K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Stolárstvo. Výroba, predaj: - nábytok - kancelársky nábytok - podlahové krytiny.

Zaoberáme sa vybavením do interiéru. Ponúkame funkčný a moderný systém posuvných dverí kanadskej firmy Door Systems Hardware. Výrobky INDECO CZ sú tvorené na zákazku v neobmedzenej šírke, výške aj hĺbke podľa priania zákazníka. Ponúkame Vám širokú farebnú škálu imitácií dreva, zrkadiel a rámov dverí, ktoré dávajú možnosť farebného zladenia ...

Zákazkové stolárstvo. Zákazková výroba: -kuchynské linky. -detské izby. -vstavané skrine.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - vstavané skrine - dvere - schodisko

Stolárstvo, výroba: - skrine - dvere - kuchyňa - pergoly

Najväčší český predajca nábytku značky FORTE. E-shop www.nabytok-forte.cz vznikol na základe viac ako pätnásťročných skúseností s maloobchodným aj veľkoobchodným predajom bytového a kancelárskeho nábytku a doplnkov. Sortiment: - detské izby - kancelársky nábytok - kuchyňa - spálňa - obývacie izby - pracovne - predsiene - sedacie ...

Predaj nábytku (školský, kancelársky, predškolský a sociálny). Predaj, montáž: - žalúzie, rolety - podlahy - garáže, vjazdové brány.

Návrhy, realizácia: -bytové aj kancelárske interiéry na kľúč Dodávka, predaj, maloobchod: -drevené a drevoplastové terasové, fasádne a plotové systémy -Homapal a výrobky z neho -nábytkek značiek Uffix, Roberti, Santarossa, Armony, Salcon, Siloma, Antares, Pescarollo.

Práca: -truhlárske -tesárske Výroba: -okná -dvere -pergoly -krovy -nábytok -spálňa -skrine -lavica -stoly

Stolárske práce Zákazková výroba: -kuchyňa -nábytok