Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Langr klimatizácia s.r.o. sa zameriava na servis, predaj a montáž chladiacej a klimatizačnej techniky a vykonáva revízie tesnosti chladiacich zariadení.

AROBO - Woodener a Wood Gift s.r.o. si sa zameriava na výrobu a predaj drevených bytových doplnkov, svadobné dekorácie a drevených motívov na mieru.

Brošňa gastro, s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj zariadení pre gastronómiu a na záručný a pozáručný servis chladiacich zariadení a klimatizácií.

Spoločnosť LIGHTINGPRO s.r.o. sa zameriava na návrhy a dodávku svietidiel, zákazkovú výrobu atypických svietidiel a meranie hladiny osvetlenia.

Výroba, montáž, inštalácia, servis, údržba priemyselné a garážové vráta: -automatické posuvné dvere -priemyselné vráta -garážové vráta -nakladacie rampy -vratové tesnenie -proti prievanovej zásteny, clony -samonosné brány -stranové vráta (posuvné do strany).

Výroba nábytku, 3D návrhy: -riešenie interiéru -kompletná realizácia -vyhotovenie grafického návrhu -riešenie častí interiéru, kuchyne, kúpeľne, obývacia izba, spálňa, detská izba. Kovanie: -výsuvné systémy -výklopné systémy.

Tieniaca technika, predaj, montáž: -markízy, markíza, žalúzie, rolety, siete proti hmyzu, romány vnútorné a vonkajšie -garážové vráta -plastové okná -tieniace plachty.

Iva Drápelová sa zameriava na výrobu medu, sviečok a svietnikov a na masáže a reflexnú terapiu.

Spoločnosť Jana Vlacha zaisťuje predaj kuchynského nábytku na mieru.

PhDr. Adam Chalupníček prevádzkuje internetový jarmok služieb, tovaru a výrobkov.

Výroba dizajnové nábytku na zákazku. Navrhujeme a vyrábame kuchyne, spálne, obývacie izby, kúpeľne a ďalší nábytok. Výroba vstavaných skríň na mieru.

Vladimír Doležal navrhuje a vyrába interiérové vybavenie na zákazku. Okrem toho tiež vykonáva montáž a ďalšie súvisiace práce, ktorými sú napríklad práce elektrikárske, murárske a inštalatérske. Prevádzkareň: Rebešovická 77, 643 00 Brno- Chrlice

Vorlíčkovo Truhlářství sa zameriava na výrobu a renováciu nábytku detských a obývacích izieb, spální, kuchýň. Ďalej sa spoločnosť postará o podlahy, dvere a stropy.

Nábytok Vybíhal sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku, postelí, kuchýň, vybavenie do detských izieb a mnoho ďalšieho.

Martin Prikryl sa zameriava na výrobu nábytku, jedná sa napríklad o vstavané skrine, kuchynské linky, kancelársky nábytok, nábytok do detských izieb, postele a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Macháček navrhuje a vyrába kuchynské linky, vstavané skrine, schodiská a vybavenie kúpeľní.

Spoločnosť PETURA s.r.o. vyrába, predáva a prenajíma nábytok a dekoračné predmety s tematikou amerického retro pre kaviarne a reštaurácie. Ďalšou činnosťou spoločnosti je tiež renovácia čerpacích stojanov a výroba nábytku zo sudov.

Zákazková výroba a predaj vlnených výrobkov. Predávame deky, koberce, tašky a doplnky z vlny.

Stolárska dielňa MIPA vyrába nábytok a interiéry na mieru. Výroba a montáž kuchynských liniek v Blansku. Realizuje detské izby, spálne, kúpeľne a skrine.

E-shop so svietidlami pre obývačku, kuchyňu, jedáleň, spálňu, kúpeľňu a detskú izbu. Vonkajšie osvetlenie. Stropné, nástenné, bodové a LED svietidlá, stolné a stojacie lampy, žiarovky. Možnosť osobného vyzdvihnutia objendávky.

Prevádzkujeme: -ubytovňa, ubytovanie: kapacita 66 lôžok. -reštaurácia: spája areál aquaparku a zimného štadióna -zimný štadión -krytý plavecký bazén -aquapark (vonkajšie letné kúpalisko) -kryté kúpele: sauna, solárium, rehabilitáciu a masáže -FIT CENTRUM - posilňovňa -rekreačná oblasť Palava -parkovacie automaty, vrátane predplatné na ...

LS Style krajčírstvo s.r.o. je rýdzo česká výrobná firma, ktorá kladie dôraz na poctivú českú výrobu a tradíciu zachovania klasického remesla. Aj keď sme mladá firma, máme bohaté dlhoročné skúsenosti, ako so šitím odevov, tak aj hotelového a bytového textilu. Sme schopní ušiť prakticky všetko podľa priania a aktuálnych potrieb zákazníka. Zakladáme ...

predaj: -kolekce nábytku: -BARMER, Bihar, BOMBAY, BROOKLYN, CUBA, COUNTRY, DUBLIN, HOLLAND, Katoro, OSLO, RUSTIC, STAR, UDAIPUR, TIBET, VIETNAM -ložnice, nábytok, jedálenské stoly, sedací nábytok, veľké komody, policové steny, knižnice.

Internetový obchod, eshop, eshop Maloobchodný predaj: IC SOHO (VEDĽA OLYMPIE BRNO) Svratecká 989 664 42 Modřice showroom UH Nádražní 24 686 01 Uherské Hradiště www.casamia.cz -kolekce nábytku: -BARMER, Bihar, BOMBAY, BROOKLYN, CUBA, COUNTRY, DUBLIN, HOLLAND, Katoro, OSLO, RUSTIC, STAR, UDAIPUR, TIBET, ...

Stolárstvo, stolárstvo. Zákazková výroba na mieru, zameranie interiéru zadarmo: -kuchyňa vrátane spotrebičov -vstavané skrine -kancelársky nábytok podľa Vašich predstáv -detské izby -postele aj poschodové, letisko, váľandy, zásuvné postele -kuchynské linky -rekonštrukcia bytových jadier kompletne. Zaistenie prác: -murárske ...