Skrine slúžia na uskladnenie oblečenia a osobných vecí. Okrem klasických skríň si môžete zaobstarať aj skrine vstavané, skrine s posuvnými dverami alebo rohové skrine. Je možné využiť aj iné úložné priestory, ako sú vešiaky, košíky, komody alebo botníky.

Stolárske práce. Výroba: -kuchynský nábytok -vstavané skrine -drevené obložky -postele -stoly

ŽLTÁ HALA nábytok Maloobchodný predaj nábytku na ploche 5000m2. Ponúkame: - sektorové kuchynské linky - obývacie steny celé alebo jednotlivé - spálne, samostatné postele a skrine masív - kuchynské lavice, stoličky, stoly, skrinky - písacie stoly - nové postele masív a matrace.

Naša spoločnosť je popredným výrobcom kancelárskeho nábytku a značkových stoličiek Sitag.

Práca, výroba: -truhlárstvo -zákazková výroba -kuchyňa -interiéry -starožitný nábytok.

Predaj, maloobchod: -nábytok, váľandy, kuchyne, dvojlôžka, obývacie steny, detské izby, postieľky, stoličky, sedacie súpravy -ratanový nábytok (priamy dovoz z Ázie) -nábytok z bambusu (priamy dovoz) -kancelárskych nábytok -podlahové krytiny, koberce -záclony, metráž -Priemyselné tovar -drogerie, hračky.

Veľkoobchodný, maloobchodný predaj, e-shop: -tabelačný papier -samoprepisovací papier -xerox, faxový papier -všetky kancelárske a školské potreby. Elektro a doplnky - kancelárska technika Nábytok - školský nábytok - skrine Drogéria - čistiace, upratovacie prostriedky Do prevádzky - ochranné pracovné pomôcky - regály, ...

Ponúkame profesionálnu realizačnú činnosť v oblastiach, podlahových systémov. Vyrábame dvere interiérové aj vonkajšie, kovanie na dvere, obloženie zárubní, schodiská, obklady schodov a zábradlia. Vyrábame a montujeme aj kuchynské linky na mieru a vstavané skrine. Výroba, montáž, realizácia: - podlahy - dvere interiérové a vchodové - ...

Výroba, predaj: - kuchynské linky - obývacie steny - detské izby - vstavané skrine.

Sme kuchynské štúdio, ktoré Vám vyrobí kuchyňu, či nábytok na zákazku a tiež vypracuje návrhy s využitím moderných a kvalitných materiálov a technológií. Pôsobíme na trhu od roku 2002 a zakladáme si na individuálnom prístupe k Vám - našim zákazníkom. Pripravíme Vám cenovú ponuku, vytvoríme grafický návrh a odporučíme materiál na použitie. V ...

Výroba: -nábytok -Vstavaný nábytok, skrine. Zákazková výroba, predaj: -kuchyňské linky -kancelárskych nábytok -detské izby -obývacia izby -atypický nábytok -předsíňové steny. Vymeranie vrátane návrhu, ocenenie, odborné poradenstvo zadarmo.

Návrhy, projekcia, výroba, montáž nábytku. Interiérové vybavenie. Výroba, repasia: - reštaurácie, hotely, kasína - kancelárie, peňažné ústavy, predajne - rodinné domy, byty, kuchyne - portály, okná, dvere, schodiská.

On-line e-shop: - kvalitný drevený nábytok zo smrekového, bukového, dubového a borovicového masívu - detské, poschodové aj manželské postele - šatníková i policové skrine, nadstavce - komody, bielizníky, knižnice, - solitery a spálňové zostavy, - kuchynské rohové lavice na mieru - počítačové PC stoly, kancelársky nábytok.