K modernej domácnosti patrí nábytok na mieru. Nechajte si vyrobiť na zákazku klasické aj manželské postele, vstavané skrine, písacie, konferenčné stoly, kuchynské linky alebo aj obývacie steny, ktoré budú navrhnuté s ohľadom na dispozície vašej domácnosti.

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - skrine - nábytok

Stolárstvo, zákazková výroba nábytku na mieru - kuchyňa - vstavané skrine - kancelársky nábytok.

Zákazková výroba, návh: - nábytok - renovácia nábytku. Predajňa Útulný domov.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchynské linky - spálňa - skrine

Navrhujeme, vyrábame a montujeme kuchynské linky, nábytkové zostavy, vstavané skrine, atypický nábytok, vybavenie obchodov a firiem. Moderná kuchyňa v lesklom prevedení. Realizujeme drevené samonosné schodiská a schody.

Výroba: - interiérové vybavenie - nábytok - kuchyňa - celodrevené podlahy - dvere, schody

Činnosť: - stolár, stolárstvo - výroba zákazkového nábytku

Zákazkové stolárstvo. - drevený nábytok z masívu. - zákazková výroba sedliackeho nábytku - skleníky, kredence, komody Vybavíme chatu, chalupu, byt, horský hotel alebo penzión štýlovým aj moderným nábytkom zo smreka, borovice, buku i duba. Dodávame: - drevené postele, nočné stolíky, šatníky, komody, bielizníky, knižnice, stoly, stoličky, ...

Návrhy, dodávka, montáž, odvoz: - pracovné aj bytové nábytkové vybavenie interiérov na kľúč.

Výroba nábytku prevažne z masívu a dyhy. Vykonávame spracovanie: - masívu - dyhy - ohýbanie - tvarovanie - sklo - čalúnenie - nerez.

Návrh, výroba, montáž: - nábytok na mieru - kúpeľňový nábytok - vstavané skrine - drevené dvere - nábytok pre predajne.

Stolárske práce. Zákazková výroba nábytku.

ART-MERIDIAN Oprava: - starožitný nábytok. Výroba: - repliky starožitného nábytku. Výkup: - starého nábytku z mäkkého dreva.

Stolárstvo: - zákazkový výroba nábytku.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - skrine, police - drevené dvere, okná - obklady interiéru - pergoly, prístrešky.

Predaj - reziva Tesárstvo Stolárstvo Výroba - kuchyňa - nábytok - vstavané skrine.

Stavebné a interiérové zariadenia zhotovíme na mieru, zákazková výroba: -EURO okná -EURO dvere -vchodové a interiérové dvere -okná, presklené steny -obloženie stien a stropov palubovkami -obloženie kovových a betónových schodov vrátane zábradlia -vstavané skrine -stolový a kancelársky nábytok -kuchynské linky, barové pulty vrátane ...

Stolárstvo Kutná Hora Zaoberáme sa výrobou: - dverí a okien z masívu - kuchyňou z drevotrieskových dosiek aj masívu - vstavaných skríň - komôd - dreveného kúpeľňového nábytku - podláh vr. plávajúcich a schodísk - posteľou - stolov - kancelárskeho nábytku - ploty a pergoly Pôsobnosť firmy je Kutná Hora, Stredočeský kraj vrátane ...

Zaoberá sa zákazkovou výrobou nielen atypického nábytku na mieru, ale aj kompletnou dodávkou interiérov pre domácnosti a firmy. Naše zákazkové stolárstvo Vám ponúka stolárske výrobky vysokej kvality ako z umelých materiálov (laminované dosky) bez povrchovej úpravy, tak z prírodných materiálov (dyha, masív) s povrchovou úpravou.

Ponúkame expresnú výrobu sedacích súprav presne na mieru vášmu bytu, alebo predaj hotových z vlastného modelového radu. Rozmer na prianie vr.atypov. Široká škála poťahových látok a látok s aquaclean úpravou. Vyrábame v Prahe a dodávame do celej SR.

O dokonalom interiéri nemusíte len snívať. Sme tu, aby sme vaše predstavy premenili na skutočnosť. Sme firma zaoberajúca sa návrhom, výrobou a montážou nábytku a doplnku bytovej architektúry. Na slovenskom trhu pôsobíme už 11 rokov. V roku 2003 došlo k zlúčeniu Vestavstylu, výrobca predovšetkým laminátového nábytku, s stolárstvom Straka, ...

Stolárske práce Zákazková výroba - nábytok - okná - dvere

Stolárske práce - nábytok z masívu - paletové okná - EURO okná - schodisko (rovné aj točité z masívu)