Sedací nábytok je nevyhnutný v obývacích izbách, kanceláriách a pracovniach. Do tejto kategórie patria klasické, rohové, luxusné a kožené sedacie súpravy, rozkladacie sedačky, kreslá a taburety. V kanceláriách sú potrebné aj kancelárske kreslá a stoličky.

Firma Vojtech Laube so sídlom v obci Klapý v okrese Litoměřice sa zaoberá všetkou zákazkovou stolárskou výrobou z lamina aj z masívu. Ponúkame výrobu stolárskych výrobkov na zákazku - nábytok na mieru. Zameriavame sa nielen na výrobu z lamina, ale aj z masívu – všetko záleží na výbere zákazníka. Môžete si u nás objednať výrobu kuchynských ...

Performance marketing. Porovnávač cien. Internetový obchod, eshop: - vybavenie do kúpeľne, kuchyne - bytové doplnky, bytový textil - nábytok - osvetlenie - všetko pre záhradu.

Sme rodinná firma z Vysočiny a na slovenskom trhu pôsobíme už od roku 2006. Zaoberáme sa predajom nábytku na mieru a všetkého vybavenia do interiéru od predsiení, obývacích izieb, sedacích súprav, kuchýň až po detské izby, spálne, pracovne i kancelárie od popredných českých výrobcov . Zo zahraničného tovaru ponúkame len ratanový nábytok a ...

Výroba, predaj: - rastúci detský nábytok - detská stolička, stolička - detská polohovateľná stolička - školská sťahovateľná stolička - detský stolík, stôl.

Lukáš Hauzar sa zameriava na predaj manželských postelí, váľand, pohoviek, sedacích súprav, kresiel a konferenčných stolíkov.

Spoločnosť STRAKOŠ nábytok s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj nábytku do domácností, firiem, reštaurácií a hotelov. Jedná sa najmä o stoličky, jedálenské zostavy, ale aj kuchynské linky, postele a záhradný nábytok.

E - shop s nadčasovým škandinávskym dizajnom: - nábytok, svietidlá, doplnky značiek HAY, muuta, Vintra, Menu, Normann Copenhagen, Fritz Hansen, String, Gubi a ďalšie

Návrh, realizácia, výroba, dodávka, montáž: - interiéry - kancelársky nábytok typový aj atypický - sedací nábytok - kancelársky, konferenčné.