Lampy ponúkajú klasické, pracovné, štýlové aj núdzové osvetlenie vďaka bohatému spektru variantov. Stolové a stojaté lampy pre domácnosti, žiarivkové lampy v priemysle, úsporná LED svietidlá aj solárne lampy pre exteriér vždy splnia svoj účel.

Výroba, predaj: -záhradné stojanové svietidlá -vonkajšie svietidlá, osvetlenie. Internetový obchod, predaj: -interiérové svietidlá: -nástenné a stropné, moderné, klasické, detské, kúpeľňové, kuchynské svietidlá -vonkajšie osvetlenie vlastnej výroby aj z dovozu. Návrhy osvetlenia do novostavieb.

Veľkoopbchod, predaj: - LED svetelné zdroje a príslušenstvo pre svetelnú reklamu aj všeobecné použitie: - LED moduly, pásky - svietidlá Dakstar - žiarovky E14, E40, E27 - interiérové stropné svetlá - priemyselné LED osvetlenie - osvetlenie pre bazény a sauny - bazénové svetlomety, žiarovky - napájacie zdroje pre LED ...

Predaj, realizácia: - ľad svietidlá, osvetlenie - osvetlenie interiéru a exteriéru - ľad zdroje a svietidlá.

Dodávka, montáž, inštalácia: - divadelné a javiskové technológie. Výroba a montáž: - oceľové konštrukcie: - veže, tribúny, multifunkčné stropné konštrukcia. Služby: - elektroinštalácia - vzduchotechnika - stavebná činnosť.