V spálni by nemala chýbať kvalitná posteľ s roštom a pohodlnými matracmi, ale ani police, skrinky či komody. Bohatý sortiment ponúka kusový nábytok aj rozsiahle spálňové nábytkové zostavy v klasickom aj modernom štýle z laminátu alebo z masívneho dreva.

Komplexné služby v oblasti návrhov, realizácia interiérov bytov a kancelárií. Predaj: - kancelársky nábytok, kancelárske stoličky a kreslá - bytový nábytok - obývacie izby, detské izby, predsiene, haly, spálne, sedacie súpravy a kreslá.

Predaj: -nábytok -detské izby -sedacie súpravy -spálňa -obývacie izby -skrine, stoly, stolíky, stoličky. Kuchynské štúdio.

Zákazková výroba: - bytový nábytok - kancelársky nábytok - nábytok na kľúč - kuchynské linky.

Výroba: - atypický nábytok z lamina - kompletné vybavenie spální (postele, skrine, nočné stolíky, komody) - šatníkové skrine, skrine na mieru - sieť predajní po celej SR

Priamy dovoz a predaj kvalitného masívneho nábytku z Holandska, Belgicka a Nemecka, výkup a predaj nábytku aj zo SR. Výkup nábytku za hotové. Príjem nábytku do komisného predaja. Široký sortiment štýlového rustikálneho nábytku vhodného na chaty a chalupy, ale aj súčasný nábytok vhodný do moderných bytov a rodinných domov: - sedacie súpravy ...

Nábytkové štúdio: - kuchyňa - nábytok z masívu - zdravé spanie - bytové doplnky. - sektorový nábytok

V interiérovom štúdiu HANÁK OLOMOUC ponúkame nábytok českého výrobcu HANÁK NÁBYTOK v modernom aj rustikálnom prevedení – kuchyne, stoly, obývacie izby, spálne, šatne a šatníkové skrine, nábytok do detských izieb i pracovní, interiérové dvere. Poradíme vám s výberom nábytku aj ďalších zariaďovacích predmetov, vypracujeme návrhy a vizualizáciu ...

Návrhy nábytku. Návrhy interiéru. Spracovanie výrobnej dokumentácie pre drevospracovávajúce firmy. Interiéry na kľúč. Drobné stavebné práce. Služby architekta, dizajnéra. Výkresová dokumentácia. Vizualizácia 2D, 3D, 3D MAX. Obchodné zastúpenie firmy Mayer Opava. Detské stoličky Mayer.

Výroba nábytku na zákazku: - kuchynské linky, kuchyne - vstavané skrine - obývacie a detské izby.

Bytoservis Maloobchod, predaj: - nábytok - drôtený program - lamelové dvere - sústružené garniže - bytové doplnky. Komplexné vybavenie interiéru na kľúč. Rekonštrukcia bytových jadier.

Stolárstvo. Výroba - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - kancelársky nábytok.

Realizácia interiérov. Predajňa designového nábytku.

Predaj nábytku - postele, spálne - sedacie súpravy - detské izby.

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

FRIM nadmernej veľkosti Predaj nadmerných veľkostí dámskych aj pánskych XXL až 6XL, celoročná ponuka širokého sortimentu Výroba postelí pre dlhé a ťažšie váhy so zodpovedajúcim matracom. Postele sú prispôsobené aj na šírku. Všetky postele sú vyššie, čo je pohodné pre líhanie a vstávanie.

Štúdio zdravého spánku. Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -lamelové rošty AMORFLEX DUO a TRIO, ECONOMIC, MULTILATT, TRILATT: -pevné fixné -ručne polohovateľné -motorové polohovateľné s elektrickým pohonom -doplnky roštov -čalúnené rámy -zdravotný matrac: -prírodný kaučukový matrac KING a QUEEN -kaučukový matrac ...

Výroba bytového nábytku: -skrine a nadstavce -sektorový nábytok -písacie stoly -obývacie izby.

Interirérový designer: Návrhy interiérov - bytové, komerčné, kancelárske. Predaj: - nábytok. Súdny znalec: menovaný rozhodnutím predsedníčky krajského súdu v Ostrave zo dňa 2. 10. 2013 č.j. Spr 2207/2013 v odboroch: - Drevo a spracovanie, špecializácia projektovania, konštrukcia a výroba nábytku a interiérov - Textílie, špecializácia ...

Predaj, maloobchod, e-shop: -sedacie súpravy -obývacie steny -detské izby -spálňa -matrace -skrine, police -kuchyňa -stoly -predsieňové steny

Stolárstvo Nádvorník Výroba nábytku na zákazku: - kuchyňa, obývacia steny, nábytok do izieb, spálne, kancelárie. Výroba z masívu, laminovaných či dyhovaných dosiek, biodosiek.

Výroba, predaj: - štýlový nábytok, zákazkové kuchyne na mieru, postele, skrine, euro okná, dvere všetkých prevedení. Dvadsať rokov tradície v luxusných interiéroch na mieru.

Maloobchod, predaj: -bytový nábytok: -sedacie súpravy -postele, pohovky -stoličky, stoly -obývacie steny -spálňa -detské izby -matrace, rošty -kancelársky nábytok -bytové doplnky. Kuchynské štúdio.

Výroba nábytku, stolárstvo. Komplexné dodávky interiérov: - študentské ubytovne - hotely - domovy dôchodcov - administratívne budovy.

Maloobchodná predajňa: - masívne a kovové postele - lamelové rošty - matrac - lôžkoviny aj obliečky - špeciálny matrac pre dlhodobo ležiacich pacientov - rehabilitačné pomôcky, vozíky, lôžkoviny, vyšetrovacie lehátka.

Zákazková výroba: -kuchyňa -vstavané skrine -nábytok z lamina aj masívu -komplexná realizácia interiérov. Maloobchod, predaj: -stoly a stoličky -nábytok -postele a lôžka.