa -dom, záhrada -náradie

Inštalatérska firma. Veľkoobchod, montáž: -sifóny, odtoky Hutterer a Lechner -protipožiarne systémy INTUMEX -kanalizačné systémy POLOPLAST -voda, kanalizácia, kúrenie, plyn -pasívna požiarna ochrana.

Veľkoobchod s materiálom: - kúrenárskym - inštalatérskym - tepelné čerpadlá

Veľkoobchod a predaj: - PP-R plastové rúrky a tvarovky - mosadzné armatúry - batérie a doplnky do kúpeľní - vnútorná kanalizácia - sanita - zváračky a nadstavce na čelné a polyfúzne zváranie - ostatné.

Generálny dovozca - ekologické zariadenie ION SCALEBUSTER Úprava vody bez použitia chemikálií.

Výrobky na udržanie tlaku vo vykurovacích sústavách a systémoch na pitnú vodu.

Veľkoobchod a maloobchod - homologované vodomery GIOANOLA.