Skrine slúžia na uskladnenie oblečenia a osobných vecí. Okrem klasických skríň si môžete zaobstarať aj skrine vstavané, skrine s posuvnými dverami alebo rohové skrine. Je možné využiť aj iné úložné priestory, ako sú vešiaky, košíky, komody alebo botníky.

Performance marketing. Porovnávač cien. Internetový obchod, eshop: - vybavenie do kúpeľne, kuchyne - bytové doplnky, bytový textil - nábytok - osvetlenie - všetko pre záhradu.

práca: -truhlářské -stolářské. Zákazková výroba, montáže: -z masívu a dyhy: -bytový a kancelársky nábytok -nábytková dvierka -kuchyně, kuchynskej linky -schody, podlahy. sídlo: - Lipa 155.

Výhradné zastúpenie britského výrobcu. Naša spoločnosť je zameraná na predaj kovového nábytku. Nábytok ponúkame od európskych výrobcov - britská firma BISLEY, česká firma KOVONA, KOVOS, POLÁK. V našom kamennom a internetovom obchode nájdete sortiment kovového nábytku pre dielne a priemysel: - dielenské kovové skrine - univerzálne, mobilné, ...

Stolárstvo. Výroba, predaj: - výroba na zákazku - nábytok z masívu aj lamina - kuchynské linky - detský nábytok - dvere, postele, vstavané skrine, stoly - altány, pergoly, prístrešky - búdy pre psa, drevené ploty, schody, zábradlia - dekorácia.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba, dodávka, montáž: - kuchyňa na mieru - dvere, schody, zárubne - nábytok na mieru - stoly, stoličky - spálňa - obývacie izby - vstavané (vstavané) skrine -plávajúce podlahy pokládka -montáž oblozok + dverí -odvoz dovoz.

Vyrábam nábytok na mieru podľa priania zákazníkov, predovšetkým kuchynské linky, vstavané skrine, skrine pre podkrovné priestory, vysoké postele s úložnými priestormi, detské izby, komody, regály a pod.

Výroba nábytku: -kuchynské linky -vstavané skrine -písacie stoly -kúpeľňový nábytok.

Sme rýdzo česká firma, ktorá ponúka služby zákazkovej stolárskej výroby. Vyrábame z masívu a guľatiny. Vyrábame všetok nábytok vrátane vstavaných skríň, záhradného nábytku atď. Vykonávame renovácie kuchýň. Spokojný zákazník je vždy na prvom mieste.

Sme rodinná firma z Vysočiny a na slovenskom trhu pôsobíme už od roku 2006. Zaoberáme sa predajom nábytku na mieru a všetkého vybavenia do interiéru od predsiení, obývacích izieb, sedacích súprav, kuchýň až po detské izby, spálne, pracovne i kancelárie od popredných českých výrobcov . Zo zahraničného tovaru ponúkame len ratanový nábytok a ...

Stolárstvo, stolárstvo. -zakázková výroba bytového nábytku, kancelárskeho nábytku, vstavaných skríň, kúpeľňových zostáv, obývacie steny, spálne, postele, kuchynské linky, stoly a lavice, police, vinárske regaly, dvere vnútorné, dvere vchodové, okná jednoduchá, okná kastlová, schody, zábradlia, plotovky, sadovnícku rebríky, štafle, ...

Stolárstvo - zákazková výroba podľa priania a požiadaviek zákazníka - kuchyne - detské izby - spálňa - obývacie izby - pracovne - šatne a vstavané skrine - dvere - vchodové i interiérové - terasy, pergoly Tvorba 3D návrhov

Gora nábytok, s.r.o. sa špecializuje na výrobu nábytku do obývacích a detských izieb, spální, kuchýň, kúpeľní a tiež na výrobu kancelárskeho nábytku.

Navrhujeme interiéry, vyrábame kuchyne, vstavané skrine, postele, obývačky, detské izby, dvere, podlahy, spálne i kancelárie. Predávame elektrospotrebiče, stoličky, stoly, tapety, periny, zdravotné matrace, lamelové rošty všetko pre zdravé spanie. Zabezpečíme kvalitné spracovanie, autodopravu i montáž.