Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Výroba nábytku: -kuchynské linky -vstavané skrine -písacie stoly -kúpeľňový nábytok.

Sme rodinná firma z Vysočiny a na slovenskom trhu pôsobíme už od roku 2006. Zaoberáme sa predajom nábytku na mieru a všetkého vybavenia do interiéru od predsiení, obývacích izieb, sedacích súprav, kuchýň až po detské izby, spálne, pracovne i kancelárie od popredných českých výrobcov . Zo zahraničného tovaru ponúkame len ratanový nábytok a ...

Rekonštrukcia: - kúpeľne - bytové jadrá - kuchyňa - byty, nebytové priestory.

Spoločnosť ENTIRE servis s.r.o. so sídlom v Plzni sa zaoberá predovšetkým nákladnou vnútroštátnou a medzinárodnou cestnou dopravou nad 3, 5 t a špedíciou. Ďalej zaisťujeme služby v oblasti nákladnej a špeciálnej dopravy (nosiče lodných kontajnerov, autá s hydraulickým čelom), denné a jednorazové rozvozy, (odvoz tovaru z obchodov k zákazníkovi) a ...

Gora nábytok, s.r.o. sa špecializuje na výrobu nábytku do obývacích a detských izieb, spální, kuchýň, kúpeľní a tiež na výrobu kancelárskeho nábytku.

Navrhujeme interiéry, vyrábame kuchyne, vstavané skrine, postele, obývačky, detské izby, dvere, podlahy, spálne i kancelárie. Predávame elektrospotrebiče, stoličky, stoly, tapety, periny, zdravotné matrace, lamelové rošty všetko pre zdravé spanie. Zabezpečíme kvalitné spracovanie, autodopravu i montáž.

Práca: -truhlárstvo -reštaurovanie starožitného nábytku -repliky starožitného nábytku -opravy nábytku -reštaurovanie umeleckých diel Výroba: -dvere interiérové, exteriérové -kuchynská linka, -stoly, stôl, -vstavaný nábytok, spálňa -kúpeľňový nábytok, detská izba, schody, zábradlia -masívny nábytok a vybavujeme kancelárie -kópia ...

Interiér Akcent s.r.o. sa zameriava na návrh, výrobu a montáž interiérov, kuchýň a nábytku.

Stolárstva. Kuchynské štúdio. Výroba, predaj, montáže: -jakýkoliv nábytok na mieru Návrhy v 3D, realizácia: -interiéry - bytový nábytok.

Výroba: -nábytok -nábytok na mieru -vybavenie interiérov -vybavenie predajní, kancelárií.

Veľkoobchod, predaj, e-shop - spotrebné zdravotnícke a hygienické materiály - dezinfekčné prostriedky - drogistický tovar, drogéria - jednorazový hygienický materiál.