K modernej domácnosti patrí nábytok na mieru. Nechajte si vyrobiť na zákazku klasické aj manželské postele, vstavané skrine, písacie, konferenčné stoly, kuchynské linky alebo aj obývacie steny, ktoré budú navrhnuté s ohľadom na dispozície vašej domácnosti.

Bohumír Nix sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku a vchodových dverí z masívu a predáva špaletové a euro okná a dvere.

Výroba: -atypický nábytok. Predaj, maloobchod: -kuchyňa firmy SYKORA -nábytok JELÍNEK, CALIGARIS -čalúnený nábytok LINEAINIMBOTTITI. Zákazková výroba Corianu -umelý kameň s dokonalosťou spojenia a opracovania. Dovoz a spracovanie kompaktných materiálov KERROCK, STARON, CORIAN. Maloobchod, predaj: -elektrospotrebiče MIELE.

Výroba, predaj: -kúpeľňové štúdio -kuchynské štúdio -kuchyňa na mieru -3D návhry -vstavané skrine Predaj: -kúpeľňového vybavenia -obklady, dlažby -sanita Výroba, montáž: -kuchynská linka vrátane spotrebičov -rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier.

Výroba: -zakázková nábytok -kuchyňské linky, obývacie steny -komody, spálňa a skrine -Dvere, okná, schody, podlahy, obloženie stien a stropov a PC stoly -vybavení interiérov reštaurácií, obchodov a kancelárií.

Príprava a realizácia interiérov na kľúč. Stolárska výroba: -nábytok na zákazku, hotelový nábytok bary, reštaurácie, recepcia, garderóby, ai., vrátane dodávky ďalších interiérových prvkov (Koberce, stoličky, záclony, závesy) -Komplexné služby v oblasti vybavenie interiéru hotelov a administratívnych budov -poradenská ...

Stolárstvo. Výroba: -nábytok (masív) -atypickej kuchyne -truhlárska výroba na zákazku -renovácia kuchynských liniek.

Stolárstva. Zákazková výroba: -nábytok -stavebné stolárstvo - EURO okná, dvere (EUROOKNA) -Zariadenia interiérov, barov, predajní, kancelárií, reštaurácií. Prevádzková doba: Po: 6: 00 - 16: 30hod. Ut-Št: 6: 00 - 14: 30hod. Pá: 6: 00 - 12: 30hod.

Zákazkové stolárstvo: - dvere a zárubne - skrine - postele - kuchyne - detské izby

Spoločnosť LC Interiéry - Lukáš Culka sa zaoberá kompletným vybavením interiéru a exteriéru z hľadiska stolárskej výroby. Zhotovíme nábytok a iné výrobky na mieru podľa Vašich požiadaviek, návrhu vytvoreného nami alebo podľa Vami dodanej dokumentácie. Hotové výrobky dodáme až do domu vrátane celkovej montáže, dodávky a odborného zapojenie ...

Výroba: - nábytok na zákazku - kuchynská linka z lamina i masívu, a to vrátane dodávky spotrebičov, kuchyne - nábytok pre detskú a obývacia izba - nábytok pre spálne, kúpeľne - vstavaná skriňa, vstavané skrine. Pri vyššej cene zákazky je doprava zadarmo.

Výroba čalúneného atypického nábytku na mieru. Čalúnnictvo. Očalouníme vám dvere, rám zrkadla aj rám obrazu. Oprava a renovácia čalúneného nábytku. Zhotovenie čalúneného nábytku. vzorková prodejna.¨ Výroba na mieru a na zákazku: - sedacia súprava, sedačky, pohovky - čalúnená posteľ na zákazku presne podľa vašich požiadaviek - ...

Stolárstva. Zákazková výroba: -nábytok -Dvere -interiéry -obklady, stropy -bytové doplnky Typový nábytok. Výroba menších sérií nábytkových dielov.

Stolárstvo, výroba: - nábytok - kuchyne - dvere, okná predaj: - palivové a krbové drevo, drevo

Stolárstvo. Výroba, predaj, maloobchod: -nábytok na zákazku -kuchyne, kuchynské linky -obývacie steny -spálňa, detské izby -sedacie súpravy -stavebné stolárstvo -schody, schodiská -zábradlie -atypické okná -EUROOKNÁ -dvere vnútorné, vonkajšie (vchodové) -obložkové zárubne -výkladné steny, výlohy -stavebné výrobky - prípravky pre ...

Stolárstvo, výroba: -EUROOKEN -nábytok z masívu -stavebno stolárska -zákazková výroba z masívu. Píla: -porez guľatiny -predaj reziva. Zámočníctvo a kovovýroba. Autodoprava

Kuchynské štúdio, maloobchod, predaj: -kuchyňa, kuchyňa -kuchyne na mieru, návrhy -postele, sedacie súpravy, bytové doplnky Nábytok: -postele, stôl, stoličky, sedacie súpravy, bytové doplnky.

Realizácia rekonštrukcie bytu, interiérov: - kúpeľne, bytové jadrá, kuchyne a kompletné renovácie bytov. - rekonštrukcia bytu nielen v paneláku - rekonštrukcia rodinného domu, prístavby - podkrovné vstavby podkrovia - prestavby a rekonštrukcia bytového jadra - rekonštrukcia kúpeľní a toaliet - kuchyňa na mieru vrátane montáže a ...

Výroba: -atypický nábytok. Predaj, maloobchod: -kuchyňa firmy SYKORA -nábytok JELÍNEK, CALIGARIS -čalúnený nábytok LINEAINIMBOTTITI. Zákazková výroba Corianu -umelý kameň s dokonalosťou spojenia a opracovania. Dovoz a spracovanie kompaktných materiálov KERROCK, STARON, CORIAN. Maloobchod, predaj: -elektrospotrebiče MIELE.

Stolárstvo, stolárske práce. Zákazková výroba: -kuchynské linky -nábytok na mieru