Kancelárske kreslá, zdravotné stoličky, pracovné stoly, zásuvky a ďalšie úložné priestory sú základnými prvkami každej kancelárie, pracovne či študentského kútika. V školách nájdu naopak uplatnenie školské lavice, menej robustné stoličky a školské skrinky.

Výroba, predaj: -kancelárske stoličky, kreslá. Antares a.s. - sídlo Národná trieda 43 110 00 Praha 1

Špecialista na nábytok pre lekárne. Vybavenie lekární na kľúč (od projektu, cez stavebné práce až po zariadenie), novo tiež revitalizácia lekární. Vlastná moderná výroba, predaj: - lekárenský a laboratórny nábytok - kancelársky nábytok - bytový nábytok. Dodávka lekárenského vybavenia a prístrojov.

3D návrhy a realizácia interiérov (detské a študentské izby, spálne, kuchyne, obývacie izby...), predaj nábytku a bytových doplnkov (sedacie súpravy a kreslá, jedálenské stoly a stoličky, konferenčné stolíky, kancelársky nábytok, obývacie steny, šatníkové skrine, koberce, bytový textil, matrace, rošty, zrkadlá, stolné a stojacie lampy, stropné ...

Služby: - montáž kuchynských liniek a nábytku.

Ponúkame: - kancelársky nábytok - interiérový nábytok - nábytok pre hotely - nábytok pre bary - nábytok pre reštaurácie.

Výroba, maloobchod, veľkoobchod, predaj: - kancelárske stoličky a kreslá - barové a pracovné stoličky - kuchynské a reštauračné stoličky - konferenčná stolička - pohovky a multisedáky.

Návrhy, dodávka, montáž, odvoz: - pracovné aj bytové nábytkové vybavenie interiérov na kľúč.

Výroba nábytku prevažne z masívu a dyhy. Vykonávame spracovanie: - masívu - dyhy - ohýbanie - tvarovanie - sklo - čalúnenie - nerez.

E-shop: - vybavenie pre Vašu dielňu, sklad, kanceláriu aj vonkajšie priestory - dielenský nábytok - manipulačná technika - odpadkové koše - kancelársky nábytok - rebríky, schodíky - lavičky

Stolárske práce z lamina. - kuchynské linky - vstavané skrine - spálňa - obývacie steny - detské izby, detský nábytok - komody - kancelársky nábytok

Lakšmi – kvalitný indický nábytok to je luxus na dosah. Každý kus je vyrobený ručne a preto je jedinečný. Tento nábytok je vhodný na vybavenie rodinných domov, veľkých bytov, hotelov, reštaurácií, predajní a zámkov.

DIVÍZIA INTERIÉROV, EXTERIÉROV ponúka klientom širokú škálu služieb v oblasti interiérov i exteriérov.

Predaj vybavenia interiérov. Nábytok: - kancelársky - bytový - školské - zdravotnícky - kuchynský - postele.

Služby: - vybavenie interiétov administratívnych objektov - doprava a montáž vybavenia - opravy a servis nábytku.

Poskytujeme komplexné služby od zamerania, návrhu a cenovej kalkulácie po výrobu a montáž.

Zákazková výroba a montáž nábytku pre súkromné a komerčné interiéry. Kuchynské linky, pracovné a jedálenské stoly, obývacie izby, pracovne, spálne, šatne a skrine, interiérové dvere a obloženie, kancelársky nábytok. Dýhovanie.

Návrh, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - vstavané skrine - kancelársky nábytok.

Spoločnosť vznikla v roku 1994 a už od svojho vzniku sa špecializuje na montáž nábytku. Stolárska výroba, montáž - kuchyňa na mieru - kuchynské linky vrátane montáže vstavaných spotrebičov - kancelársky nábytok - sedací nábytok - interiéry na kľúč - pokládka - plávajúce podlahy.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - postele - vstavané skrine - kancelársky nábytok - pergoly

E-shop: - kancelárske potreby - drogéria, upratovanie - kancelársky nábytok - kancelárska technika

Práce, remeslá: - stolárstvo - tesárstvo - pokrývačstvo Výroba: - nábytok na mieru - schodisko, dvere - kuchyňa - vstavané skrine - kancelársky nábytok

Navrhujeme a vyrábame nábytok na mieru, vstavané skrine, kuchyne, detský i kancelársky nábytok, plávajúce podlahy, žalúzie. Vykonávame aj drobnejšie zákazky.

Zaoberáme sa prácami v interiéri od návrhu až po samostatnú realizáciu.

TRUHLÁRSKE PRÁCE: - návrhy - projekty - výroba. Výroba atypického nábytku najmä pre hotely a reštaurácie, ďalej pre privátnych zákazníkov, kompletné interiérové vybavenie. Zaoberáme sa návrhmi, zákazkovou výrobou a následne montážou nábytku vyššieho štandardu, celých interiérov pre vybavenie: - hotelov - reštaurácií - bánk - ...

Predaj, interiéry: -nábytok -komplexné vybavenie hotelov, reštaurácií, interiérov, bytov a kancelárií -obývacie steny -sedacie súpravy -repliky starožitného nábytku -šatníkové, práčovné a predsieňové skrine -kuchynské stoly a stoličky (Taliansko) -kovové dvojlôžka, váľandy, manželské postele -ratan -štýlové anglické ...