Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Zákazková výroba nábytku -kuchyne, kuchynské linky - nábytok a to ako masív, MDF alebo lamino -doplnky-dvierka, pracovné dosky -obývacie izby, konferenčné stoly, obývacie, steny, komody, TV a HI-FI stolíky -detské izby, písacie stoly, šatníkové skrine, police, bielizníky -kancelársky nábytok, písacie stoly, skrine, kontajnery -kúpeľne, ...

Stolárstvo. Výroba: - kuchyňa - kuchynské linky na mieru - izbové a obývacie steny - kancelársky nábytok - spálňa - atypický nábytok na mieru - vstavané skrine.

Montáž: -eurookná, dvere, kancelársky nábytok, kuchynské linky.

Výroba: -jedálenských a konferenčných stolov -vybavenie interiérov -nábytkové dielce -masív, dyha.

Výroba konferenčných, jedálenských stolov a postelí z masívu. Predaj roštov, matracov, lavíc, sedákov a stoličiek z dreva. Zákazková výroba – drevo a masív. Výroba kvalitného nábytku. Výroba nábytku na mieru.

Predaj: -nábytok -obývacie steny -postele -podlahové krytiny -koberce -kuchyne.

Stolárske práce. Výroba: -spálňa -obývacie izby -kuchyňa -schody -dvere

Haus Spenzi market z Třebíča je spoločnosť zameraná na veľkoobchodný a maloobchodný predaj záhradnej a sanitárnej techniky, elektrického aj ručného náradia, obkladov, dlažby, sanity a všetkého pre Váš dom, záhradu, stavbu a dielňu. Náš obchodný dom je rozdelený na niekoľko sekciu, kde nájdete široký sortiment tovaru. V oddelení záhrady u nás ...

Hlavnou činnosťou našej firmy je nákup dreva ďalej potom jeho spracovanie na píle a predaj reziva. Vyrábame všetky stavebné rezivo a sušíme vo vlastných moderných sušiarňach. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, sklad: -OSB dosky a ich lacnejšie alternatívy -laminátové podlahy najrôznejších dekorov -plovoucí podlahy -palubky a ...

Návrhy interiérov, poradenstvo, 3D návrhy: - priestory na bývanie kuchyne, kúpeľne, obývacie izby, spálne, detské izby, haly pôdne vstavby návrhy terás, lodžií a pergol .. - ostatné nebytové priestory komerčné objekty - kancelárie, učebne, herne, ordinácie, predajne Realizácia navrhnutých interiérov na kľúč. Kúpeľne na ...

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyne - spálňa - vstavané skrine - dvere

Stolárstvo a stolárstvo. Výroba - nábytok na zákazku z masívu aj lamina, kríne, komody - kuchyňa - schodisko - altány - dvere.

Stolárstvo. Výroba: - kuchyňa - postele - kancelárie - komody - skrine - stoly - botníky - poličky.

Výroba nábytku na zákazku: - kuchyne - vstavané skrine - schody a schodiská - dvere - obývacie zostavy - postele - odkladacie steny - kúpeľňový nábytok.

Maloobchod, splátkový predaj, predaj MULTISERVIS: -nábytok -kuchyne, kuchynské linky -bytové doplnky -postele s polohovacím matracom BÁRA, SÁRA -koberce.

Kuchynské štúdio. Kuchyňa na mieru: - návrh, realizácia, montáž, zapojenie el. spotrebičov a osvetlenia, vrátane zaistenia všetkých doplnkov a drezov. Výroba: - atypické kuchyne bez navýšenia ceny - kuchyňa do podkrovia - moderná kuchyňa

Kuchynské štúdio: - návrhy na počítači - vstavané spotrebiče - montáž u zákazníka - profesionálny prístup - dlhoročná skúsenosť - doprava v regióne zadarmo - kompletné interiéry - stavebné úpravy.

Zákazková výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa, kuchynské linky - vstavané, vstavané skrine - kancelársky nábytok - obývacie izby - spálňa - detské izby. Kuchynské štúdio: – 28. októbra 112, Ostrava – Moravská Ostrava.