V spálni by nemala chýbať kvalitná posteľ s roštom a pohodlnými matracmi, ale ani police, skrinky či komody. Bohatý sortiment ponúka kusový nábytok aj rozsiahle spálňové nábytkové zostavy v klasickom aj modernom štýle z laminátu alebo z masívneho dreva.

Predaj, maloobchod: - matrac - postele - bytový nábytok.

Návrhy: -interiéry -výstavy. Nábytok. Materiály. Grafika. Výroba a predaj: -matrace -lôžko, lôžko, spálňový nábytok -lamelové rošty -kuchyňa -interiéry.

Kuchynské štúdio v Brne - ponúkame moderné aj rustikálne kuchyne. Návrhy a vizualizácia nielen kuchýň, ale aj obývacích izieb, spální, vstavaných skríň. Matrace a rošty zn. Gumotex. Spotrebiče za akčné ceny. Drezy a batérie zn. Franke, Blanco, Shock.

Spoločnosť Design Compact, s.r.o. sa môže pochváliť viac ako 20-ročnou praxou v odbore výroby individuálneho nábytku. Zameranie máme predovšetkým na interiérovú výrobu, drevené obklady a pokládku terasových podláh. Zaistíme všetko od 3D návrhu až po samotnú realizáciu projektu. Firma spolupracuje s renomovanými architektmi a interiérovými ...

Stolárstvo, výroba postelí a nábytku z masívneho dreva

Stolárstvo. Výroba, montáž, predaj: -podlahy -kuchyňa -vstavané skrine -kancelársky nábytok a pracovne -detské izby a spálne -vybavenie predajní, reštaurácií a hotelov, predajné a obslužné pulty, výlohy -doplnkový nábytok -schodisko a zábradlie -návrhy interiérov.

Práca: -truhlárstvo. Výroba: -nábytok, zákazková výroba, pokrové stoly a doplnky Materiál lamino

Stolárstvo: -dvere, vráta -obklady stien, stropov -menšia práca z lamina -pergoly -vonkajší nábytok -stoly, skrine -postele z masívu -opravy historického nábydku -výroba historických replík dverí a vrát.

Stolárstvo. Zákazková výroba nábytku. Výroba a renovácia kuchýň. Výrobky z masívu - dvere, postele a ďalšie. Záhradný nábytok - pergoly, prístrešky, altánky, detské domčeky...

Zákazková výroba interiérového nábytku. Vymeriame a spracujeme grafický 3D návrh a cenovú kalkuláciu a následne vyrobíme originálny nábytok podľa priania klienta. Výroba nábytku do: -kuchyňa -obývačky -spálňa -detskej izby -kancelárie -baru. Výroba vstavaných skríň na mieru.

Interiérové štúdio Kuchynské štúdio -kuchyne, interiéry -zákazkový nábytok, nábytok na mieru -atypický nábytok -detské, obývacie izby -spálňa -tapety -vstavané skrine -kancelársky nábytok.

Výdajné miesto e-shopu s nábytkom: -bytové doplnky -spálňa -obývacie izby -spálňa -kuchyňa -kúpeľne.

E-shop, maloobchod: -bytové doplnky -spálňa -obývacie izby -spálňa -kuchyňa -kúpeľne

Stolárstvo, stolárstvo Výroba na zákazku, grafický návrh, design: -výroba nábytku na mieru -interiéry -kuchynské linky -vstavané skrine -bytový nábytok -predsiene -odkladacie steny a skrine -šatníkové skrinky. Dodávka, návrh, výroba, montáž, servis: -sauny a infrasauny (infrakabíny), všetko na mieru a na kľúč -sauna súkromná aj ...

Stolárske práce: - stolárske práce. Výroba nábytku na zákazku. Výroba kuchýň, vstavaných skríň, spální, obývačiek, detských izieb, kúpeľní, kancelárií.

Značková predajňa nábytku: -všetok sortiment nábytku, -návrh kuchynskej linky na počítači zadarmo, -atypické diely, -spálňa, -detské izby, predsiene, kúpeľne, -rustikálny nábytok.

Návrh, výroba, montáž: -kuchynské linky vrátane inštalácie a predaj elektrických spotrebičov všetkých značiek -nábytok: -detský, spálňa, obývacia steny -interiéry na kľúč -stoly a stoličky, sety -vybavenie obchodov a reštaurácií: -predajné a barové pulty -vitríny, výlohy vrátane osvetlenia -vybavenie penziónov a hotelov, ...

Dodávame: - kancelársky nábytok - bytový a detský nábytok - školské - kovový a hotelový nábytok - koberce a doplnky. Realizujeme 3D návrhy a kompletný moderný design interiérov. Zaisťujeme dopravu, montáže a opravy nábytku.

Stolárstvo. Výroba, montáž, obloženie, olištovanie: - celodrevené, drevené schodiská z masívu vrátane zábradlia, madiel a výplne. Ďalšia ponuka: - drevené ploty, brány, záhradné domčeky, pergoly, masívne postele (jednolôžkové, dvojlôžkové aj poschodové).

Stolárstvo a stolárstvo. Výroba: -nábytok.

Remeslá, výroba - stolárske práce Zákazková výroba - kuchynský nábytok - stoly, stoličky - vstavané skrine - spálňa - detský nábytok

Remeslá, služby, výroba - stolárstvo - stolárske práce Zákazková výroba, predaj - stoly - atypické postele - postele pre handicapovaných - šatníkové skrine - komody - záhradný nábytok

Stolárske práce, stolárstvo, stolár, stolárske práce. Výroba dverí, posteľou dvere, schodisko, skriňa, schodísk, skríň, stolov, stôl, stoly, postele kuchynskej linky, kuchyne, kuchýň, zárubní, zárubne, a bytový nábytok.

Maloobchod, predaj: -bytový nábytok -sedacie súpravy -lôžka, dvojlôžka, matrace, rošty lamelové aj pevné -izbové zostavy -obytné steny prevažne skladobného systému -šatníkové skrine -kancelársky nábytok -jedálenské stoly, stoličky -rozkladacie stoly EPULUM -doplnkový sortiment -všetok tovar je českej výroby. Služby: ...

Najväčší obchodný dom s nábytkom a bytovými doplnkami: -kuchyňa -jedálene -spálňa -detské a študentské izby -matracové štúdio -obývacie izby -bytové doplnky.