K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Spoločnosť Decofor, s.r.o. prevádzkuje e-shop so širokou ponukou nábytku z tvorby zahraničných i domácich dizajnérov a preverených európskych výrobcov. V našom sortimente nájdete kovový exteriérový nábytok, stoličky, kreslá, záhradné lavice, nábytok do spální či vybavenia pre reštaurácie a verejné využitie. E-shop, internetový obchod: - ...

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj: - jedálenské zostavy - stoly a stoličky z masívneho dreva.

Zákazková výroba nábytku -kuchyne, kuchynské linky - nábytok a to ako masív, MDF alebo lamino -doplnky-dvierka, pracovné dosky -obývacie izby, konferenčné stoly, obývacie, steny, komody, TV a HI-FI stolíky -detské izby, písacie stoly, šatníkové skrine, police, bielizníky -kancelársky nábytok, písacie stoly, skrine, kontajnery -kúpeľne, ...

Stolárstvo. Výroba: - kuchyňa - kuchynské linky na mieru - izbové a obývacie steny - kancelársky nábytok - spálňa - atypický nábytok na mieru - vstavané skrine.

Predaj: - dekoračný materiál, nábytok - koberce, podlahy, bytový textil. Návrh interiérov na kľúč.

Kvalitný masívny nábytok do vášho interiéru na jednom mieste. Obrovská ponuka najrôznejších kusov postelí, stoličiek, skríň a podobne. Jednoducho si vyberte a nechajte si všetko doviezť zadarmo.

Montáž: -eurookná, dvere, kancelársky nábytok, kuchynské linky.

Výroba: -jedálenských a konferenčných stolov -vybavenie interiérov -nábytkové dielce -masív, dyha.

Výroba konferenčných, jedálenských stolov a postelí z masívu. Predaj roštov, matracov, lavíc, sedákov a stoličiek z dreva. Zákazková výroba – drevo a masív. Výroba kvalitného nábytku. Výroba nábytku na mieru.

Predaj: -nábytok -obývacie steny -postele -podlahové krytiny -koberce -kuchyne.

Stolárske práce. Výroba: -spálňa -obývacie izby -kuchyňa -schody -dvere

Firma vyrába funkčné a designovo zaujímavé zábrany na posteľ pre deti. Predaj dekorácií na stenu do detských izbičiek. Návrhy detských izbičiek na mieru.