V spálni by nemala chýbať kvalitná posteľ s roštom a pohodlnými matracmi, ale ani police, skrinky či komody. Bohatý sortiment ponúka kusový nábytok aj rozsiahle spálňové nábytkové zostavy v klasickom aj modernom štýle z laminátu alebo z masívneho dreva.

Predaj, e-shop: - bytový textil - matrac - rošty - posteľná bielizeň - podlahové krytiny Šijeme bytový textil (posteľná bielizeň, závesy, záclony, vankúšiky, obrusy, prikrývky atď.) na mieru ako z materiálu u nás zakúpeného, tak aj z materiálu doneseného.

Predaj, e-shop: - matrac - postele - rošty

Dizajnové štúdio - návrh a realizácia interiérového nábytku - kuchyňa - interiérové dvere - spálňa - šatníkové skrine a šatne - obývacie izby - kúpeľne, kúpeľňový nábytok - detské izby.

Výroba: - nábytok na mieru - skrine - kuchyňa - spálňa Prevádzkareň Plzeň Vejprnícka 1325/13 Plzeň - Škvrňany Tel: +420 724 341 758

Zákazkové stolárstvo: - kuchynské linky - kancelársky nábytok - obývacie izby - spálňa - detské izby

Vyrábame kuchynské linky, spálne, obývacie a detské izby. Vyrábame z mäkkého aj tvrdého masívneho dreva, lamina a dyhovanej drevotriesky.

Sme česká firma výhradne zastupujúca najlepšie svetové značky v oblasti dojčenského a detského tovaru. Zaoberáme sa veľkoobchodným a maloobchodným predajom. Možnosť nákupu cez internet alebo osobne na našej predajni v dobre dostupnej lokalite Prahy 4. Z našej ponuky vyberáme: - detský nábytok PAIDI, SCHARDT a SAUTHON - opatrovateľky, ...

Kožené sedacie súpravy: - výroba - predaj - veľkoobchod. Vybavenie interiérov: - domácnosti - firmy - výrobné spoločnosti.

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Zákazková výroba - kuchyňa - kancelársky nábytok - postele - rošty - skrine Remeslá, služby, výroba - stolárske práce

Firma Ratan-Praha.cz sa zaoberá predajom ručne vyrábaného nábytku a doplnkov zo 100% prírodných materiálov, máme tie najlepšie a rokmi preverené dodávateľa v tomto odvetví. Kvalita je to čo u nás hrá prím.

Maloobchod, predaj, e-shop: -postele -matrace -rošty -obliečky

Predaj, maloobchod: -dizajnový nábytok -bytové doplnky

Stolárstvo. Výroba: - kuchyňa - skrine - postele, spálne - stoly - okná, dvere - vybavenie kancelárií a škôl. Realizačná dielňa. Ateliér. Loukonosy 83, 281 26 Týnec nad Labem tel. 321 789 477

Výroba a predaj sklopných postelí z masívneho dreva aj lamina.

Návrhy a realizácia interiérov na zákazku Predaj, výroba nábytku: Kuchyňa, spálňa, šatne -nábytkové solitéry -knižnice -komody -bytové stenové systémy -konferenčné stolíky. Kancelársky nábytok: -nábytkový rad Klart Ergonomic -nábytkový rad Kelster. Individuálna výroba: -výroba zákazkových interiérov: -kancelárie -banky ...

Dizajn - bytové štúdio. Návrhy interiérov. Predaj nábytku: - jedálenský nábytok - sedacie súpravy - postele - skrine.

Veľkoobchod a internetový predaj s ratanovým nábytkom.

Zákazkové stolárstvo. Vyrobíme kuchynské linky, schody, vstavané skrine, postele, poschodia na spanie, spálne, obývacie izby, stoly a jedálenské zostavy. Vykonávame tiež renováciu nábytku. Kompletná služba od zamerania po výrobu a montáž.

Predaj technologických celkov a strojného vybavenia do oblastí ťažobného, potravinárskeho, farmaceutického a textilného priemyslu.

Internetový obchod s nábytkom. - doprava po celom území SR vlastným vozidlom, prepravnou službou alebo Českou poštou, a to podľa charakteru a množstva objednaného tovaru Internetový obchod - nábytok - predsiene - obyývacie izby - jedálne - detské izby - spálňa - doprava po celom území SR vlastným vozidlom, ...