Ohrevné zariadenie pre štandardné, domáce aj priemyselné aplikácie zahŕňajú temperačné články, armatúry, infrapanely, vykurovacie panely, tepelné čerpadlá, vyhrievacie podlahy, ale aj potrubia pre vykurovacie kvapaliny, vedenie tepla, bojlery či kotly.

Kominárstvo. Kúrenárstvo. Predaj: - príslušenstvo ku kotlom - kachľové, krbové kachle - krbové a komínové vložky - krbové náradie - bojlery - sporáky - tuhé palivá.

Vývoj, výroba a distribúcia: - súprav pre reguláciu nesúčasného vykurovania - vykurovanie ovládané prostredníctvom internetu.

Veľkoobchod, maloobchod: -vykurovanie -čerpacia technika Grundfos -teplovodné obehové čerpadlá -teplovodné kotly -expanzomaty -ohrievače Tatramat -radiátory -meracie a regulačné prvky -hadice, čerpadlá -domáce vodárne -drobné armatúry.

Firma pracuje v certifikovanom systéme kvality ISO 9001:2000 Výroba: - oceľové radiátory a príslušenstvo - pasce na hlodavce - pasce na zver a škodnú - spracovanie plechov na CNC strojoch - delenie plechov - tvárnenie - zváranie. Služby: - projekcia a inštalácia v odbore plyn, voda, kúrenie. Možnosť poskytnutia náhradného ...

Plastikárska výroba, predaj a montáž: -plastové okná, okno, okien a dvere, dverí vchodové aj balkónové -zameranie, konzultácie a spracovanie cenových ponúk zadarmo -využívame naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kovanie firmy WINKHAUS -dodávame aj doplnky -parapety, žalúzie, siete, sieť proti ...

Výroba - štvorhranné a kruhové potrubie do vzduchotechniky - atypické potrubie na zákazku - zámočnícke a klampiarske prvky.

Predaj: - vysokotlakové čistiace zariadenia zn. Kärcher - teplovzdušné agregáty - odvlhčovače - výrobky z recyklovaného plastu - zatrávňovacia dlažba, plotovky, dosky, dosky, obrubníky Výroba, montáž: - technológia pre živočíšnu výrobu - pôrodné koterce - koterce pre prasiatka - kŕmne automaty - kŕmne linky

Predaj a montáž: - vodovodných batérií - čerpadiel a kotlov - komínového náradia a dymovodov - plyn a tuhé palivá - odpadový systém - fitingy čierne, mosadzné a pozinkované - materiál kotviaci a spojovací - kúpeľňového vybavenia, návrhy kúpeľní - kozmetika a drogéria - bazénové doplnky a chémia. - záhradné náradie.

Výroba a montáž oceľových konštrukcií Montáž strojného zariadenia Potrubárske a zváracie práce

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Predaj, dodávka, montáž: - solárne systémy, panely a sety - plynové kotly, akumulačné nádrže, tepelné čerpadlá, rekuperácia, regulácia, podlahové kúrenie. Výmeny kotlov na tuhé palivá z kotlíkovej dotácie.

Predaj, servis - čerpadlá, armatúry pre energnetický, potravinársky, chemický priemysel - systém KSB - čerapdlá a čerpacie systémy - miešadlá - elektrické, hydraulické a pneumatické pohony

Stavebné práce: - horúcovody - parovody - tepelné zariadenia. Stavebný dvor: -Olomouc, Na zákope 2, tel./fax:585313525 -Olšany u Prostějova 66, tel.:602708492

Servisný partner Mora, Gorenje, Karma: -sporáky -ohrievače vody.

Výroba, montáž, dodávky: - plynové kotolne - kogeneračné jednotky - kotolne na biomasu - čierne plynové žiariče - tepelné čerpadlá - potrubné rozvody.

Predaj: - radiátorové armatúry - koľte - ohrievače vody - radiátory - solárne systémy.

Obchodné zastúpenie firmy HAWLE: -vodárenské a plynárenské armatúry -šupátka, hydranty, fitingy, spätné klapky, príruby, rúrkové tvarovky, vodovodné prípojky, poklopy -zavzdušňovacie a odvzdušňovacie ventily.

Predaj: - drobné armatúry Sigma - poisťovacie a redukčné ventily - stavebnicové regulačné ventily - zákopové súpravy - čerpadlá a čerpacia technika - meracia a regulačná technika.

Naša spoločnosť sa zaoberá veľkoobchodným aj maloobchodným predajom v oblastiach kúrenia, sanita, inštalačné materiály. Kúrenie: - radiátory: - článkové liatinové, oceľové, hliníkové - doskové - kúpeľňové telesá - konvektory - Fan-coily - kotly - ohrievače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanzia - armatúry a ...