K modernej domácnosti patrí nábytok na mieru. Nechajte si vyrobiť na zákazku klasické aj manželské postele, vstavané skrine, písacie, konferenčné stoly, kuchynské linky alebo aj obývacie steny, ktoré budú navrhnuté s ohľadom na dispozície vašej domácnosti.

Kuchynské štúdio. Návrh: -kuchyňa, kuchyňa, kuchynské zostavy -obývacia izba -spálňa, detské izby -kancelárske a firemné priestory -predsiene a vstavané skrine -kúpeľne.

Spoločnosť Design Compact, s.r.o. sa môže pochváliť viac ako 20-ročnou praxou v odbore výroby individuálneho nábytku. Zameranie máme predovšetkým na interiérovú výrobu, drevené obklady a pokládku terasových podláh. Zaistíme všetko od 3D návrhu až po samotnú realizáciu projektu. Firma spolupracuje s renomovanými architektmi a interiérovými ...

Návrh interiérov a realizácia stavieb, rekonštrukcia domov a bytov. Návrh, realizácia: -kompletné interiéry. Doplnky, dekorácie a vybavenie interiérov. Projekty a poradenstvo pre súkromné a komerčné účely. E-shop.

Stolárstvo, stolárstvo, stolárske práce, návrh, dodávky na kľúč: -interiéry podľa projektu -nábytok do: -obchodov, kancelárií, hotelov, škôl -atypický. Výroba, montáž, opravy: -vstavané nábytkové steny a priečky -obklady -kastlové, tešaurové okná a dvere. Materiál: -drevo masív -lamino -dyha.

Interiérové štúdio Kuchynské štúdio -kuchyne, interiéry -zákazkový nábytok, nábytok na mieru -atypický nábytok -detské, obývacie izby -spálňa -tapety -vstavané skrine -kancelársky nábytok.

Stolárstvo, stolárstvo: -kuchynské linky, vstavané skrine a ostatná zákazková výroba nábytku z laminovaných, dyhovaných a masívnych materiálov -realizácia interiérov na kľúč -montáže výstavných stánkov -sériová drevovýroba -formátovanie dielcov, olepovanie nábytkových hrán a ďalšie stolárske práce.

Stolárstvo, stolárstvo Výroba na zákazku, grafický návrh, design: -výroba nábytku na mieru -interiéry -kuchynské linky -vstavané skrine -bytový nábytok -predsiene -odkladacie steny a skrine -šatníkové skrinky. Dodávka, návrh, výroba, montáž, servis: -sauny a infrasauny (infrakabíny), všetko na mieru a na kľúč -sauna súkromná aj ...

Stolárstvo, podlahárstvo -zákazkový nábytok -nábytok na mieru, všetko vnútorné vybavenie domov, bytov, kancelárií, reštaurácií, obchodov atď.

Stolárstvo. Výroba, predaj: -nábytok -kuchynské linky -obývacie steny -HIFI stolíky -skrine -ripstoly -vybavenie obchodov. Podlahy: -laminátové -drevené -korkové -linoleum, marmoleum, PVC.

Výroba: -nábytok -sanitárne priečky -šatníkové skrinky a lavičky -atypický interiér -kancelársky typový nábytok -obchodné interiéry.

Návrh, výroba, montáž: -kuchynské linky vrátane inštalácie a predaj elektrických spotrebičov všetkých značiek -nábytok: -detský, spálňa, obývacia steny -interiéry na kľúč -stoly a stoličky, sety -vybavenie obchodov a reštaurácií: -predajné a barové pulty -vitríny, výlohy vrátane osvetlenia -vybavenie penziónov a hotelov, ...

Prevádzkujeme kuchynské a interiérové štúdio s vlastnou českou výrobou nábytku na mieru. Poskytujeme poradenský servis, návrhy na počkanie, zameranie. Predávame spotrebiče, podlahové krytiny, interiérové dvere, designové stoličky. Ponúkame návrhy a realizácie iných interiérových prvkov.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba, predaj, montáž: -dvere, okná, nábytok, schodisko -nábytok na zákazku -interiérové aj vonkajšie obklady stien, stropov, podláh -stavby priečok a podkrovia -predaj materiálu -ploty, pergoly -záhradné domčeky, altány -kuchynské linky -vstavané skrine.

Stolárstvo, stolárstvo, výroba: -kuchyňa -nábytok -obkladanie (obloženie) stien na mieru.

Stolárske práce Návrhy - interiéry Výroba, predaj a montáž - kuchynský nábytok Predaj a montáž - kancelársky nábytok Výroba - vstavané skrine.

Výroba, renovácia -dvere, zárubne, montáž nových dverí a zárubní, výroba posuvných dverí a nábytku na mieru - kuchynské linky, vstavané skrine, postele. Oblasť pôsobenia Brno a Brno - vidiek. Sme firma zaoberajúca sa nielen výrobou nábytku na mieru, ale špecializujeme sa aj na opravy a renovácie dverí. Vykonávame renovácie a opravy interiérových, ...

Zákazková výroba nábytku. Stolárstvo.

Zákazková výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -interiéry -lekárenský nábytok -nábytok pre byty -kancelársky nábytok.

Zákazková výroba nábytku: -vstavané skrine -dvere plné, sklenené, obložky -kancelársky, kúpeľňový nábytok -kuchyňa -kuchynské linky vrátane pracovných dosiek -kompletné interiéry.

Stolárstvo, stolárstvo. Nábytok na mieru.

Stolárstvo, stolárstvo. Zákazková výroba nábytku vrátane dopravy, montáže z materiálu drevotrieska lamino (drevený aj pastelový dekor), hlavní výrobcovia Kronospan, Egger: -kuchynské linky -široký výber kovania, závesy (pánty), vstavané spotrebiče všetkých značiek (Miele....) -detský nábytok -kancelársky nábytok -vstavané skrine ...

Výroba nábytku na mieru -kuchynské linky -zostavy do obývacej izby -spálňa -vstavané skrine -nábytok do detskej izby -kúpeľňový nábytok -kancelársky nábytok -vybavenie obchodov a reštaurácií.

Predaj, montáž, realizácia, doprava: -sektorové kuchyne BASIC, CALYPSO, INTEA -zákazkové kuchyne rôznych typov -vstavané spotrebiče FAGOR, ZANUSSI, AEG, BOSCH, SIEMENS, MIELE -realizácia interiérov bytov, kancelárií -bytové, kancelárske stoličky, stoly -sedací nábytok -veľký výber pracovných dosiek -vstavané drezy -odsávače ...