Ovplyvňovať teplotu vzduchu dokáže klimatizácia, vzduchotechnika, ventilácia, tepelné čerpadlá, ale aj chladničky či rôzne solárne systémy. Montáž a predaj zaistia osvedčení odborníci, ktorí dodajú zariadenia do všetkých odvetví priemyslu aj do domácností.

Veľkoobchod, predaj, servis, oprava, -projekce, poradenstvo, dodávka a montáž v obore kúrenie, voda, plyn, vzduchotechnika a klimatizácia. Dodávka, montáž VZT jednotky a komponenty všetkých tuzemských i zahraničných výrobcov, podľa požiadaviek Výroba a dodávka VZT potrubie, materiál pozink, oceľ, nerez vr. povrchových úprav a ...

Spoločnosť ENBRA, a.s. ponúka komplexné a profesionálne riešenia v oblasti vykurovania, chladenia, ohrevu aj odpočtu vody. Dodávame indikátory vykurovacích nákladov, vodomery, ohrievače vody, kotly, tepelné čerpadlá, klimatizácie i rekuperácia. Máme vlastné skúšobňu aj projekčné oddelenie. Nájdete nás v obci Popuvky neďaleko Brna. Dodávka, ...

Špecialista na vykurovanie a vzduchotechniku. Poradenstvo, výpočet, projekt, financovanie, dodávka, montáž, servis: Plynové ohrievače vzduchu (teplovzdušné jednotky) Aermax -základné s 2stupňovým výkonom, s plynulou reguláciou -modulované. Plynové infražiariče: -tmavé, svetlé, nízkoteplotné. Tepelné čerpadlá. Vrátové ...

Zdeněk Horák sa špecializuje na predaj a servis klimatizácií a vzduchotechniky.

Dobráklíma, s.r.o. sa zameriava na predaj, montáž a servis klimatizácií, radiátorov, ventilátorov a ďalších produktov.

Rekuperácia, priemyselné chladenie, klimatizácie, tepelné čerpadlá Vám od predaja, cez inštaláciu až po servis zaistí firma MCS - ChlazeníCZ, s.r.o. so sídlom v Znojme. Všetky odborné poradenstvo je u nás zadarmo - a to od návrhu technického riešenia, cenovú ponuku až po návrh realizácie, napríklad riešenie podlahového vykurovania. Všetky naše ...

Dodávame a montujeme klimatizácie a tepelné čerpadlá značiek LG, Toshiba, Daikin, Sinclair, Samsung a Panasonic v rámci celej SR a Slovenska. Sme rodinná firma s minimom zamestnancov a vďaka tomu vam môžeme ponúknuť kvalitné služby za veľmi priaznivé ceny. Za svojou prácou hrdo stojíme.

Veľkoobchod, predaj - klimatizácia - tepelné čerpadlá - vzduchotechnické zariadenia.

Spoločnosť Štambacher s.r.o. so sídlom vo Veľkých Pavloviciach sa špecializuje na služby v oblasti vodo, topo, plyn. Vykonávame všetky inštalatérske práce. Ďalej na kontajnerovú dopravu, zemné a výkopové práce. Kúrenie, voda plyn  - projekcia, práca (realizácia), revízie, dokumentácia  - predajňa - v predajni nájdete všetko potrebné pre ...

Fotovoltaické systémy. Servis: - plynových kotlov Baxi, Immergas, Thermona, Ariston, Dakon, Buderus, Brotje, Destila, Viessmann. Ďalej ponúkame montáž klimatizácií Midea, Lg, Sinclair - klimatizácia - tepelné čerpadlá - kominárstvo.

predaj: -klimatizácia -chladenie -mražení -tepelné čerpadla.

Chladenie kvalitne s.r.o. sa zameriava na montáž, servis a opravy chladiacej techniky, klimatizácií a tepelných čerpadiel.

Eakon Klima s.r.o. sa zameriava na inštalácie, predaj a servis klimatizácií.

EKZ Hanispák s.r.o. sa špecializuje na riešenie a montáže klimatizácií, alarmov, osvetľovacích systémov a elektroinštalácie.

Frigomax s.r.o. sa špecializuje na predaj, inštalácia, servis, opravy a revízie klimatizácií pre domácnosti aj firmy a tepelných čerpadiel.

ProAir, s.r.o. sa zameriava na projektovanie, návrh riešenia a montáž klimatizácií a vykonáva servis vzduchotechniky, priemyselného chladenia a tepelných čerpadiel.

Spoločnosť windMax s.r.o. sa zameriava na realizáciu, montáž a servis klimatizácie, chladenia a vzduchotetechniky.

REVOSAN servis s.r.o. sa zameriava na servis a montáž klimatizácií a chladiacich zariadení.

Langr klimatizácia s.r.o. sa zameriava na servis, predaj a montáž chladiacej a klimatizačnej techniky a vykonáva revízie tesnosti chladiacich zariadení.

Brošňa gastro, s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj zariadení pre gastronómiu a na záručný a pozáručný servis chladiacich zariadení a klimatizácií.

Montáž a servis jednotiek klimatizácií a tepelných čerpadiel Toshiba a Kaisai. Zariadenie v rôznych komfortných triedach pre rodinné domy, byty, kancelárie.