Skrine slúžia na uskladnenie oblečenia a osobných vecí. Okrem klasických skríň si môžete zaobstarať aj skrine vstavané, skrine s posuvnými dverami alebo rohové skrine. Je možné využiť aj iné úložné priestory, ako sú vešiaky, košíky, komody alebo botníky.

Predaj, maloobchod, e-shop: -sedacie súpravy -obývacie steny -detské izby -spálňa -matrace -skrine, police -kuchyňa -stoly -predsieňové steny

Výroba, montáž: - výstavné stojany pre kuchynské spotrebiče - kuchynské linky, spotrebiče - vstavané skrine - kancelársky nábytok.

Predajňa pre nábytkárov, stolárov a domácich majstrov. Výroba - kvalitné kuchynské linky, obývacie izby a spálne, detské a študentské izby, vstavané skrine, vybavenie podnikových i osobných kancelárií a vybavenie hotelov vrátane recepcií, dvere vrátane zárubní, schodiska, balkónové zábradlie Alpského typu. Predaj nábytkového kovania a LED ...

Predaj, maloobchod: - kuchyňa - detské izby - nábytok - obývacie steny - spálňa - skrine, postele.

Stolárstvo, stolárske práce. Zákazková výroba: - bytový nábytok, interiérový nábytok: - vstavané skrine vrátane grafoskla - masívne dvere - dvere SOLODOOR - kuchyňa, kuchynské linky na mieru vrátane 3D návrhov - kancelársky nábytok.