K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Stolárstvo, podlahárstvo Pergoly, vstavané skrine, stoly a stoličky, dvere, schodiská, kuchyne, spálne, laboratórny nábytok, ploty, plávajúce podlahy, laminátové, drevené.

Stavebné a interiérové zariadenia zhotovíme na mieru, zákazková výroba: -EURO okná -EURO dvere -vchodové a interiérové dvere -okná, presklené steny -obloženie stien a stropov palubovkami -obloženie kovových a betónových schodov vrátane zábradlia -vstavané skrine -stolový a kancelársky nábytok -kuchynské linky, barové pulty vrátane ...

Interiérové dvere Kolín Kožené sedačky Kuchynské linky na mieru Kompletné zariadenie interiéru Veľkoobchod, maloobchod Úchytky Madlá na nábytok Nábytkové knopky - úchytky Nábytkové vešiaky Nábytkové nohy Kuchynský závesný systém Interiérové kľučky Doplnky Kuchyňa - kuchynské linky priamo na mieru Kolín, Kutná Hora, Poděbrady, ...

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - vstavané skrine

E-shop: - kancelárske potreby - drogéria, upratovanie - kancelársky nábytok - kancelárska technika

Zaoberáme sa vybavením do interiéru. Ponúkame funkčný a moderný systém posuvných dverí kanadskej firmy Door Systems Hardware. Výrobky INDECO CZ sú tvorené na zákazku v neobmedzenej šírke, výške aj hĺbke podľa priania zákazníka. Ponúkame Vám širokú farebnú škálu imitácií dreva, zrkadiel a rámov dverí, ktoré dávajú možnosť farebného zladenia ...

Maloobchod a veľkoobchod: - nábytok-bytový, sedacie súpravy českej výroby, kancelársky, školský, ratanový - bytové doplnky-konzoly, vstavané skrine na mieru - zdravotné matrace na mieru. Zaistenie atypického nábytku z laminácie. Splátkový predaj. Vybavenie kancelárií.

Práca: -truhlárske. Zákazková výroba nábytku.

Kancelárske systémy: - kancelársky nábytok - kancelárska a telekomunikačná technika - kancelárske doplnky a papierenský tovar - mobilné telefóny - bezpečnosť proti vlámaniu - servis na kancelársku techniku rôznych značiek - kopírovanie - potlač keramiky, porcelánu, textilu - školiaca a prezentačná technika.

Interiér servis. Stolárstvo, stolárske práce. Podlahárstvo, podlahárske práce. Výroba: - atypické interiéry na kľúč - kuchyňa, kuchynské linky - atypický nábytok z lamina, dyhy, masívu, HPL fólie - vstavané skrine - interiérové dvere - obložky, obložkové zárubne - flight case na audiovizuálnu techniku.