Aj vy môžete mať útulný domov vďaka širokej ponuke bytových doplnkov ako je bytový textil - vankúše a prikrývky, sviečky, koberce, fotorámčeky, vázy, dekorácie, osvetlenie, rámy, zrkadlá a obrazy. Všetko zoženiete v krásnom a originálnom dizajne.

Spoločnosť Nábytek Strakoš z Českej republiky sa špecializuje na výrobu a predaj bytového, záhradného a jedálenského nábytku. Z ČR poskytujeme komplexné dodávky interiérov pre kancelárie, firmy, reštaurácie, hotely či domácnosť. Medzi naše hlavné produkty patria predovšetkým záťažové stoličky v modernom a klasickom štýle z kvalitného masívu ...

Svet bytových vôní - e-shop aj kamenný obchod v Zlíne - bytové vône - bytové parfémy - luxusná vôňa do šatníkov - ekologické vône do auta - prírodná vôňa pre deti - aróma difuzéry - katalytické lampy - dizajnová aróma lampy. Vôňa do príjemnej bývania.

Retroobchod, e-shop: - plechové cedule - bytovo doplnky, dekorácie - plagáty - nástenné hodiny.

Veľkoobchod s orientálnym tovarom. Najväčší dovozca tradičného tovaru z Indie, Indonézie a Číny do Českej republiky. Ponúkaný sortiment: Vonné tyčinky, vonné františky, aróma lampy, feng-shui, feng-šuej, lapače snov, zvonkohry Parfémy Shirley May, Alta Moda, Lotus Valley, Dales and Dunes Drevené sochy a figúrky z Indonézie a Thajska ...

Internetový predaj bytových doplnkov, posteľnej bielizne, matracov, roštov, sedacieho nábytku, skríň, komôd a zostáv. Ponúkame police, zrkadlá, dekorácie, postele, vankúše, prikrývky, kreslá, stoličky, sedacie vaky, taburety, stoly, stolíky a ďalšie.

E-shop, internetový obchod - bytový textil - bytové doplnky - autopríslušenstvo - darčekové a dekoračné predmety - čistiace a pracie prostriedky - elektrické náradie - hry a hračky.

Predaj, e-shop: - dizajnové bytové doplnky, hodiny, dekorácie na stenu, kvetináče, ...

Galéria Milada - rámovanie obrazov - reprodukcia obrazov. Ďalšie predajne: - adresa: Kodanská 5, Praha 10, tel. 271 724 472 - Belehradská 65, Praha 2, tel. 222 518 793.

Predaj, e-shop: - dekorácia - doplnky - bytový textil - kuchynské pomôcky - bytový textil - nábytok

Internetový predaj, e-shop, dodávka: - hotelová kozmetika - hotelové vybavenie kúpeľní - hotelový textil - hotelové doplnky, vybavenie (stojančeky, popolníky, dekorácie).

E-shop: - ARDUINO a príslušenstvo - doska na krájanie - krabičky - LED žiarovky, svetlá - tonery

Predaj: - bytový nábytok: - pošlite z lamina, masívu, čalúnené, obývacie zostavy, sedacie súpravy, kreslá, ušiaky, komody, šatníky, nočné stolíky, police, jedálenské stoly, konferenčné stolíky a ďalšie - matrace, rošty - bytové doplnky. Nábytok vám dovezieme až domov a odborne zmontujeme.

Výroba, predaj, montáž: -žalúzie: -meziokenné, interiérové, vertikálne -zhrňovacie dvere -siete proti hmyzu -predokenné rolety plastové a hliníkové -kovanie -garniže -odhlučnenie dverí -vešiakové steny -rôzne bytové doplnky. Zameranie a poradenské služby zadarmo.

Činnosť VIP Ateliéru v oblasti GD stavieb je zameraná na výstavbu občianskych a priemyselných stavieb a ďalej aj ich opráv a rekonštrukcií. Pre tieto akcie zaisťuje tiež projektové a inžinierske činnosti. Zabezpečovanie činností spojených s programom Zelená úsporám Zatepľovanie budov, montáž tepelných izolácií, vykonávanie omietkových systémov, ...

Výroba a predaj samolepiacich dekorácií: -samolepiace obrázky -samolepiace tapety -fotoplátna -veľkoformátová tlač fotografií

Maloobchod, predaj: - nábytok - sedacie súpravy, pohovky - postele - stolička - kancelársky nábytok - bytové doplnky - kuchynské linky vrátane spotrebičov. Sídlo firmy: - Opava, Tešínska 1023/29.

Predaj - masívne postele zo smreka, duba DOMESTAV - matrac TROPICO, DPV - jedálenské sety IKTUS

Interiérové doplnky, šperky - bytové doplnky - dekorácia na stenu - stolovanie. Predajná galéria: - obrazy - umelecké predmety - grafické listy.

Predaj, e-shop - kuchyňa - vstavané skrine - bytové doplnky - stoly -obývacie izby.

Veľkoobchod, distribúcia, dovoz, import, predaj: -interiérové a obkladové profily, interiérových a obkladových profilov, lišty pre plávajúce podlahy, interiéry, kúpeľne, obklady a dlažby

Predaj: - darčekový tovar - dekorácia - bytové doplnky - čaje - prírodná kozmetika

Ručná výroba, e-shop: - vonné sviečky, sviece.

Výroba interiérových prvkov doplnkov a vybavenia.