Sedací nábytok je nevyhnutný v obývacích izbách, kanceláriách a pracovniach. Do tejto kategórie patria klasické, rohové, luxusné a kožené sedacie súpravy, rozkladacie sedačky, kreslá a taburety. V kanceláriách sú potrebné aj kancelárske kreslá a stoličky.

V interiérovom štúdiu HANÁK OLOMOUC ponúkame nábytok českého výrobcu HANÁK NÁBYTOK v modernom aj rustikálnom prevedení – kuchyne, stoly, obývacie izby, spálne, šatne a šatníkové skrine, nábytok do detských izieb i pracovní, interiérové dvere. Poradíme vám s výberom nábytku aj ďalších zariaďovacích predmetov, vypracujeme návrhy a vizualizáciu ...

Návrhy nábytku. Návrhy interiéru. Spracovanie výrobnej dokumentácie pre drevospracovávajúce firmy. Interiéry na kľúč. Drobné stavebné práce. Služby architekta, dizajnéra. Výkresová dokumentácia. Vizualizácia 2D, 3D, 3D MAX. Obchodné zastúpenie firmy Mayer Opava. Detské stoličky Mayer.

Výroba nábytku na zákazku: - kuchynské linky, kuchyne - vstavané skrine - obývacie a detské izby.

Bytoservis Maloobchod, predaj: - nábytok - drôtený program - lamelové dvere - sústružené garniže - bytové doplnky. Komplexné vybavenie interiéru na kľúč. Rekonštrukcia bytových jadier.

Realizácia interiérov. Predajňa designového nábytku.

Predaj nábytku - postele, spálne - sedacie súpravy - detské izby.

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

V našom štúdiu svietidiel a designu sa sústredíme predovšetkým na splnenie požiadaviek našich klientov, ktorým chceme dopriať príjemné prostredie pre spokojné žitie. Zameriavame sa na návrhy a realizácie luxusných interiérov či exteriérov. Návrhy, realizácia, predaj, montáž: - výroba nábytku - nábytok - kuchyňa - jedálne - obývacie ...

Internetový obchod, eshop, predaj: - kancelársky, sedací nábytok. Obchodné zastúpenie výrobcov kancelárskeho sedacieho nábytku Alfa nábytok ( Interier Říčany a. s. ) Obchodné zastúpenie RIM s. r. o., Antares a. s. . Zadarmo 3D návrhy interiérov. Atypická výroba na mieru. Zaistenie dopravy tovaru k zákazníkovi a montáže nábytku.

Výroba bytového nábytku: -skrine a nadstavce -sektorový nábytok -písacie stoly -obývacie izby.

Interirérový designer: Návrhy interiérov - bytové, komerčné, kancelárske. Predaj: - nábytok. Súdny znalec: menovaný rozhodnutím predsedníčky krajského súdu v Ostrave zo dňa 2. 10. 2013 č.j. Spr 2207/2013 v odboroch: - Drevo a spracovanie, špecializácia projektovania, konštrukcia a výroba nábytku a interiérov - Textílie, špecializácia ...

Predaj, maloobchod, e-shop: -sedacie súpravy -obývacie steny -detské izby -spálňa -matrace -skrine, police -kuchyňa -stoly -predsieňové steny

Veľkoobchod, maloobchod: -stoličky, stoly, kreslá, vešiaky. Veľký výber čalúnnych látok. Zásielková služba.

Maloobchod, predaj: -bytový nábytok: -sedacie súpravy -postele, pohovky -stoličky, stoly -obývacie steny -spálňa -detské izby -matrace, rošty -kancelársky nábytok -bytové doplnky. Kuchynské štúdio.

Zákazková výroba: -kuchyňa -vstavané skrine -nábytok z lamina aj masívu -komplexná realizácia interiérov. Maloobchod, predaj: -stoly a stoličky -nábytok -postele a lôžka.

Predaj nábytku: - sedacie súpravy - obývacie steny - detský nábytok - spálňa - kuchyňa.

Predaj: - dekoratívne bytové doplnky a drevený nábytok vo francúzskom štýle, jedálenské súpravy, štýlové bytové doplnky v modernom, vintage, francúzskom aj retro štýle. - kolekcia nadčasových dámskych modelov od francúzskych návrhárov Pobočky: - Art de vivre Home, Stratená 4, Olomouc - Showroom Art de vivre, Hrnčiarska 14, Olomouc

Predaj: - taliansky nábytok a kuchyňa - najširšia ponuka kvalitných kuchýň - kvalitný detský nábytok - historický nábytok (Chcesterfield, Biedermaier).