V spálni by nemala chýbať kvalitná posteľ s roštom a pohodlnými matracmi, ale ani police, skrinky či komody. Bohatý sortiment ponúka kusový nábytok aj rozsiahle spálňové nábytkové zostavy v klasickom aj modernom štýle z laminátu alebo z masívneho dreva.

Stolárstvo.Tesárstvo.podlahárstvo.pokrývačstvo Výroba, výroba na zákazku: -kancelársky nábytok na zákazku -interiéry reštaurácie, hotely, kaviarne, predajne, ordinácie -bytové zariadenie (váľandy, dvojlôžka, obývacie steny, spálne, detské izby, kuchyne, predsiene) Všetky tesárske práce. Pre členov JMS zľava na zákazku. Certifikovaný ...

Stolárstvo. Výroba: -kuchynské linky vrátane spotrebičov -interiérový nábytok lamino-masív -kompletná dodávka interiérov na kľúč -dvere, schodisko (aj vyrezávané a sústružené) -repliky historického nábytku. Renovácia, oprava: -kuchynské linky, interiéry karavanov.

Zaoberáme sa predajom klasického a zároveň aj stále moderného kvalitného nábytku vyrobeného z dubového masívu dovážaného z rôznych kútov sveta. Predávame dubové postele, skrine, dubové stoly, stoličky a iné.

ČADAS-Interier Zákazková výroba: - interiérové dvere - schodisko - nábytok so špecializáciou na drevené schodiská nerezové zábradlia - vybavenie interiérov hotely, penzióny, bary, reštaurácie, lekárne - vkusné, elegantné a precízne spracovanie s použitím kvalitných a ušľachtilých materiálov prírodné drevo, modifikované drevo, sklo, oceľ, ...

Výroba: -sedacia súprava Böhm -čalúnený nábytok -postele. Sídlo: Ľadič nad Sázavou

Stolárstvo. Výroba nábytku - kuchyňa - postele.

Výroba: -interiérov, exteriérov na zákazku. Frézovanie: -okenné a dverné silikónové tesnenie. Nábytkárska výroba: -obývacie izby -kuchyňa -spálňa -vstavané skrine -študentské a detské izby -drevené okná -zárubne -dvere -dvere vchodové aj interiérové -na záhradu lavice, altány, pergoly.

Výroba stavebno stolárska a tesárska. - kuchyňa - obývacie izby - postele - rustikálny nábytok - kancelársky nábytok - zdravotnícke zariadenia - dvere - výstavné stánky - dyhovaný nábytok.

Výroba, práca: -truhlárske -kuchyňa -záhradný nábytok -skrine -postele.

Vzorková predajňa firiem: -Masívne a polomasivní spálne a skrine -kovové stoličky, stoly a doplnky. Výroba, predaj: -laminový nábytok na mieru -kuchyňské linky. Maloobchodný predaj: -obývacia steny (80 typov) -sektorový nábytok -XXI storočia, POP, BORIS, TARA ai. -ložnice a dvojlôžka -čalouněné súpravy -detské izby -kuchyně ...