Skrine slúžia na uskladnenie oblečenia a osobných vecí. Okrem klasických skríň si môžete zaobstarať aj skrine vstavané, skrine s posuvnými dverami alebo rohové skrine. Je možné využiť aj iné úložné priestory, ako sú vešiaky, košíky, komody alebo botníky.

Interiérové a kuchynské štúdio Hanák realizuje zákazky nielen v Zlíne, ale aj celom Zlínskom kraji. Našou hlavnou činnosťou sú návrhy, realizácia interiérov, kuchyne, obývačky, spálne na zákazku a priamo na mieru zákazníkovi. Robíme kompletný interiérový dizajn a realizácia kuchýň a interiérov na mieru. Ku každému klientovi pristupujeme ...

Hlavnou činnosťou spoločnosti D&M Designe je zákazková výroba a montáž bytového nábytku z dyhy az lamina. Vyrábame kuchyne, vstavané skrine, spálne, obývacie izby, vybavenie detskej izby, pracovne či kúpeľne. Vyrobíme aj schody, zábradlia, dvere, knižnice, kancelársky nábytok alebo vybavenie obchodu či reštaurácie. Máme skúsenosti aj s ...

Firma Kuchyňa Lošák zaoberá od roku 2006 aj predajom, výrobou kuchýň a nábytku. Ponúkame pod jednou strechou produkty z elektra ako aj kuchyne a nábytok. Výroba, predaj, rekonštrukcia: -kuchýň, kuchynských liniek (sektorové kuchyne) -vstavaných skríň - ponuka foliovaných a lakovaných dvierok až 1000 druhov farieb -spálňou -bytového ...

Dovozca a predajca talianskeho rustikálneho nábytku. Maloobchod, predaj, internetový obchod, e-shop, eshop - štýlový nábytok - taliansky nábytok: - klasický nábytok - spálňa - jedálne - stoly, stoličky - barový nábytok - sedacie súpravy - posteľové rošty, matrace, zrkadlá - kúpeľňové súpravy - anatomické vankúšiky - prikrývky. ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, eshop, e-shop, eobchod, e-obchod, internetový obchod nábytku: Rustikálny nábytok (nábytku): -boxy -komody -jedálenské a rohové sety. Moderný nábytok: -písacie stoly -spálňa, postele -stoly -stolička -vitríny -skrine -obývacie steny -televízne a počítačové stoly -detské a ...

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba: -stolárske výrobky: -nábytok všetkého druhu -okná -dvere -drevené schody -obaly všetkých veľkostí: -drevené -sololitové.

Internetový obchod zameraný na vybavenie pre dom, voľný čas, hry. V eshope nájdete široký sortiment potrieb na bývanie - nábytok, bytové dekorácie, sezónny tovar, kuchynské potreby, domáce spotrebiče, elektroniku, cestovnú batožinu, drogériu. Môžete u nás nakúpiť potreby na kempovanie, hudobné nástroje, autodoplnky, stolné hry - futbal, ...

Stolárstvo. Stolárska výroba na zákazku: -interiérový nábytok -kuchynské linky -vstavané skrine -kancelársky nábytok. -postele vr. matrac Materiály - lamino, masív, dyha.

Výroba a montáž kuchynských liniek, vstavaných skríň. Ponuka grafických a cenových návrhov. Ďalej zaisťujem elektrospotrebiče, sedacie súpravy, matrace, rošty, interiérové a protipožiarne dvere.

Stolárstvo, podlahárstvo, tesárstvo. Realizácia stavby a interiérov: - kuchyňou - obývacích izieb - spální - detských izieb -kúpeľní Prestavba bytových jadier vr. vybavenie. Realizácia a návrh kuchynských liniek.

Výroba a predaj: -kuchynské linky vrátane spotrebičov a montáže -detské a študentské izby - spálňa -matrace, lamelové rošty -vstavané skrine -kancelársky nábytok -interiery komerčných priestorov.

Výroba: -nábytok na zákazku: -kuchyňa vrátane zamerania a návrhu -príslušenstvo pre kuchyne -kancelársky nábytok -skrine, postele.

Výroba, predaj: -nábytok -kuchyňa -obývacie izby -spálňa -kúpeľne -schodisko -vstavané skrine -dvere.

Stolárstvo, výroba nábytku: - interiérový a kancelársky nábytok - detské izby - spálňa - obývacie izby - vstavané skrine - kuchyňa - kancelárie - hotely - kuchynské linky.

Naša firma sa zameriava na výrobu typizovaného kancelárskeho nábytku, kuchýň, vybavenie reštaurácií a barov a tiež na zákazkovú výrobu (spálňa, detské a študentské izby, obývacie izby, vstavané skrine, predsiene, haly a pod.). Výroba: - typizovaný kancelársky nábytok - kuchyňa - vybavenie pre reštaurácie, bary - bytový nábytok na zákazku: ...

Stolárstvo, zákazková výroba: -nábytok pre interiéry aj exteriéry -drevené doplnky, vrátane kombinácie s kovom, sklom či nerezom -okná -schody, schodiská. Práca: -povrchové úpravy - farbenie, lakovanie.

Výroba: -stavebno stolárska -stolárska. Výroba, montáž, predaj: -nábytok: -atypický -kuchyňa -obývacie steny -kancelársky -detský -stoly -sedliacky mábytok z masívu -stavebné stolárstvo: -schody, okná (atypické), dvere, zárubne.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba: - nábytok z LTD aj masívu, postele, vstavané skrine, dvere, obložky a vráta z masívu, laboratórny nábytok, kuchynské linky, postele, stoly, lavice atď.

Stolárstvo, výroba: - dvere - vstavané skrine - kuchyňa - detské izby

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Návrhy a realizácia interiérov. Výroba na zákazku, predaj nábytku: - detské izby - kancelárie - nábytku do kúpeľne - kuchyňa - spálňa - obývacie izby - stoly, stolíky - vstavané skrine. Predaj: - sedací nábytok ANTARES, OFFICE PRO, ALBA CR a ďalších - detský rastúci nábytok MAYER - kancelársky nábytok zn. HOBIS: - ...

Stolárstvo. Výroba - kuchyňa - spálňa, postele - okná, dvere - skrine - záhradný nábytok - nábytok do reštaurácií, obchodov.

Prevádzkovateľ eshopu Nabytkomanie.cz. Moderný nábytok za nízke ceny - kompletné vybavenie bytu. Predaj: - nábytok do obývacej izby, spálne, kuchyne, predsiene, detský nábytok - kancelársky nábytok.

Kompletné vybavenie interiérov. Zákazková výroba, truhlárstvo: -kuchynské linky, kuchyne -detské izby -obývacie steny -kancelársky nábytok -postele, skrine. Poradenstvo v odbore. Zameranie na mieste.

Stolárstvo. Zákazková výroba: -interiérový nábytok: -obývacia, kúpeľňová -kuchynské linky -schodisko -dvere -postele.