Nakupujte spotrebiče pre domácnosť, predovšetkým bielu elektroniku ako chladničky, mrazničky, práčky, sušičky, umývačky, alebo malé elektrospotrebiče ako kávovary, odšťavovače, roboty alebo kanvice. Kúpte si spoľahlivého pomocníka do domácnosti.

Veľkoobchod s elektrickými prístrojmi pre domácnosť vrátane rozhlasových a televíznych prístrojov.

Predaj, e-shop: - kuchynské elektrospotrebiče.

Internetový obchod, e-shop: - domáce elektrospotrebiče - spotrebná elektronika

Predaj: - svietidlá - elektrospotrebiče - elektroinštalačný materiál a príslušenstvo.

Predaj filtračných kanvíc - výrobky Brita špeciálne pre slovenský trh - kanvica - filtre

Servis a opravy domácich spotrebičov: - práčok (vopred aj horom plnených) - umývačiek (voľne stojacich a vstavaných) - sušičiek (kondenzačných i výfukových) - sporákov, vstavaných rúr, SKD a digestorov Montáže Pravidelné kontroly

Elektromontážne práce a inštalácia dátových sietí.

Krbové vložky Teplovodné krbové vložky Kachľové ohnisko Kachľové dvierka Elektronická regulácia

Veľkoobchod, maloobchod: - domáce spotrebiče - práčky - chladničky

Predaj a servis domácich spotrebičov. -práčky a sušičky -umývačky riadu -chladničky a mrazničky -sporáky -rúry -vysávače -kuchynské roboty -žehličky - sušiče vlasov

Servis plynových a elektrických spotrebičov.

Výhradný dovozca centrálnych vysávačov zn.SMART. SMART centrálny vysávací systém používa potrubia s priemerom 50 mm inštalované vo stenách, alebo podlahách Vášho domu, ktorým sa odnáša prach, špina a alergény preč z obytných priestorov do zberné nádoby agregátu.

Práca: - elektrorevízia Predaj: - záložné zdroje UPS

Inštalatérske práce v obore voda, kúrenie, kanalizácia v bytoch, rodinných a panelových domoch, chatách, firmách, rekreačných zariadeniach, priemyselných budovách. Vykonávanie tlakových skúšok. Centrálne vysávače - montáž.

Veľkoobchod, maloobchod, montáž a lízing: -spotrebná elektronika -elektrospotrebiče -fény - sušiče vlasov -chladničky -holiace strojčeky -kulmy -LCD televízory -držiaky TV -videokamery -umývačky -mobilné telefóny. Dovoz zakúpeného tovaru dovezieme do bytu.

Opravy práčok, umývačiek, sušičiek a varnej techniky. Spotrebiče vstavané aj voľne stojace. Opravy plynových spotrebičov. Varné dosky SKD a indukčné varné panely. Elektroinštalačné práce, opravy svetelných a zásuvkových obvodov. Poradenstvo a konzultácie. Prevádzkareň: - Praha 4-Michle, Magistrov 599/3.

Veľkoobchodný predaj plnoautomatických kávovarov, rýchlovarných kanvíc, prekvapkávačov, kávových filtrov, sáčkov do vysávačov a košov.

Inštalácia voda, kúrenie, plyn. Inštalácia podlahového vykurovania Giacomini. Inštalácia sanitárnej techniky – kúpeľne, WC. Servis na plynové spotrebiče. Optická kontrola odpadového potrubia pomocou kamery bez nutnosti deštrukcie. Tepelné čerpadlá IVT, NIBE, Viessmann. Trieskové delenie - rezanie potrubia pomocou píly poháňanej ...