Lampy ponúkajú klasické, pracovné, štýlové aj núdzové osvetlenie vďaka bohatému spektru variantov. Stolové a stojaté lampy pre domácnosti, žiarivkové lampy v priemysle, úsporná LED svietidlá aj solárne lampy pre exteriér vždy splnia svoj účel.

Spoločnosť Mistrštych Design s.r.o. vyrába jedálenské, konferenčné a pracovné stoly, odkladacie stolíky, lavice, police, záhradný nábytok, machové obrazy, svetlá a osvetlenie všetkého druhu. Všetko môžete tiež objednávať v e-shope.

Predaj nábytku a vybavenia do bytov a domov: - sedacie súpravy - kreslá - obývacie steny - police a regály - konferenčné stolíky - postele - jedálenské stoly a stoličky - kúpeľňový nábytok - nábytok do predsiene - písacie a kancelárske stoly - lustre a svietidlá - bytové doplnky - koberce.

Spoločnosť realizuje revízie rôznych el. zariadenia, inštalácia verejného osvetlenia, ale aj dodávku a montáž čerpadiel, vrátane solárnych systémov.

Predaj, e-shop: -LED žiarovky, pásky a reflektory.

Služby: -ozvučenie, kompletné vybavenie -profesionálne osvetlenie kultúrnych a zábavných akcií -mixážne pulty -dynamické a efektové procesory -prenájom pódia.

Naša cateringová firma LB GASTRO s.r.o. sa zaoberá zaistením závodného stravovania a cateringom. Medzi naše ďalšie činnosti patrí taktiež organizovanie rôznych kultúrnych a zábavných podujatí ako je napríklad laserová show, ich ozvučovanie a osvetľovanie. Pôsobíme v Opave, Ostrave a okolie. Závodné stravovanie vrátane dovozu:  - tradičné ...

Veľkoobchod, maloobchod: - telekomunikačné káble, materiál, prístroje a zariadenia - elektroinštalačné káble a materiál - svietidlá.

Dodávka, montáže, inštalácia, revízia: -silnoprúdové elektromontáže, elektroinštalácia -prípojky k RD a podnikateľským objektom -rozvody VN, NN -kompenzačné rozvádzače. Realizácia, rekonštrukcia: -verejné osvetlenie -trafostanice. Oprava, revízia: -transformátory VN, NN Projekcia elektro.

Spoločnosť K-technologies, s.r.o. dodáva výrobky a zariadenia pre oblasť nedeštruktívneho testovania, polygrafii a letecké snímkovanie. V ponuke máme filmy, vyvolávaciu systémy, digitálne systémy, UV lampy či NDT pomôcky. Pôsobíme ako autorizovaný distribútor spoločností CARESTREAM, COLENTA, CGM, Labin a ďalších. Poskytujeme tiež poradenské a ...

Dovoz, import, distribúcia, internetový obchod, eshop, predaj: - kovanie pre posuvné dvere a nábytkové kovanie firmy TERNO SCORREVOLI. - nábytkové komponenty - najmä pre kuchynský nábytok: - osvetľovacia technika pre interiéry a vstavaný nábytok: - vstavané nábytkové svietidlá nemeckej firmy ELEKTRA, talianskej firmy L&S ...

Návrhy, montáž, dodávky, eshop: -osvetlenie, ľad-osvetlenie -vonkajšie svietidlá -svetlá do interiérov -osvetlenie záhrady -svietidlá do bazénov -reflektory -osvetlenie billboardov, kuchýň, obývacích izieb, kúpeľní -priemyselné osvetlenie -zákazková výroba.

Elektroinštalácia. Montáže bleskozvodov. Silnoprúdové elektromontáže. Návrhy, inštalácia vnútorného osvetlenia

Výroba, distribúcia, predaj, dodávka, veľkoobchod štýlové mosadzné svietidlá, svietidiel.Možnosť výroba na zákazku. -svietidlá vhodné pre interiéry-byty, kancelárie, penzióny, hotely či rezidencie -interiérové svietidlá-lustre, nástenné svietidlá -stolové aj podlahové lampy.

Veľkoobchod, predaj: -výrobky firmy ABACUS, svetlomety (Orion, Challenger), stožiare. Návrh, dodávka a inštalácia: -venkovní osvetľovacie systémy -osvetlenie futbalových ihrísk -osvetlenie viacúčelových ihrísk -osvetlenie tenisových kurtov -osvetlenie štadiónov -osvetlenie pre ostatné športy. Dodávka, montáž: -telekomunikační ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -osvetľovacia technika, osvetlenie, svetlá -svietidlá: -priemyselná -interiérová -parková -záhradné. Výroba: -žiarivkové systémy, žiarivky. Služby: -projekcia v odbore.

Predaj: - krištáľových lustrov, brúseného úžitkového i nápojového skla, porcelánu a bižutérie.

Komplexné služby v dodávke interiérového a exteriérového osvetlenia. - návrhy svetelných riešení interiérov, realizácia osvetlenia na kľúč - stoličky (jedálenské, barové, konferenčné, kancelárske, detské) - stoly (drevo, sklo, kov a ich kombinácia) - záhradný nábytok (teak, hliník, nerez, umelý ratan a iné) - záťažový nábytok ...

Hodinový manžel v Jihlave zaisťuje komplexné domáce práce (montáže nábytku, svietidiel, pokládku podláh, náter okien), zatepľovanie, obkladanie, opravy rozvodov a kanalizácie, výmeny vložiek, ale aj výrub stromov.

EPK elektro s.r.o. je česká firma, ktorej hlavným sortimentom je vonkajšie a priemyselné osvetlenie. Veľkoobchod s osvetlením Zaisťujeme kompletný servis pri rekonštrukcii aj návrhoch verejného osvetlenia. Vykonávame projektovú dokumentáciu, návrh energetických. úsporných opatrení, podklady pre výberové konanie, montážne práce a technický ...

Výroba interiérov: - dvere - nábytok - kuchyne - podlahy - osvetlenie - realizácia interiérov ma kľúč - dyhovanie.

Výroba interiérov: - dvere - nábytok - kuchyne - podlahy - osvetlenie - realizácia interiérov ma kľúč - dyhovanie.

Výroba interiérov: - dvere - nábytok - kuchyne - podlahy - osvetlenie - realizácia interiérov ma kľúč - dyhovanie.

Výroba interiérov: - dvere - nábytok - kuchyne - podlahy - osvetlenie - realizácia interiérov ma kľúč - dyhovanie.

Výroba interiérov: - dvere - nábytok - kuchyne - podlahy - osvetlenie - realizácia interiérov ma kľúč - dyhovanie.