K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Výroba: -nábytok na zákazku: -kuchyňa vrátane zamerania a návrhu -príslušenstvo pre kuchyne -kancelársky nábytok -skrine, postele.

Výroba, predaj: -nábytok -kuchyňa -obývacie izby -spálňa -kúpeľne -schodisko -vstavané skrine -dvere.

Stolárstvo, výroba nábytku: - interiérový a kancelársky nábytok - detské izby - spálňa - obývacie izby - vstavané skrine - kuchyňa - kancelárie - hotely - kuchynské linky.

Naša firma sa zameriava na výrobu typizovaného kancelárskeho nábytku, kuchýň, vybavenie reštaurácií a barov a tiež na zákazkovú výrobu (spálňa, detské a študentské izby, obývacie izby, vstavané skrine, predsiene, haly a pod.). Výroba: - typizovaný kancelársky nábytok - kuchyňa - vybavenie pre reštaurácie, bary - bytový nábytok na zákazku: ...

Stolárstvo, zákazková výroba: -nábytok pre interiéry aj exteriéry -drevené doplnky, vrátane kombinácie s kovom, sklom či nerezom -okná -schody, schodiská. Práca: -povrchové úpravy - farbenie, lakovanie.

Výroba: -stavebno stolárska -stolárska. Výroba, montáž, predaj: -nábytok: -atypický -kuchyňa -obývacie steny -kancelársky -detský -stoly -sedliacky mábytok z masívu -stavebné stolárstvo: -schody, okná (atypické), dvere, zárubne.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba: - nábytok z LTD aj masívu, postele, vstavané skrine, dvere, obložky a vráta z masívu, laboratórny nábytok, kuchynské linky, postele, stoly, lavice atď.

Stavebno stolárska výroba Výroba - nábytok Špecializované stavebné činnosti (výkopové a zemné práce) Prípravné práce pre stavbu Úprava kovov

Výroba: -nábytok na mieru -kancelársky nábytok -vybavenie pre škôlky a školy

Výroba: -atypický nábytok na mieru -nábytok pre škôlky a školy -kancelársky nábytok

Dodávka: - interaktívna tabuľa - digitálne rečnícke pulty - vzdelávací softvér Corinth.

Práca: -stolárske, truhlárstvo -truhlárske, stolárstvo. Výroba- nábytok: - kuchynské linky - schody a zábradlia - stoly jedálenské, kancelárske, PC ... - dvere so zárubňou (obložková zárubňa) - skrine, komody, police... - postele jednolôžkové, dvojlôžkové, poschodové... - regály a pulty do obchodov.

Stolárstvo, výroba: - dvere - vstavané skrine - kuchyňa - detské izby

Zákazková výroba nábytku: -kuchynské linky, kuchyne -kancelársky nábytok -interiérový nábytok. Pokladanie: -podlahoviny.

Výroba, predaj: - sektorový nábytok - nábytok na zákazku. Predaj: - stoličky (kovové, drevené, kancelárske).

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

-Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Veľkoobchod a maloobchod -Príprava a vypracovanie ...

Návrhy a realizácia interiérov. Výroba na zákazku, predaj nábytku: - detské izby - kancelárie - nábytku do kúpeľne - kuchyňa - spálňa - obývacie izby - stoly, stolíky - vstavané skrine. Predaj: - sedací nábytok ANTARES, OFFICE PRO, ALBA CR a ďalších - detský rastúci nábytok MAYER - kancelársky nábytok zn. HOBIS: - ...

EDEL interiér - Showroom, firemná predajňa značky EDEL nábytok. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - čalúnený nábytok - čalúnené sedacie súpravy (klasické, moderné, kožené).

Stolárstvo. Výroba - kuchyňa - spálňa, postele - okná, dvere - skrine - záhradný nábytok - nábytok do reštaurácií, obchodov.

Prevádzkovateľ eshopu Nabytkomanie.cz. Moderný nábytok za nízke ceny - kompletné vybavenie bytu. Predaj: - nábytok do obývacej izby, spálne, kuchyne, predsiene, detský nábytok - kancelársky nábytok.

NÁBYTOK PRE VÁŠ DOMOV A PODNIKANIE VEPinterier je firma so špecializáciou na kancelársky nábytok. Vyrábame a dodávame aj kompletné vybavenie do interiérov Vašich domovov. Nebojte sa nás osloviť s Vašou konkrétnou predstavou alebo navštívte náš e-shop: www.vep-interier.cz a vyberte si z našej ponuky. Môžete využiť kompletný servis našich ...

Drevovýroba: - preglejkové debny - atypické palety - paletový nábytok.