Skrine slúžia na uskladnenie oblečenia a osobných vecí. Okrem klasických skríň si môžete zaobstarať aj skrine vstavané, skrine s posuvnými dverami alebo rohové skrine. Je možné využiť aj iné úložné priestory, ako sú vešiaky, košíky, komody alebo botníky.

Výroba: - nábytok na zákazku - kuchynské linky - obývacie steny - vstavané skrine - detské izby - kancelárie.

Vyberte si detské postele pre vaše ratolesti z najkvalitnejších materiálov pre maximálny komfort a bezpečnosť. Do detskej izbičky u nás zaobstaráte aj detský nábytok, doplnky a lôžkoviny. Maloobchod, predaj: - detské postele - detský nábytok - lôžkoviny. Doprajte Vašim deťom dobrú noc a krásne sny.

Naša firma Jaroslav Špička sa zameriava na výrobu masívnych dverí a zárubní, schodov, nábytku, vstavaných skríň, kancelárskeho nábytku a ostatných vecí podľa vášho želania. Vyrábame a renovujeme okná a dvere. Ponúkame Vám komletné zákazkové stolárstva a výrobky aj pre najnáročnejších zákazníkov. Naše výrobky nájdete po celej Českej republike a v ...

Výroba interiérov: - dvere - nábytok - kuchyne - podlahy - osvetlenie - realizácia interiérov ma kľúč - dyhovanie.

Výroba, predaj: - kuchyne - sedací nábytok - obývacie a detské izby - spálňa - skrine

Výroba nábytku: - bytový nábytok - obývacie izby - detské izby - kuchyne - dvere - kúpeľňový nábytok.

služby: - vybavenie kuchýň, kúpeľní - kvalitné postele, schody, stoly, skrine - realizácia podľa požiadaviek zákazníka

Stavebné a nábytkové stolařství. Výroba: - kuchynské linky - nábytok na mieru - kancelársky nábytok - šatníková a vstavané skrine - spálňa - detské izby - dizajnový nábytok - jedálenské stoly - dvere - pergoly a záhradné domčeky - schody.

E-shop: - reprodukcie čínskeho starožitného nábytku z obdobia dynastií Ming

Stolárstvo, výroba: - kuchyne - vstavané skrine - spálňa - komody

Stolařství. Výroba nábytku - kuchyne - spálňa - skrine - kúpeľňový nábytok.

Stolárske práce, výroba - kuchyne na mieru - vstavané skrine.

Komplexné služby v oblasti návrhov, realizácia interiérov bytov a kancelárií. Predaj: - kancelársky nábytok, kancelárske stoličky a kreslá - bytový nábytok - obývacie izby, detské izby, predsiene, haly, spálne, sedacie súpravy a kreslá.

Predaj: -nábytok -detské izby -sedacie súpravy -spálňa -obývacie izby -skrine, stoly, stolíky, stoličky. Kuchynské štúdio.

Stolárstvo, zákazková výroba: - nábytok - kuchyňa - obývacie a detské izby

Zákazková výroba: - bytový nábytok - kancelársky nábytok - nábytok na kľúč - kuchynské linky.

Výroba: - atypický nábytok z lamina - kompletné vybavenie spální (postele, skrine, nočné stolíky, komody) - šatníkové skrine, skrine na mieru - sieť predajní po celej SR

Priamy dovoz a predaj kvalitného masívneho nábytku z Holandska, Belgicka a Nemecka, výkup a predaj nábytku aj zo SR. Výkup nábytku za hotové. Príjem nábytku do komisného predaja. Široký sortiment štýlového rustikálneho nábytku vhodného na chaty a chalupy, ale aj súčasný nábytok vhodný do moderných bytov a rodinných domov: - sedacie súpravy ...

Výroba: - kuchynské linky - vstavané a voľne stojace šatníkové skrine - obývacie izby - detské izby - kancelárie - predajné pulty

V interiérovom štúdiu HANÁK OLOMOUC ponúkame nábytok českého výrobcu HANÁK NÁBYTOK v modernom aj rustikálnom prevedení – kuchyne, stoly, obývacie izby, spálne, šatne a šatníkové skrine, nábytok do detských izieb i pracovní, interiérové dvere. Poradíme vám s výberom nábytku aj ďalších zariaďovacích predmetov, vypracujeme návrhy a vizualizáciu ...

Návrhy nábytku. Návrhy interiéru. Spracovanie výrobnej dokumentácie pre drevospracovávajúce firmy. Interiéry na kľúč. Drobné stavebné práce. Služby architekta, dizajnéra. Výkresová dokumentácia. Vizualizácia 2D, 3D, 3D MAX. Obchodné zastúpenie firmy Mayer Opava. Detské stoličky Mayer.

Výroba nábytku na zákazku: - kuchynské linky, kuchyne - vstavané skrine - obývacie a detské izby.

Stolárstvo. Zákazková výroba: -interiérový nábytok - interiéry: -kuchynské linky -kancelársky nábytok -vstavané skrine -dvere vnútorné a vchodové -euro okná a dvere -bytové doplnky -schodisko -záhradný nábytok -ploty.

Stolárstvo: - výroba dverí - eurookná - schodisko - nábytok - kuchyňa na zákazku - vstavané skrine. - pergoly, prístrešky, gar. státie. DEZI - vykonávanie dezinfekcie - dezinsekcia a deratizácia vrátane plynovania priestorov a zásob.

Realizácia interiérov. Predajňa designového nábytku.