K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Firma Nový Design Porte bola založená v roku 1996 z iniciatívy veľmi skúsených ľudí z odboru výroby nábytku, ktorá sa neskôr zamerala viac na výrobu dverí. Náš vysoko špecializovaný a profesionálny tím sa špecializuje na výrobu interiérových dverí a doplnkového nábytku najvyššej kvality, ktorý je určený pre klientov s vycibreným vkusom.

Stolárske práce. Výroba -kuchyňa

Stolárske práce. Výroba -kuchynský nábytok -spálňa -skrine -okná a dvere -schodisko -zábradlie

Práca: -truhlárstvo -kovoobrábanie Výroba: -dvere -okná -kuchynské linky -schodisko -záhradný nábytok

Stolárstvo. Výroba: -kuchynské linky. -kancelársky nábytok. -vstavané skrine.

Predaj: - nábytok - postele - sedacie súpravy - obývacie steny - skrine - kancelársky nábytok

Stolárstvo, výroba: - kancelársky nábytok - schody - kuchynské linky - vstavané skrine

Kika Nábytok ponúka predaj nábytku a bytové doplnky.

Maloobchod a veľkoobchod: - nábytok-bytový, sedacie súpravy českej výroby, kancelársky, školský, ratanový - bytové doplnky-konzoly, vstavané skrine na mieru - zdravotné matrace na mieru. Zaistenie atypického nábytku z laminácie. Splátkový predaj. Vybavenie kancelárií.

Veľkoobchod a maloobchod: -nábytok -sedací nábytok -stoly -komody -kuchyňa -spálňa -obývacie steny -skrine -záhradný nábytok

Stolárske práce Výroba: -nábytok na mieru -kuchynské linky

Stolárske práce. Výroba: -skrine -stoly -záhradný nábytok -vybavenie interiérov reštaurácií, predajní

Stolárske práce. Výroba: -kuchynské linky -kancelársky nábytok -laboratórny nábytok -vstavané skrine

Predaj a e-shop bytových doplnkov a nábytku. Vybavenie kancelárií. V našom katalógu ponúkame: - detský a kancelársky nábytok - jedálenské sety - postele, rošty a matrace - kreslá a pohovky - stoly a stojany na kvety - konferenčné stoly, stoličky a kresielka - skrine, vešiaky a poličky - záhradný nábytok - zdravotné doplnky a ...

Predaj nábytku - kuchyňa - skrine - spálňa, matrac - sedacie súpravy

Interiérové štúdio. Výroba kuchyne a nábytok na mieru. Výroba a montáž na mieru. Montujeme spotrebiče značiek: - LIEBHERR - KARMA - FAGOR - ZANUSSI - SIEMENS - KUPERBUSCH - TEKA - AEG - MIELE - BOSCH aj ďalšie, podľa potreby zákazníka. Na prianie vyrobíme návrhy interiéru v niekoľkých stupňoch priestorového zobrazenia.

E-shop, internetový predaj - stoličky jedálenské, reštauračné - kancelárske kreslá

Kompletné vybavenie kúpeľní, obklady, dlažby.

Najväčší český predajca nábytku značky FORTE. E-shop www.nabytok-forte.cz vznikol na základe viac ako pätnásťročných skúseností s maloobchodným aj veľkoobchodným predajom bytového a kancelárskeho nábytku a doplnkov. Sortiment: - detské izby - kancelársky nábytok - kuchyňa - spálňa - obývacie izby - pracovne - predsiene - sedacie ...

Predaj nábytku (školský, kancelársky, predškolský a sociálny). Predaj, montáž: - žalúzie, rolety - podlahy - garáže, vjazdové brány.

Práca: -truhlárske. Zákazková výroba nábytku.

Návrhy, realizácia: -bytové aj kancelárske interiéry na kľúč Dodávka, predaj, maloobchod: -drevené a drevoplastové terasové, fasádne a plotové systémy -Homapal a výrobky z neho -nábytkek značiek Uffix, Roberti, Santarossa, Armony, Salcon, Siloma, Antares, Pescarollo.

Práca: -truhlárske -tesárske Výroba: -okná -dvere -pergoly -krovy -nábytok -spálňa -skrine -lavica -stoly