Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Stavebná firma Hadáček z Milevska vykonáva všetky bežné stavebné práce, murárske práce, obkladačské a pokladanie kameňov. Ďalej ponúkame tiež zemné a výkopové práce. Všetky zákazky realizujeme v lokalitách do 40 km. Stavebná firma, práce: - stavebné - murárske - rekonštrukcia domov - rekonštrukcia kúpelní - obkladačské - ...

Kuchynské štúdio - výroba, predaj kuchyne, skrine.

Hodinový manžel - Znojmo a okolie ponúka niekoľko činností, ktorými sú napríklad sťahovanie, montáž nábytku, ľahké murárske, obkladačské a elektrikárske práce. Mimo vyššie uvedené je možné sa dohovoriť na výrub stromov, strihanie kríkov a kosenie trávy.

Spoločnosť HECL RADEK s.r.o. vyrába kuchyne a nábytok na mieru tej najvyššej kvality za výborné ceny. Sídlime v Zábřehu na Morave, ale obsluhujeme klientov po celej SR. Výroba nábytku na mieru: - kuchyňa - obývacie izby - stoličky, stoly - skrine, komody - a ďalšie. Sídlime na adrese Na Krtalte 846/37b, Zábřeh.

Stolárstvo, zákazková výroba: -plotovky interiérové, vchodové -dubové prahy -plotovky, výroba plotoviek -dubové prahy, vonkajšie a vnútorné dvere -ploty a oplotenie -plotové dielce -truhlárstvo -schody, schodiská. Podlahárske práce, pokládka: -drevené a plávajúce podlahy.

Stolárska výroba z masívu na zákazku: - dvere, okná, presklené steny, schodiská - zárubne - zábradlia - skrine - kuchyne - interiéry - stoly. Spracovanie umelého kameňa - KORIAN, Hanex, Hi-macc.

Zákazková výroba nábytku, najrôznejších interiérov, návrhy riešení a realizácie: -kuchyňa -spálňa -obývacie izby -komerčné priestory -wellness hotely.

Ponúkame: - sedacie súpravy látkové aj kožené, spálňový nábytok, obývacie steny, kuchyne a detské izby. predaj: - záhradný a prútený nábytok a doplnky.

Stolárska výroba, kuchyne, kuchynské linky, vstavané skrine

Stolárstvo, výroba: - zákazková výroba - okná, dvere - kuchyňa - nábytok - pergoly

Stolárstvo, výroba, predaj, montáž: -interiérové dvere, dverí -vrata drevené -schodiště -kuchyňské linky, kuchyne, kuchýň -nábytok na zákazku -interiéry. Drevopredaj: preglejka: -truhlářská, obalová (vodovzdorná), fóliovaná Drevina: breza, topoľ, borovica KONŠTRUKČNÉ drevoštiepková DOSKA OSB 3 KONŠTRUKČNÉ MIKROŠTĚPKOVÁ DOSKA ...

PÍLA Petrov KN s.r.o. má širokú paletu činností. Vyrába a predáva drevo, palivové drevo, nakupuje a predáva drevnú hmotu, tuhé palivá a vykurovacie oleje. Vykonáva stolárske a stolárske práce: dvere, schody, stoličky, vstavané skrine, kuchyne, kancelársky nábytok, záhradné domčeky, pergoly, prístrešky, garážové státie, okná, dvere, ploty, ...

Stolárstvo. Výroba: - nábytok (spálňa, detské a obývacie izby) - kuchynské linky, kuchyne - schodisko - okná, dvere - podlahy - kancelársky nábytok - zimné záhrady.

Špecializujeme sa na výrobu a dodávku dverí, vrát a okien. Nami vyrábaný sortiment zahŕňa výrobky z dreva v typovom aj atypickom prevedení, podľa priania zákazníka. Zaistíme nielen špeciálny sortiment dverí a okien, ale aj kompletné dodávky dverných a okenných prvkov pre celú stavbu a to vrátane montáže. Výrobca kuchyne, drevených okien, dverí, ...

Naša firma sa špecializuje na zákazkovú výrobu nábytku. Nábytok vyrábame zo všetkých materiálov ako je masív, ale aj z ďalších moderných materiálov. Zákazníkom vytvoríme návrh a kalkuláciu zdarma. Kuchynské linky dodáme aj so spotrebičmi za výhodné ceny so zníženou sadzbou DPH. Naši zákazníci od nás získajú BONUS - ku kuchynskej linke ...

Naša spoločnosť sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku z laminátového a masívneho dreva. Vďaka dlhoročným skúsenostiam vyrábame na mieru interiérové a vchodové dvere, kuchyne, nábytok, okná, schody, pergoly a zimné záhrady a tiež ploty. Na všetku zákazkovú výrobu vám vytvoríme cenovú ponuku ZADARMO. Realizácia vykonávame podľa návrhov a ...

Predaj, e-shop: - nábytok - sedačky, pohovky - kreslá - postele - skrine - kuchynské linky - kancelársky nábytok - kúpeľňový nábytok.

Výroba, montáž: - zákazkový nábytok na mieru podľa projektu alebo individuálneho zadania od zákazníka (kuchyne, detské izby, obývacie izby, spálne, postele, vstavané skrine či voľne stojace skrine, posuvné dvere, predsieňový nábytok, kancelársky nábytok atď.).