Pre teplovzdušné vykurovanie je vhodné použiť kachle či krb. Výroba, predaj a montáž krbových vložiek, kachľových pecí, elektrických krbov, biokrbov, otvorených krbov či krbového náradia a plechov pod kachle je vždy pod vedením skúsených odborníkov.

Kompletná realizácia vnútorných a vonkajších krbov, od návrhu po samotnú stavbu. Ďalej vykonávame stavbu a inštaláciu krbových a kachľových pecí a sporákov. V našom e-shope si môžete pozrieť a zakúpiť krbové vložky, krbové a kachľové pece od preverených výrobcov SPARTHERM (Nemecko) a Romotop (ČR).

Realizácia na kľúč, montáž: -obklady a dlažby -krby, kachle, krbové kachle rekonštrukcia: -bytová jadra -Kúpeľňa -půdní vstavby -stropy THERMATEX -sádrokartony.

Výstavba: - kachľové pece a sporáky - atypické obstavby krbových vložiek Dodávka: - krbové vložky

Predaj, eshop, montáž, distribúcia: -automatické kotly na drevené pelety -kamna, krby na pelety -hořáky na pelety -Organické kotly na spaľovanie dreva -kotle -Drevené pelety.

Výroba, predaj: -Švajčiarske krby -krbové vložky: -teplovzdušné -dvojplášťové -krbové dvierka -krbové kazety.

Výroba: - krby - krbové vložky s nerezovým vodným výmenníkom - kombinované krby.

Výroba kotlov: - automatické teplovodné kotly na drevné pelety - kotly na drevo - kontajnerové kotolne - krbové kachle.

Stavba teplovzdušných a sálavých krbov. Projekcia, dodávka, montáže, predaj, e-shop: -vonkajšie, exteriérové krby - kovové, betónové -krbové kachle -sporáky s obkladom s keramiky, na tuhé palivá -grily firmy Napoleon, ľahké grily Lotusgrill -krbové vložky -kanadské kachle -repasované krby.

Výroba: - kúrenárska technika - teplovodné kotly a kotly na tuhé palivá do výkonu 50 kW pre rodinné domy - pyro kotol na pyrolytické spaľovanie 12-42 kW, účinnosť 86% - kúpeľné kachle LK100 - automatické kotly na pelety 10-80Kw - 5. emisná trieda.

Predaj, montáž, servis a poradenstvo: - kachle, krby, sporáky. Kamnárske práce.

Kachliarstvo. Návrhy a stavba kachľových pecí, krbov a sporákov. Predaj a inštalácia krbových kachlí (na objednanie).

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - kotly na tuhé palivá, krbové kachle, krbové kachle s výmenníkom, vložky, sporáky, dymovina, žiaruvzdorné sklá, sklá pod kachle, tesniace šnúry, vermikulit, šamotové tvarovky. Zasielame náhradné diely k uvedeným výrobkom na dobierku (aj na staršie typy).

Oprava: -chladničky, chladničky, mrazničky -mikrovlnné rúry, mraziace boxy

Predaj: - kotly na tuhé palivá, pelety, drevo - kotly splyňovacie - kachle na tuhé palivá a pelety - pelety - solárne kolektory

GABION-JM - realizácia prác z kameňa - gabióny, múriky, ploty, sokle, podmurovky - dlažby, schody, krby, jazierka.

Stavebné práce: -fasády, omietky, nátery -revitalizácia domov, jadier -krby -murárske a obkladačské práce, dlažby -plastové okná, dvere.

Predaj: - žiaruvzdorné sklo - krbové dosky.

Ponúkame krby teplovzdušné a teplovodné s realizáciou na kľúč. Maloobchod, predaj, stavba: -krbov - klasické, rustikálne, moderné, celomramorové, štýlové -krbové kachle -liatinové kachle -krbové vložky -kúrenisko.

Stavba: - krby - rustikálne, moderné, vonkajšie aj vnútorné -kamička kachľová, omietaná - krbové a kachľové vložky - obstavby krbu. -3D návrhy - servis - revízia Stavebné práce: - štrukturálne omietky - obklady, dlažby z kameňa, umelého kameňa, tehlové pásky, pieskovec, . mramoru, žuly - ľahčené komíny

Výroba, maloobchod, predaj: -umelého kameňa, umelý kameň -záhradná architektúra -montované garáže -krby.

Realizácia, predaj, dodávka, servis: -kúrenie a krby: -ostenie -elektrický krb-efekt skutočného ohňa -halogénové kúrenie -tepelné ventilátory a konvektory -mobilná klimatizácia -multifunkčné zariadenie-pre chladenie, vyhrievanie, zvlhčovanie, filtráciu vzduchu

Projekcie, kompletné dodávky, montáže: -vzduchotechnické zariadenia, vzduchotechnika -klimatizačné zariadenie, klimatizácia Toshiba -priemyselné chladenie, chladiace systémy Stavba teplovzdušných a sálavých krbov. Kancelária - Staré Mesto 686 03, Hradišťská 95. Telefón: 572555595. Projekcia, dodávka, montáže, predaj, e-shop: ...

Internetový veľkoobchod, maloobchod, e-shop. Tovar: -maliarske -murárske -záhradnícke -železiarske -plynové a zváračské hadice -práčkové hadice -priemyselné hadice -sacia hadica -príslušenstvo a bazénová chémia -demižóny a príslušenstvo -krmivá, doplnky -krby, kachle, príslušenstvo -sáčky do vysávačov JOLLY -koša, ...

Internetový veľkoobchod, maloobchod, e-shop. Tovar: -maliarske -murárske -záhradnícke -železiarske -plynové a zváračské hadice -práčkové hadice -priemyselné hadice -sacia hadica -príslušenstvo a bazénová chémia -demižóny a príslušenstvo -krmivá, doplnky -krby, kachle, príslušenstvo -sáčky do vysávačov JOLLY -koša, ...