Kvalitný nábytok do kúpeľne musí odolávať vlhkosti, mal by byť praktický a hlavne by mal lahodiť oku. Skrinky pod umývadlá, poličky so zrkadlami, vešiaky, regály a mnoho ďalšieho nábytku je možné nájsť ako v sériovej, tak zákazkové produkcii.

KARE Design Praha Ponúkame široký výber moderného nábytku, osvetlenia, bytových doplnkov, dekorácií a darčekov. Extravagantné dizajnové lahôdky. Spolupracujeme s architektmi. Veľkoobchodný aj maloobchodný predaj. Návrhy interiérov.

Výroba, predaj: -nábytok -kuchynské linky -vstavané skrine -kúpeľňový nábytok -nábytok na mieru. 3-D návrhy interiérov na PC**.

Kúpeľne, veľkoobchod a maloobchod. Kuchyňa - výroba na mieru. Rekonštrukcia interiérov - prestavba kúpeľní.

Naša spoločnosť sa zameriava na internetový predaj nábytku do interiéru a exteriéru. Nájdete u nás nábytok do obývacej a detskej izby, kuchyne, kúpeľne alebo záhrady. Zaisťujeme dovoz a montáž.

Firma Bradáč - Voldřich s.r.o. Vám ponúka zákazkovú výrobu nábytku: - kuchynské linky - jedálenské stoly - kompletné riešenie obývacích izieb - vstavané skrine - komplexné zariadenie šatní - spálňový nábytok.

Predaj, maloobchod: -kúpeľňový nábytkček

Dodávky, predaj: - španielske obklady a dlažby - sanitárna keramika - sprchové kúty - vodovodné batérie - nábytok do kúpeľní - kúpeľňové doplnky.

Kúpeľňové štúdio. Predaj, návrhy: - vane a sprchové kúty - sanitárna keramika - kúpeľňový nábytok.

Produkty: - hygienické systémy - sušiče rúk - koše a popolníky - doplnky. Hotelový program: - zámkový systém KABA - sučky ELITE - sejfy.