K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Zákazková výroba, návh: - nábytok - renovácia nábytku. Predajňa Útulný domov.

Navrhujeme, vyrábame a montujeme kuchynské linky, nábytkové zostavy, vstavané skrine, atypický nábytok, vybavenie obchodov a firiem. Moderná kuchyňa v lesklom prevedení. Realizujeme drevené samonosné schodiská a schody.

3D návrhy a realizácia interiérov (detské a študentské izby, spálne, kuchyne, obývacie izby...), predaj nábytku a bytových doplnkov (sedacie súpravy a kreslá, jedálenské stoly a stoličky, konferenčné stolíky, kancelársky nábytok, obývacie steny, šatníkové skrine, koberce, bytový textil, matrace, rošty, zrkadlá, stolné a stojacie lampy, stropné ...

Výroba a dovoz záhradného a interiérového teakového nábytku a nábytku z umelého ratanu tzv. wickeru. Ďalej zákazníkom ponúkame exkluzívnu výrobu interiérového teakového nábytku na objednávku a zaoberáme sa aj kompletným nábytkovým vybavením: - reštaurácií - hotelov - kúpeľov a pod. Nami dovážaný teakový nábytok je vyrábaný v Indonézii ...

Stolárstvo, výroba: - letná kuchyňa - pergoly

Výroba nábytku prevažne z masívu a dyhy. Vykonávame spracovanie: - masívu - dyhy - ohýbanie - tvarovanie - sklo - čalúnenie - nerez.

Dodávka, montáž: - vstavané skrine, regály - žalúzie.

Predaj - reziva Tesárstvo Stolárstvo Výroba - kuchyňa - nábytok - vstavané skrine.

Expresná výroba: - sedacích súprav presne na mieru. Predaj: - sedacie súpravy z vlastného modelového radu. Výroba na prianie vrátane atypických rozmerov. Široká škála poťahových látok a látok s aquaclean úpravou.

DIVÍZIA INTERIÉROV, EXTERIÉROV ponúka klientom širokú škálu služieb v oblasti interiérov i exteriérov.

Stolárske práce Zákazková výroba - nábytok - okná - dvere

Výroba, dodávky, montáž: - kuchynské zostavy na kľúč - elektrospotrebiče - sedačky, obývačky, vest. skrine. Predaj domácich spotrebičov značiek: - Miele - SIEMENS - BOSCH - ARDO - AEG - Electrolux - ZANUSSI - Gorenje - ARISTON - FAGOR - Whirlpool - Baumatic.

Predaj vybavenia interiérov. Nábytok: - kancelársky - bytový - školské - zdravotnícky - kuchynský - postele.

Vyrábame moderný atypický nábytok z masívu, dyhy a lamina. Návrh - Výroba - Montáž. Sme zákazková výroba. Vyrábame kuchyne, obývacie izby, jedálne, spálne, šatne, pracovne, predsiene, knižnice, vstavané skrine, postele, predajne, kancelárie

Navrhujeme, vyrábame a montujeme kuchynské linky, nábytkové zostavy, vstavané skrine (lamino, masív, dyhované dosky), atypický nábytok, vybavenie obchodov a firiem. Moderná kuchyňa v lesklom prevedení. Realizujeme drevené samonosné schodiská a schody.

V ponuke našej firmy sú všetky služby v oblasti bytových interiérov, počnúc PC projektom, zameraním, spracovaním dokumentácie, výrobou a montážou končiac. Spolupracujeme s niekoľkými štúdiami, ktorým dodávame kuchynské linky, upravujeme atypické prvky a zaisťujeme montáže.

Výroba kuchynských liniek, opravy a výmena ich častí. Výroba, montáž: - kuchyňa - nábytok.

Zákazková výroba a montáž nábytku pre súkromné a komerčné interiéry. Kuchynské linky, pracovné a jedálenské stoly, obývacie izby, pracovne, spálne, šatne a skrine, interiérové dvere a obloženie, kancelársky nábytok. Dýhovanie.

Návrh, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - vstavané skrine - kancelársky nábytok.

Stolárstvo, výroba: - dvere - nábytok - vstavané skrine - kuchyňa - schodisko - pergoly Tesárske práce.

Predaj materiálov na kompletizáciu a výrobu nábytku.

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - vstavané skrine - schodisko - dvere

Navrhujeme a vyrábame nábytok na mieru, vstavané skrine, kuchyne, detský i kancelársky nábytok, plávajúce podlahy, žalúzie. Vykonávame aj drobnejšie zákazky.

E-shop: - záhradná technika, náradie, nábytok - bazény - krby, kachle - bytové doplnky - rebríky - športové potreby - nábytok - domáce spotrebiče - autodoplnky - motopríslušenstvo

Výroba - špeciálny nábytok pre zdravotníctvo - špeciálny nábytok pre kozmetické a pedikérske salóny - špeciálny nábytok pre školy a odborné učilištia - zdravotnícka technika - zdravotnícke potreby.