K modernej domácnosti patrí nábytok na mieru. Nechajte si vyrobiť na zákazku klasické aj manželské postele, vstavané skrine, písacie, konferenčné stoly, kuchynské linky alebo aj obývacie steny, ktoré budú navrhnuté s ohľadom na dispozície vašej domácnosti.

Stolárstvo, podlahárstvo. Zákazková výroba: - kuchynské linky - bytový nábytok - vstavané skrine - dvere.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: - nábytok atypický - hotelový nábytok - nábytok pre hotely, reštaurácie bary, kancelárie, recepcie - hotelové postele - reštauračné stoličky, kreslá, pohovky - hotelové a reštauračné doplnky - spracovanie návrhu hotelových interiérov a ich realizácia, - interiér na kľúč.

INDEGO INTERIER s.r.o. Vám zaistí: - zákazkovú výrobu a realizáciu bytových interiérov a kuchýň, atypického design nábytku - vybavenie kancelárií, obchodov, hotelov a reštaurácií. - exotické drevené dyhy a výroba dyhovaného nábytku - reštaurovanie nábytku a výrobu drevených vonkajších roštov a terás

Naše zákazkové stolárstvo sa tradične zameriava na výrobu okien a dverí. V súčasnej dobe naša výroba zahŕňa výrobu eurookien, špaletových okien, vchodových dverí, interiérových dverí, schodísk, garážových vráta, a výrobou nábytku na zákazku. Na zákazku vyrobíme o repliky historických okien a dverí. Všetky výrobky dovezieme, prevedieme ...

Stolárstvo Jindřich Čech so sídlom v Mestci Králové sa zaoberá výrobou kompletných interiérov na mieru a predovšetkým výroba schodísk a točených schodísk z masívu. Súčasťou našej ponuky je vrátane zamerania a konečnej montáž schodísk. Naša činnosť: - výroba dverí - výroba kuchýň na mieru - výroba skríň na mieru - výroba kompletných ...

Zákazková výroba: - kuchýň - vstavaných skríň - nábytku na mieru Na všetok nábytok používame kvalitné kovanie rakúskej firmy BLUM

Výroba: -truhlářství -nábytok na mieru.

Josef Reiter sa zameriava na stolársku výrobu nábytku, kuchýň, schodov, dverí a zárubní.

BUENO design s.r.o. sa zameriava na výrobu a montáž nábytku do domácností, kuchýň, pre firmy, reštaurácie a školy.

Firma STOLÁRNA U SÚSEDOV sa zameriava na výrobu dreveného nábytku do kuchýň, spální, obývacích a detských izieb, tiež vyrába pergoly, záhradný nábytok a nábytok do reštaurácií.

Výroba dizajnové nábytku na zákazku. Navrhujeme a vyrábame kuchyne, spálne, obývacie izby, kúpeľne a ďalší nábytok. Výroba vstavaných skríň na mieru.

Dušan Mojžiš sa zameriava na stolárstvo, podlahárstvo a zákazkovú výrobu nábytku.

Libor Sedláček prevádzkuje stolárstvo, kde vyrába nábytok z dyhovaných, masívnych a laminotrieskovaných dosiek. Nábytok vyrába do kuchýň, obývacích a detských izieb a exteriéru.

Spoločnosť LITAS, s.r.o. sa zameriava na výrobu interiérového a exteriérového nábytku, na vybavenie interiérov, čalúnnické práce a opravy a reštaurovanie.

Pavel Hladík sa zameriava na zákazkovú výrobu originálneho nábytku z kvalitných materiálov, zákazníkom pripravuje vizualizácie a poskytuje poradenstvo.

Radek Tlustoš pracuje v odboroch stolárstva a podlahárstva, vyrába nábytok na zákazku.

Ing. Lukáš Novotný sa zameriava na návrh a výrobu nábytku, poradenstvo pri voľbe materiálu, konzultácie pri výbere drezov a batérií a mnoho ďalšieho.

David Kubík sa zameriava na zákazkovú výrobu interiérového aj exteriérového nábytku podľa priania zákazníka.

Spoločnosť LIGNO nábytok, s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku do spální, predsiení, kuchýň, obývacích a detských izieb. Zaistí tiež výrobu kancelárskeho nábytku, dverí, pergol a mnoho ďalšieho. Prevádzkareň: Pavlínov 103, Veľké Meziříčí 594 01

Vladimír Doležal navrhuje a vyrába interiérové vybavenie na zákazku. Okrem toho tiež vykonáva montáž a ďalšie súvisiace práce, ktorými sú napríklad práce elektrikárske, murárske a inštalatérske. Prevádzkareň: Rebešovická 77, 643 00 Brno- Chrlice

Vorlíčkovo Truhlářství sa zameriava na výrobu a renováciu nábytku detských a obývacích izieb, spální, kuchýň. Ďalej sa spoločnosť postará o podlahy, dvere a stropy.

Nábytok Vybíhal sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku, postelí, kuchýň, vybavenie do detských izieb a mnoho ďalšieho.