K modernej domácnosti patrí nábytok na mieru. Nechajte si vyrobiť na zákazku klasické aj manželské postele, vstavané skrine, písacie, konferenčné stoly, kuchynské linky alebo aj obývacie steny, ktoré budú navrhnuté s ohľadom na dispozície vašej domácnosti.

Zákazkové stolárstvo. Výroba produktov z masívu. Výroba z lamino drevotrieskových dosiek. Dvere, brány, schodiská, drevo domčeky, altány Pergoly. Výroba z polymérového kameňa-corian, Montelli.

Výroba nábytku a kompletná realizácia interiérov a exteriérov na kľúč pre súkromných užívateľov aj komerčné sektora. Zaistíme výrobu, dopravu aj montáž výrobkov u zákazníka.

Výroba, predaj, dodávka, distribúcia talianskeho štýlového aj moderného nábytku - komody, nočné stolíky, skrine, postele, skleníky, konferenčné stolíky, steny, kreslá, stoly, stoličky, písacie stoly, knižnice, čalúnený nábytok, sedacie súpravy. - spálne, jedálne, pracovne, obývacie izby. - nábytok do kancelárií, hotelov, recepcií, reštaurácií i ...

Stolárstvo, výroba, predaj, dodávka nábytok, nábytku. Zaoberáme sa prevažne zákazkovou výrobou nábytku a kuchýň. -kuchynské linky -kancelársky nábytok -detské izby -vstavané aj polovestavané skrine -posuvné dvere -stoly, postele -rôzny atypický nábytok.

Zákazkové stolárstvo: Výroba: - kuchyňa na mieru - vstavané skrine - dyhovaný nábytok bytový, kancelársky a študentský - nábytok pre školy a škôlky - interiérové dvere - spálňa - kúpeľňový nábytok - schody z masívu. Výhradný dovozca nemeckých kuchýň Schmidt po Zlínsky kraj. Vzorková predajňa Zlín: - Zlín, Trieda Tomáša Baťu ...

Zákazková výroba atypického nábytku. Výroba kópií štýlového nábytku. Výroba a opravy všetkého čalúneného nábytku. Reštaurátorské práce.

Stolárstva. Výroba, predaj a montáž nábytku: -na zákazku kuchynskej linky, vstavané skrine -detské izby -kancelárskych, ordinačné nábytok -Dvere, skrine, komody a ďalšie doplnky z masívu.

Firma Radim Novotný so sídlom v Kladne sa zaoberá renováciami dverí a zárubní. Súčasne tiež ponúkame realizáciu vstavaných skríň na mieru. V rámci svojej činnosti ponúkame všetku činnosť vrátane zamerania, spracovania cenovej kalkulácie a montáže. Renovácia vašich dverí, vrátane zárubní vám zaistí vysokú odolnosť, stálofarebnosť, jednoduchú ...

Stolárstvo, stolárske práce, výroba: - okná, - dvere, - schodisko, - montované drevostavby (kompletná dodávka).

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - kancelársky nábytok Predajňa pre domácich majstrov.

Výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - skrine - spálňa

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - dvere - ploty - pergoly Kladenie podláh.

Firma Trunkát Interier v Zlíne sa špecializuje na kvalitné kuchyne na mieru so zárukou. Realizujeme výrobu kuchynskej linky, dosky a kuchynského nábytku vrátane ich návrhu, dodávky a montáže v Zlínskom kraji. Kuchyňa Vám navrhneme v špeciálnom grafickom programe a môžete si vybrať z rôznych materiálov ako napr. Prírodných dýh, fóliovaných plôch, ...

Stolárstvo. Výroba: -okná -dvere -obklady -nábytok -interiéry. Pokladanie: -plávajúce podlahy. Zaistenie materiálu.

Stolařství, výroba: - nábytok na zákazku - kuchynské linky - vstavané skrine - postele

Stolárstva. zákazková výroba - pergoly - nábytok - kuchynské linky - schodisko - ploty - vstavané skrine.