Aj vy môžete mať útulný domov vďaka širokej ponuke bytových doplnkov ako je bytový textil - vankúše a prikrývky, sviečky, koberce, fotorámčeky, vázy, dekorácie, osvetlenie, rámy, zrkadlá a obrazy. Všetko zoženiete v krásnom a originálnom dizajne.

predaj - bytový nábytok - spálne, postele - kancelársky nábytok - sedací nábytok.

E-shop HračkyHračky.cz - hry, hračky - stavebnice - dekorácie.

predaj - doplnky pre domácnosť - sviečky - osviežovače vzduchu - svietniky - aromalampy.

Výroba, e-shop: - vonné sviečky MEADOWS.

Internetový obchod, e-shop: - katalytické aróma lampy.

Dizajn štúdio Cocici - bytové doplnky na mieru.

Vybavenie hotelov, reštaurácií, stravovacích prevádzok i domácností. porcelán: -hotelový i do domácnosti -Tenkostenné, biely -dekorovaný. Nápojové sklo: -Ručne tvarované aj strojová výroba -dekorované aj číre sklo -dekorativní a umelecké skla -vysoký smalt a ďalšie ozdobné techniky. Príbory: -nerezové, strieborné -zdobené ...

Dovoz, predaj - ratanový nábytok - bambusový nábytok - drviče kuchynského odpadu.

E-shop - doplnky pre dom a záhradu - bezdotykové odpadkové koše - bezdotykové dávkovače mydla - kancelárske stoličky.

Predaj, e-shop: - nábytok - bytové doplnky - svietidlá - bytový textil

-Spracovanie dreva, výroba drevených, korku, slamy a pletacích materiálov -Výroba plastových a gumových výrobkov -Výroba stavebných hmôt, porcelánových, keramických a sadrových výrobkov -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Návrhářská, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Opravy a údržba potrieb pre domácnosť, ...

Predaj nábytku, tapiet, záclon aj závesov, garníž, zrkadiel, osvetlenia a bytových doplnkov. Návrhy a realizácie interiérov. Servis pre architektov ..

Umelecké pasiarstvo. Vykonávame pasiarske, kováčske, kovotlačiteľské a zámočnícke práce. Realizujeme drobné zákazky a opravy aj vybavenie do interiérov. Pasiarstvo: - lustre, lampy a kandelábre - garniže, trnože a zábradlia - náradie ku krbu, mriežky - dverové kovania, kľučky a kľučky - interiérové doplnky z farebných kovov - ...

Maloobchod, kamenná predajňa, e-shop: - sklo, porcelán, šálky, taniere - kuchynské potreby (hrnce, panvice, nože...) - bytové doplnky, dekorácie - bytový textil.

Návrh, šitie, montáž: - závesy, záclony - japonské steny, rímske rolety - prikrývky na posteľ, vankúšiky - prestieranie - dekorovanie okien.

Veľkoobchod: - metrový bytový textil - bytové doplnky

Veľkoobchod s orientálnym tovarom. Najväčší dovozca tradičného tovaru z Indie, Indonézie a Číny do Českej republiky. Ponúkaný sortiment: Vonné tyčinky, vonné františky, aróma lampy, feng-shui, feng-šuej, lapače snov, zvonkohry Parfémy Shirley May, Alta Moda, Lotus Valley, Dales and Dunes Drevené sochy a figúrky z Indonézie a Thajska ...

E-shop, internetový obchod - bytový textil - bytové doplnky - autopríslušenstvo - darčekové a dekoračné predmety - čistiace a pracie prostriedky - elektrické náradie - hry a hračky.

Galéria Milada - rámovanie obrazov - reprodukcia obrazov. Ďalšie predajne: - adresa: Kodanská 5, Praha 10, tel. 271 724 472 - Belehradská 65, Praha 2, tel. 222 518 793.

Predaj, e-shop: - dekorácia - doplnky - bytový textil - kuchynské pomôcky - bytový textil - nábytok

Internetový predaj, e-shop, dodávka: - hotelová kozmetika - hotelové vybavenie kúpeľní - hotelový textil - hotelové doplnky, vybavenie (stojančeky, popolníky, dekorácie).

Výroba interiérových prvkov doplnkov a vybavenia.