K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Výroba - nábytok na mieru: - kuchyňa - skrine - obývacie izby - spálňa - kancelárie - komerčný nábytok. Stolárstvo. Návrhy interiérov.

FRIM nábytok s.r.o. je nové meno firmy FRIM pre EXTREM s.r.o. Vyrábame zákazkový nábytok súkromným osobám aj firmám, špecializujeme sa na postele a vstavané skrine, riešime zložité priania k spokojnosti zákazníkov. Vyrábame matrace aj čalúnené postele z nehorľavých materiálov (prípadne z materiálov so zníženou horľavosťou), prírodných výplní ...

Spoločnosť INTERIERY ZVOZIL s.r.o. sa špecializuje na zákazkovú výrobu kuchýň, vstavaných skríň, kancelárskeho nábytku a nábytku do nemocníc.

Stolárstvo Miklík s.r.o. sa zameriava na výrobu okien, dverí, kuchynských liniek, nábytku, schodísk, pergol, prístreškov a mnoho ďalšieho.

Firma STOLÁRNA U SÚSEDOV sa zameriava na výrobu dreveného nábytku do kuchýň, spální, obývacích a detských izieb, tiež vyrába pergoly, záhradný nábytok a nábytok do reštaurácií.

Spoločnosť Meblisto s.r.o. sa zameriava na návrhy a výrobu nábytku na zákazku. Spoločnosť vyrába nábytok do kuchýň, detských izieb, spální, obývačiek a do všetkých ďalších miestností, ak je to potrebné.

HODO MORAVIA s.r.o. vyrába nábytok na mieru z masívu aj lamina do predsiení, kuchýň, izieb, spální i kúpeľní. Spoločnosť sa ďalej zameriava na stolárstvo a poradí si aj s montážou nábytku.

Výroba, dodávka: - kancelárske nábytkové systémy - priečkové systémy - regálové systémy.

Stolárske, stolárske práce. Výroba, predaj kuchynskej linky, stoly, vstavané skrine, postele vrátane dodávky roštov a matracov, obývacie izby, detské a študentské izby, predsieňové steny, kancelársky nábytok, školský nábytok, stoly pod počítač.

Predaj: - kancelársky nábytok - sektorový nábytok aj na zákazku - kancelárske stoličky a kreslá značiek RIM, THERAPIA, ALBA, MAYER, ANTARES. - sedací nábytok. 3D návrhy a doprava zadarmo. Interiéry na kľúč.

Stolárstvo a stolárstvo. Zákazková výroba, predaj: - kuchynské linky - kancelársky nábytok - vstavané skrine - obývacie izby - spálňa, detské izby - kúpeľňový nábytok - hotelový nábytok - interiéry predajní - dvere - pergoly, altány a iné výrobky z masívu - zastrešenie studne. ANTIK - Galéria. Predaj: - starožitný ...

Výroba - vchodové a interiérové dvere - vstavané skrine - kuchyňa - obloženie schodov a palubkové obloženie - spálňa - záhradný nábytok Remeslá, služby - stolárske práce Chata Lenka umožňuje: - celoročné ubytovanie - kapacita 18-20 lôžok - gril - pieskovisko - ihrisko Ostružná č.7, 78825 Ostrožná

Stolárstvo. Výroba: - kuchynské linky - detský nábytok - okná a dvere - komody a skrine - stoly a rohové lavice - schody a zábradlia.

Stolárske práce Výroba - kuchynské linky Výroba - nábytok (komody, skrine, stoly, ...) Výroba - okná - dvere Výroba - schody - zábradlie

Stolárstvo: - výroba nábytku - kuchyňa - obývacie steny - schodisko - zábradlie.

Stolárstvo: - výroba nábytku na zákazku - kuchyňa - obývacie izby - postele, spálne - záhradný nábytok - pergoly - detské izby - pracovne - vybavenie interiérov predajní, barov, reštaurácií - kancelársky nábytok.

Stolárstvo, zákazková výroba nábytku: - interiéry - kuchynské linky - sedliacky nábytok - schodisko, podlahy - kancelársky nábytok - dvere všetkého druhu - pergoly, podhľady. Rezbárstvo.

E-shop: - kapsule Dolce Gusto, Tassimo - SodaStream - záhradný nábytok - bazény - skladacie postele - dom a záhrada - káva a čaj - potraviny - hračky.

Jiří Zatloukal sa zameriava na výrobu nábytku, kuchýň, vstavaných skríň a na stolárske práce.

Predaj, maloobchod: -nábytok: -kuchyňa -jedálene -sektorové spálne -skrine -obývacie sektorové programy.

Stolárstvo Hlaváč s.r.o. sa zameriava na výrobu kuchynských liniek, obývacích stien a ďalšieho nábytku a vybavenia interiérov na mieru.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -kúpeľne: -vybavenie -vany -umývadlá -obklady -doplnky.

Výroba: - nábytok na zákazku - kuchynské linky - obývacie steny - vstavané skrine - detské izby - kancelárie.