Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Všetko pre remeslo, priemysel a obchod. Veľkoobchod so železiarskym tovarom, železiarstva. On-line webkatalog vrátane ceny sú k dispozícii na našich www stránkach. Najširší sortiment železiarskeho tovaru. Kovanie a spojovacia technika: Stavebné kovanie - okenné a dverové kovania - odkvapnice, parapety, tesnenia - dverné závesy, ...

predaj: -prírodné Futonové postele a matrace -rámy posteľou a matrac z prírodných materiálov pre kvalitné a zdravé spanie.

Maloobchod, predaj: - elektro - domáce potreby - sklo, porcelán.

Zákazkové stolárstvo. Výroba produktov z masívu. Výroba z lamino drevotrieskových dosiek. Dvere, brány, schodiská, drevo domčeky, altány Pergoly. Výroba z polymérového kameňa-corian, Montelli.

Stolárstvo, výroba, predaj, dodávka nábytok, nábytku. Zaoberáme sa prevažne zákazkovou výrobou nábytku a kuchýň. -kuchynské linky -kancelársky nábytok -detské izby -vstavané aj polovestavané skrine -posuvné dvere -stoly, postele -rôzny atypický nábytok.

Zákazková výroba atypického nábytku. Výroba kópií štýlového nábytku. Výroba a opravy všetkého čalúneného nábytku. Reštaurátorské práce.

Výroba: -vstavané skrine -kuchynské linky ai.

Vonkajšia tieniaca technika: - vnútorné tienenie, siete proti hmyzu - markízy, rolety - spoľahlivá a kvalitná práca - zmysel pre precíznosť v detailoch - konzultácie

Firma UNIKOV Steel, s.r.o. sa zaoberá kovovýrobou. Strojárska výroba, ľahká obrobňa, nástrojáreň, prípravovňa materiálu, prášková lakovňa. Výroba kovového záhradného nábytku - stoličky, stoly, doplnky, príslušenstvo - návleky, podušky, ostatného kovového nábytku - postele, skrine. Prevádzkuje aj e-shop. Spoločnosti UNIKOV Steel nájdete v ...

Realitná kancelária: -po-pia 9.30-17 -odhady nehnuteľnosti -predaj a prenájom nehnuteľností - byty, rodinný domček, nájomný dom, pozemok, pole, výrobné priestory, sklady. Kaviareň: po-ne 7.30-18 Penzión: -izby vybavené sociálnym zariadením, chladničkou a TV.

Dřevovýroba. Výroba: - garniže, koľajnice - rolety a rohože - bytové doplnky predaj: - stínovky na ploty

-Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybnikárstva, lesníctvo a poľovníctvo -Spracovanie dreva, výroba drevených, korku, slamy a pletacích materiálov -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod Zámočníctvo, nástrojárstvo

Predaj, zákaznícky servis, eshop: -fontány, studne -imitace dreva -japonské lampy -krby, japonský nábytok na záhradu -květinové nádoby Misie, koše -plastiky -ploty, podstavce a ploty, sochy zvierat, záhradné dekorácie, imitácia kameňa.

Stolárstva. zákazková výroba - pergoly - nábytok - kuchynské linky - schodisko - ploty - vstavané skrine.

Výroba, montáž: - dverové systémy - okná, AL výplne otvorov - vráta, brány, doplnky

služby: - inštalácia a servis klimatizácií - zdroje chladu - vzduchotechnika - systémy MaR - jadrové vŕtanie

predaj: -elektro -Priemyselné tovar -chladničky, mrazničky, sporáky, práčky -roboty, mixéry, žehličky, lustre.