Bez nábytku, ako sú vstavané aj samostatne stojace skrine a skrinky, príborníky, pracovné dosky, jedálenské stoly, jedálenské i barové stoličky a ďalšie sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Nechajte si vyrobiť nábytok na mieru alebo využite ponuku výrobcov.

Výroba, predaj a export: -stoly spoločenské, rozkladacia, kancelárske, -zakázková výroba -postele, stoly -sedací nábytok stoličky, lavice, kreslá -kuchyňský nábytok dosky, police, moduly (horné, spodné, rohové) -sektorový nábytok - komody, obývacie steny, police, šatníky. pobočka: -Veľké Meziříčí, Karlov 1673 tel.566523695; ...

Jiří Vašíček prevádzkuje stolárstvo, podlahárstvo a zameriava sa na výrobu kuchynských liniek, skríň, šatní, vybavenie kancelárií a mnoho ďalšieho.

Zbyněk Mitáš prevádzkuje stolárstvo, zameriava sa na kuchyne, vstavané skrine, schody a dvere.

Karel Doubek prevádzkuje stolárstvo, v ktorom vyrába nábytok do kuchýň, spální, obývacích a detských izieb a postará sa aj o výrobu kancelárskeho nábytku a recepčných pultov. Prevádzkareň: Lhotky 57, 59401 Veľké Meziříčí

Václav Štěpánek prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na grafické návrhy, výrobu kuchýň a nábytku na zákazku.

Stanislav Bradáč prevádzkuje drevársku dielňu, v ktorej sa zameriava na výrobu tradičného aj moderného nábytku, a postará sa o nábytok do kuchyne aj všetkých izieb v domácnosti.

Jan Zita prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zaoberá výrobou dreveného nábytku z masívu a lamina, kuchynskými linkami, vstavanými skriňami a nemocničným nábytkom.

Josef Poul vykonáva stolárske práce, zaoberá sa zákazkovou výrobou kuchýň, nábytku do detských a obývacích izieb a poradí si aj so schodiskami a dverami.

Sťahovacie služby Maľovanie Výroba - detské drevené ihriská Stolárske práce Prevádzka - upratovacia služba Stráženie detí

Stolárske práce - špecializácia na dvere a nábytok z masívu Výroba - kuchyňa Výroba - nábytok aj na zákazku Výroba - dvere Výroba - schody

Aleš Paril sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku do detských izieb, vstavaných skríň, výrobu kuchýň, vybavenie do kancelárií a mnoho ďalšieho.

HS Innovation s.r.o. vyrába kuchyne, skrine a ďalší nábytok na mieru, zameriava sa aj na schody a bytové doplnky. Nábytok vyrába pre domácnosti aj kancelárie.

Vladimír Bednář prevádzkuje stolárstvo, kde sa zameriava na výrobu nábytku do spální, obývacích a detských izieb, kuchýň, reštaurácií a mnoho ďalšieho.

Kompletná stavebná činnosť - drevostavby - - stolárstvovýroba - nábytok - vstavané skrine - kuchyňa - schodisko - debnenie Stolárska výroba - kuchyňa Stolárska výroba - nábytok - vstavané skrine Stolárska výroba - debnenie pre základy obrábacích strojov Stolárska ...

Radek Hladík sa zameriava na stolárstvo, zákazkovú výrobu nábytku do spální, detských a obývacích izieb, kuchynských liniek a mnoho ďalšieho.

Výroba, montáž: -kuchynské linky, obývačky, skrine... -lamino, masív, dyha Výroba: -nábytok na zákazku lamino -masív, dyha -okná, dvere vchodové a vnútorné masív, dyha.

Výroba: -sériová aj zákazková -kuchynské linky -detské a študentské izby -spálňa -nábytkové zostavy pre kancelárie, domovy dôchodcov, hotely, materské i základné školy, školské družiny -predsieňové a kúpeľňové steny -záhradný nábytok -altány, pergoly -drevený kusový nábytok -stoly pod počítače. Všetko podľa ...

Výroba nábytku: -kuchyňa na zákazku -od návrhu po montáž -široký výber dvierok -masív, lamino, foliované MDF -odsávače - vstavané, komínové -drezy - nerezové, syntetické, granitové.

Výroba: -drevárska -nábytok na zákazku -obloženie -dvere -stolový nábytok -výroba atypického nábytku a zariadenia -kuchynské linky -schodisko

Výroba: -kuchýň -nábytku -vstavaných skríň z lamina, dyhy a masívu -vybavenie kancelárií a predajní

Výroba: - kancelársky nábytok - jedálenské a reštauračné stoly - skrine - kuchyňa - postele - kancelárske stoličky.

Dušan Fiala prevádzkuje stolárstvo a zameriava sa na návrh a zákazkovú výrobu kuchynských liniek, dverí, nábytku, schodov, pergol a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba: - nábytok - kuchyňa - skrine - zariadenie reštaurácií - kuchyňa - repliky okien.

Výroba, zákazková výroba, predaj: -truhlárska -plávajúce podlahy -nábytok -okná -dvere.

Stolárstvo: -truhlárske práce -výroba nábytku -kuchyne, spálne, izby -interiéry, exteriéry. -vozíky pre bernské salašnícke psy