Nakupujte spotrebiče pre domácnosť, predovšetkým bielu elektroniku ako chladničky, mrazničky, práčky, sušičky, umývačky, alebo malé elektrospotrebiče ako kávovary, odšťavovače, roboty alebo kanvice. Kúpte si spoľahlivého pomocníka do domácnosti.

CUP Technology s.r.o. sa zameriava na dodávku, inštaláciu, dohľad, servis serverov a opravy elektrospotrebičov.

Oprava, servis: - plynové spotrebiče - elektrické spotrebiče.

Maloobchodný a veľkoobchodný predaj elektro sortimentu. Máme pre Vás výroby z radu: - bieleho tovaru - malých domácich spotrebičov - elektroinštalácia - pre hobby, záhradu a zvieratá - telefónov a vysielačiek - hodiniek, hračiek a auto-moto - výpočtovej techniky.

Maloobchod, e-shop: - elektrické spotrebiče - nábytok.

Montážna a obchodná firma Q-ART sa zaoberá dodávkou systémov centrálneho vysávania do bytov a rodinných domov (nových aj existujúcich), hotelov a penziónov, komerčných a priemyselných objektov. Za dobu svojej pôsobnosti na trhu sme zrealizovali centrálne vysávanie do viac ako 2500 objektov, z toho cca 80 komerčných. Niekoľko rokov tiež ...

Jiří Roubalík sa zameriava na servis mobilných telefónov, chytrých hodiniek, robotických vysávačov a elektrických kolobežiek, ďalej na inštaláciu SW, čistenie reproduktorov a ochranné sklá.

Predaj, distribúcia: -elektroinstalační materiál -podlahové vykurovanie -montáž: -elektroinstalace NN do 1000 V -hromosvody a elektrické podlahové vykurovanie -vodoinstalace, kúrenie, podlahové teplovodné vykurovanie Solárny zariadenie -centrálna vysávača. Projekty, revízie: -PROJEKTY, revízia elektroinštalácií a ...

MB servis sa zameriava na servis malých domácich spotrebičov, elektroniky a vykonáva aj pozáručné opravy s výnimkou televízorov, počítačov a telefónov.

Predaj, realizácia a servis centrálnych vysávačov značiek Husky, DuoVac, Globovac, Disan vykonáva pán Marek Jírovec z Mestca Králové. V našom sortimente nájdete centrálne vysávače pre domácnosti, hotely aj priemyselné a výrobné spoločnosti na suché, mokré aj kombinované sanie. Centrálne vysávače sú a budú najdokonalejším zariadením na ...

-Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Povrchová úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Výroba neelektrických zariadení pre ...

Internetový obchod, eshop, predaj: - potreby na varenie, pečenie - potreby na upratovanie, žehlenie, sušenie - kúpeľňové doplnky - dekorácie a doplnky pre dom a záhradu - domáce spotrebiče - všetko pre oslavy. V sortimente nájdete viac ako 5 000 rôznych produktov.

Maloobchod, predaj - sortiment pre dom, dielňu, záhradu, domácnosť, odpočinok a hry detí - elektro - domáce potreby a kuchynské potreby - hospodárske a záhradné potreby - železiarstvo - hračky - papiernictvo.

HV ELEKTRO s.r.o. je veľkoobchod s elektrospotrebičmi a vstavanými spotrebičmi pre domácnosť značiek AEG, ELECTROLUX, Siemens, Bosch, Miele, Whirlpool, Baumatic, Candy, Ariston, Liebherr, Mora, Panasonic, LG ai.

predaj: -drobné elektrické spotrebiče -biela technika (práčky, chladničky, sporáky, mikrovlnné rúry, vstavané spotrebiče) -inštalačné elektromateriál (Elektroinštalačné) -gufera - klinové remene -Elektrické platničky - vykurovacie telesá do ohrievačov vody -elektrouhlíky - motorové kondenzátory - \ 'O \' krúžky -segrové ...

SWJ TRADE, s.r.o. sa zameriava na stolárstvo, podlahárstvo, opravu a revízie elektrických zariadení a na elektroinštalácie.

Maloobchod, predaj, oprava, servis: -automatické práčky, umývačky, sušičky -priemyselné sušičky a mandle.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáž: -plynové spotrebiče a náhradné diely -sporáky, ohrievače -plynové kotly -prietokové ohrievače vody -elektrospotrebiče-práčky, umývačky, chladničky. Predaj, servis, opravy, montáž: -MORA, Gasex, Destila, FAGOR, Amica, Meva, Pálavan, Karma, GAS, flammen MANN -pripojovací materiál. Splátkový ...

Maloobchod, predaj, e-shop, internetový obchod: - televízory - videorekordéry - videokamery - domáce kiná - DVD - práčky - fotoaparáty.

predaj: - spotrebná elektronika - domáce elektrospotrebiče - fotoaparáty - fotografické potreby. služby: - spracovanie fotografií - fotokopírovanie. Servis, oprava: - spotrebná elektronika. montáž: - televízne a satelitné antény s dodaním materiálu.

Oprava, servis, montáž: - plynové sporáky Práca: - vodoinštalatérske - plynárske - montáž plynových kotlov - zámočnícke - klampiarske.

Predaj domácich potrieb, dekorácií pre dom aj záhradu, elektrospotrebičov, elektromateriálu, spojovacieho materiálu, náradia, záhradných potrieb.

Predaj: - domáce elektrospotrebiče - elektronika - kuchynské spotrebiče - notebooky - tlačiarne - chladničky, mrazníčky - sporáky, rúry - televízia - vysávače - rýchlovarné kanvice.

Predaj: - domáce elektrospotrebiče - elektronika - kuchynské spotrebiče - notebooky - tlačiarne - chladničky, mrazníčky - sporáky, rúry - televízia - vysávače - rýchlovarné kanvice.