Skrine slúžia na uskladnenie oblečenia a osobných vecí. Okrem klasických skríň si môžete zaobstarať aj skrine vstavané, skrine s posuvnými dverami alebo rohové skrine. Je možné využiť aj iné úložné priestory, ako sú vešiaky, košíky, komody alebo botníky.

Predaj, dodávka, montáž: -dvere -podlahy -okná -krby, krbové kachle -schodisko.

Stolárstvo. Práca: -truhlárske Výroba: -drevené schodiská vrátane zábradlia -obkladanie betónových a kovových schodísk -kuchyňa -vchodové a vnútorné dvere vrátane posuvných, posuvné steny -nábytokz lamina, z dyhovanej drevotriesky, z masívu (kancelárske, detské izby, spálne, predsiene) -okná špaletové, jednoduché, eurookná.

Drevointerier - výroba, predaj, stolárstvo: -kuchynské linky -komody, skleníky -príborníky, knižnice.

Stolárske práce. Zákazková výroba, opravy: -dvere -vchodové a vnútorné -masív -schodisko -kuchynské linky -interiéry -postele, poschodové postele, skrine -rustikálny nábytok na zákazku.

Výroba: -kuchyňa -kancelársky nábytok -detské izby -vstavané skrine -záhradný nábytok -okná a dvere -schodisko.

Stolárstvo a výroba nábytku. Výroba nábytku z laminovaných drevotrieskových dosiek a ďalších moderných materiálov: -špecializácia na kuchynské linky a vstavané skrine -vybavenie miestností - detských a obývacích izieb, spální, pracovní, knižníc, obchodných a kancelárskych priestorov a pod.

Remeslá, služby, výroba - stolárske práce Výroba - kuchyňa na mieru - vstavané skrine - kancelársky nábytok - záhradný nábytok - drevené podlahy - schody

Práca: -truhlárske Výroba: -stoly -dvere -schody -kuchyňa -skrine

Stolárstvo. Výroba: -vstavané skrine. -kuchynské linky. -drevené dvere. -nábytok na mieru.

Predaj, maloobchod: -nábytok -sedacie súpravy -kuchynské linky -kancelársky nábytok -stoly, stoličky -nábytok BRW.

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa, postele - bytový nábytok - kancelárie - dvere

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - samonosné schodisko - vchodové a vnútorné dvere - drevené balkóny - kuchyňa - vstavané skrine - kancelársky nábytok - deliace priečky

Predaj: -luxusný nábytok anglickej výroby -výrobné ceny.

Dovoz, import, bazár, maloobchod, predaj: - štýlový starší použitý starožitný nábytok.