Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Kuchynské štúdio v Brne - ponúkame moderné aj rustikálne kuchyne. Návrhy a vizualizácia nielen kuchýň, ale aj obývacích izieb, spální, vstavaných skríň. Matrace a rošty zn. Gumotex. Spotrebiče za akčné ceny. Drezy a batérie zn. Franke, Blanco, Shock.

Výroba, predaj nábytku. Vyrobíme kuchyne, obývacie izby, skrine, knižnice, komody, stolíky, stoly, detský nábytok, ostatná zákazková výroba, káter collection. Vyrábame schody, okná, dvere, ďalšie stolárske výrobky.

Renovačná technológia WELLE. Renovácia: -dvere: -poťahovanie špeciálnym plastovým materiálom -predĺženie, skrátenie dverí - presklenie, čalúnenie, polstrovanie, oplechovanie dverí -materiál (imitácia dreva, vrátane bielej) -doplnky (okrasné zasklievacie rámčeky, kazety, sklá, lišty, kovania) -rýchlosť, čistota, kvalitný ...

Spoločnosť Design Compact, s.r.o. sa môže pochváliť viac ako 20-ročnou praxou v odbore výroby individuálneho nábytku. Zameranie máme predovšetkým na interiérovú výrobu, drevené obklady a pokládku terasových podláh. Zaistíme všetko od 3D návrhu až po samotnú realizáciu projektu. Firma spolupracuje s renomovanými architektmi a interiérovými ...

Výroba a montáž schodísk, okien a dverí. Projektovanie kuchýň, kuchyne, vstavaných skríň, skrine a nábytku, nábytok. Ponuka reštaurovania nábytku.

Stolárske práce Výroba - kuchynské linky na zákazku - prevažne z plošných materiálov, ako je lamino Výroba - vstavané skrine na zákazku - prevažne z plošných materiálov, ako je lamino

Stolárstvo, stolárske práce, stolár, výroba, predaj, nábytok, výroba nábytku z masívu. Výroba na zákazku -kancelária, dvere, dverí, schody, schodiská - pergoly, vráta, dvere, okná, ploty, podhľady, obloženie stien, trámové stropy - všetky práce s drevom

Stolárske práce Výroba - kuchynské linky na mieru Zákazková výroba (malosériová) - nábytok - vstavané skrine

Výroba nábytku na zákazku. -kuchyne, kuchynské linky -vstavané skrine -kancelársky nábytok.

Realizácia: - kuchyňa - vstavané skrine - dvere - podlahy - kuchyňa.

Stolárstvo. Výroba, montáž, predaj: -podlahy -kuchyňa -vstavané skrine -kancelársky nábytok a pracovne -detské izby a spálne -vybavenie predajní, reštaurácií a hotelov, predajné a obslužné pulty, výlohy -doplnkový nábytok -schodisko a zábradlie -návrhy interiérov.

Výroba: -kuchyňa -dvere -obklady -Vstavané skrine a všetok interiérový nábytok.

Stolárstvo, stolárstvo. Zákazková výroba nábytku: -kancelársky nábytok -vybavenie hotelov, obchodov a iných prevádzok -štýlový nábytok -vybavenie laboratórií a lekární -kuchyne. Stavebno stolárska výroba: -vstupné dvere -atypické okná -obloženie stropov a stien -podlahy a doplnky -pôdne vstavby -sadrokartóny.

Práca: -truhlárstvo. Výroba: -nábytok, zákazková výroba, pokrové stoly a doplnky Materiál lamino

Stolárstvo. Zákazková výroba nábytku. Výroba a renovácia kuchýň. Výrobky z masívu - dvere, postele a ďalšie. Záhradný nábytok - pergoly, prístrešky, altánky, detské domčeky...

Výroba, predaj nábytku, nábytok: -vstavané skrine na mieru -kuchynské linky, kuchyňa, kuchyňa -obývacie steny, spálne -kancelársky nábytok -kompletné vybavenie interiéru. Zameranie, návrh. Predaj, dodávka vstavané spotrebiče.

Zákazková výroba interiérov, interiéry a nábytku, nábytok, vybavenie: -obytné priestory, obytných priestorov -kuchyňa, kuchyňa, kuchynské linky, kuchynská linka -spálňa, spálňa -obývacie steny, stena, šatňa, šatne -kancelárske priestory, kancelárskych priestorov -priemyselné priestory, priemyselných objektov -firmy, firiem, firma, banky, ...

Zákazková výroba interiérového nábytku. Vymeriame a spracujeme grafický 3D návrh a cenovú kalkuláciu a následne vyrobíme originálny nábytok podľa priania klienta. Výroba nábytku do: -kuchyňa -obývačky -spálňa -detskej izby -kancelárie -baru. Výroba vstavaných skríň na mieru.

Interiérové štúdio Kuchynské štúdio -kuchyne, interiéry -zákazkový nábytok, nábytok na mieru -atypický nábytok -detské, obývacie izby -spálňa -tapety -vstavané skrine -kancelársky nábytok.

Výdajné miesto e-shopu s nábytkom: -bytové doplnky -spálňa -obývacie izby -spálňa -kuchyňa -kúpeľne.

E-shop, maloobchod: -bytové doplnky -spálňa -obývacie izby -spálňa -kuchyňa -kúpeľne

Stolárstvo, stolárstvo: -kuchynské linky, vstavané skrine a ostatná zákazková výroba nábytku z laminovaných, dyhovaných a masívnych materiálov -realizácia interiérov na kľúč -montáže výstavných stánkov -sériová drevovýroba -formátovanie dielcov, olepovanie nábytkových hrán a ďalšie stolárske práce.

Výroba na zákazku, na mieru: -stolárstvo, stolár, stolárske, stolárske práce. -zákazkové výroby nábytku, nábytok. -vstavané skrine, kuchyne, jedálenské zostavy, komody či obývacie izby. Schody dvere pergoly. Vinárne a bary.

Stolárstvo, stolárstvo Výroba na zákazku, grafický návrh, design: -výroba nábytku na mieru -interiéry -kuchynské linky -vstavané skrine -bytový nábytok -predsiene -odkladacie steny a skrine -šatníkové skrinky. Dodávka, návrh, výroba, montáž, servis: -sauny a infrasauny (infrakabíny), všetko na mieru a na kľúč -sauna súkromná aj ...

Stolárske práce: - stolárske práce. Výroba nábytku na zákazku. Výroba kuchýň, vstavaných skríň, spální, obývačiek, detských izieb, kúpeľní, kancelárií.