Ohrevné zariadenie pre štandardné, domáce aj priemyselné aplikácie zahŕňajú temperačné články, armatúry, infrapanely, vykurovacie panely, tepelné čerpadlá, vyhrievacie podlahy, ale aj potrubia pre vykurovacie kvapaliny, vedenie tepla, bojlery či kotly.

Služby: - opravy a sanácie tlakových i beztlakových potrubí zo všetkých materiálov (metódy relining, close-fit vložkovanie, cracking) - realizácia potrubných celkov a armatúrnych uzlov - pokládka potrubia - výstavba vodojemov, ČOV - úpravy vodných tokov - výškové práce

Projekcia, inžiniering, montáž: - veľkokapacitné zásobníky - potrubné rozvody - oceľové konštrukcie

Stavebná firma. Dodávka a montáž potrubných rozvodov systémom VICTUALIC z materiálu: - nerez - železo (vrátane cementácie) - meď - plast. technológie pre rozvody vody a čerpacích staníc.

Vykurovanie priemyselných hál, skladových hál, športových hál, výrobných hál či dielní. Vykurovanie tmavými plynovými infražiaričmi. Energeticky úsporné vykurovanie pre vysoké objekty.

Energetika: - zariadenia a armatúry pre rozvody: - pary, kondenzátu a ostatných technických plynov a kvapalín - zariadenia na výrobu a distribúciu čistej pary. Meranie tepla v pare. Sortiment a služby: - prístroje a armatúry na ostrojenie kotlov - meranie prietokov - regulačné systémy - odvádzače kondenzátu - zdvíhače ...

Predaj: - tepelné výmenníky - výmenníky na ohrev bazénov - nerezové nádrže - tepelné čerpadlá

Firma SEPLYKO spol. s r.o. vznikla v roku 1992 ako servisný partner pre výrobcov plynových kotlov ORK a ORTAS. Rozširovaním činností a vyškolením ďalších zamestnancov teraz zaisťujeme servis viac ako desiatim výrobcom kotlov a výrobcom ďalších komponentov v kúrenárskej a plynárskej oblasti. .

Vývoj, výroba, dodávka: - atypické strojné diely, celky: - lineárne jednotky - pohony pre armatúry - adaptéry, spojky - ručné havarijné ovládanie pre pneumatické a hydraulické valce.

Naša spoločnosť rozvíja obchodnú činnosť v odbore vykurovania a ohrevu úžitkovej vody. ZNAČKY: - Stiebel Eltron. - AEG Haustechnik - De Dietrich - Tatramat. Produkty: - elektrický ohrev vody - zásobníkové ohrievače vody - prietokové ohrievače - batéria k ohrievačom - bezpečnostné armatúry - tepelné čerpadlá - elektrické ...

MINIB s.r.o., Praha - výroba, dodávky - vykurovacie konvektory MINIB - vykurovacie telesá na vykurovanie interiérov. MINIB - držiteľ certifikátu manažérstva kvality ISO 9001:2001 - výroba vykurovacích konvektorov. KONVEKTORY : - obsahujú výmenník tepla na horúcu vodu umiestnený v nerezovom žľabe - dodávajú sa vo vyhotovení s ventilátorom ...

Predaj, servis: -tepelné čerpadlá -solárne systémy -zásobníkové ohrievače -akumulačné nádrže -vetranie s rekuperáciou tepla -termostaty, ventily -rúrky na oddymenie plynových kotlov -teplomery, manometre -regulátory ťahu pre kotly, horáky.

Výrobca a dodávateľ predizolovaného potrubia a príslušenstva. Predizolované potrubie sa používa na rozvody tepla, chladu a kondenzátov. Materiály: oceľ, PPR, PUR a SPIRO. Služby: projektovanie, školenia, strojné penenie a montáž elektro spojov.

- Kyslíko-palivové horáky s povrchovým zmiešavaním - Príslušenstvo - Leštenie plameňom

Našim hlavným zámerom je poskytovanie profesionálnych služieb a kompletných dodávok kanalizačných a odvodňovacích systémov pre zákazníkov, stavebniny aj stavebné a montážne firmy.

Plastikárska výroba, predaj a montáž: -plastové okná, okno, okien a dvere, dverí vchodové aj balkónové -zameranie, konzultácie a spracovanie cenových ponúk zadarmo -využívame naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kovanie firmy WINKHAUS -dodávame aj doplnky -parapety, žalúzie, siete, sieť proti ...

BAXI. Veľkoobchod: -plynové kotly Baxi -solárne systémy

Činnosť: - izolácia, izolatérstvo - izolácia tepelnej, chladovej, hlukovej, protipožiarnej, horúcovodov, parovodov, energetických celkov - vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo - predaj a montáž automatických kotlov na tuhé palivá - zemné práce - zámočníctvo

Výroba: - ohybné komínové vložky - komíny, dymovody - hliníkové ohybné hadice - komínové systémy. Dodávateľ rozsiahleho sortimentu pre kominárov, krbárov, kachliarov a kúrenárov.

Dovoz, import: - priemyselné armatúry, ventily - šupátka, guľové kohúty, klapky: - AUDCO-ARGUS - MOKVELD - SEMPELL - GESTRA - ARI ARMATUREN - ARMATURENWERK HALLE - XOMOX-TUFLIN - protipožiarne prestupy Brattberg.

Predaj - obklady, dlažba - vodovodné batérie - sanitárna keramika - sprchové kúty - radiátory - kúpeľňové doplnky - bojlery, ohrievače - náradie - lepidlá, škárovacej hmoty. Dodávky a rekonštrukcia kúpeľní na kľúč. Rekonštrukcia bytových jadier.

E-shop - spojovací materiál - kotviaca technika - ložiská - brúsne a rezné kotúče - náradie - armatúry

Doprava: - suť - zemina - stavebné materiály Servis: - spaľovne - kotolne - kotly Zemné a výkopové práce

Vyrábame a dodávame doskové výmenníky tepla, výmenníkové stanice, kompaktné odovzdávacie stanice, vzduchové chladiče, kondenzátory, špirálové výmenníky tepla, rúrkové výmenníky tepla, separátory, dekantačné odstredivky a bubnové rotačné zahusťovače, vybavenie nádrží, čerpadlá, ventily a membrán.

Servis, opravy a montáž plynových kotlov - regulácia vykurovacích systémov - servis kondenzačných kotlov a kotolní.