Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Výroba a predaj: čalúnenie dopravných prostriedkov -čalouněný nábytok -sedací súpravy -dvoulůžka -válendy aj rozkladacie -bytové doplnky -vybavení interiérov, hotelov, reštaurácií.

E-shop s nábytkovým kovaním (úchytky, Knopky, mušle, vešiaky), doplnky pre úpravu nábytku a veľkoobchod pre nábytkárov, stolárov a dizajnérov. Nájdete u nás širokú ponuku úchytiek, vešiakov a knopek predovšetkým od rakúskeho výrobcu SIRO a produkty talianskeho výrobcu Bosetti-Marella. Moderné, minimalistické, rustikálne, drevené, kožené, ...

Sme popredný český výrobca s dlhoročnou tradíciou. Vznik ErgoOffice je datovaný od roku 1992 a celú túto dobu sa zaoberáme návrhom a výrobou nábytku, v posledných desiatich rokoch sa špecializujeme iba na vývoj a výrobu paravánov a ľahkých deliacich priečok. Ponúkame 6 typizovaných systémov, BASIS, ekonomike, OCEAN, variabilite, PLEXIK a KREATIV, ...

Spoločnosť OTK - KV s.r.o. sa zaoberá veľkoobchodným, maloobchodným predajom a montážou komínov, kotlov, kotolní, vykurovacích sústav, kachlí i krbov. V našom sortimente nájdete všetok kúrenársky a kominársky materiál. Predaj, maloobchod, veľkoobchod: - kominársky materiál - spalinovody, dymovody, rúry - komíny - komínové systémy - ...

Stolárstvo, výroba: - repliky pôvodných dobových a historických okien a dverí - nábytok - schodisko - dvere Porez guľatiny.

Firma sa zaoberá predajom dekorácií a doplnkov.

Retroobchod, e-shop: - plechové cedule - bytovo doplnky, dekorácie - plagáty - nástenné hodiny.

Práca: -elektroinštalatérske. Montáž: -hromozvody. -anténne systémy. -elektroniské zabezpečovacie systémy. -verejné osvetlenie. Elektrorevízia.

Výrobca kvalitných podlahových konvektorov. Konvektory Hitte zaistia nielen nákladovo najefektívnejšie vykurovanie priestorov, ale aj pohodlie svojich užívateľov oddelením presklenej plochy a interiéru clonou teplého vzduchu a vykurovania objektov. Všetky informácie nájdete na webe spoločnosti alebo na facebooku.

Stolárstvo Čestmír Landrgott vyrába zákazkový nábytok na mieru. Kuchyňa, vstavané skrine a ďalší nábytok pre dom a záhradu vrátane grafického návrhu interiéru. Všetko kvalitne a lacno.

Predaj: - LED osvetlenie, žiarovky, trubice, svetlomety

Zákazkové stolárstvo, výroba: - kuchyňa - kuchynské linky.

Klimatizácia: -inštalácia -servis -dodávka. Klimatizačný materiál značky: -Panasonic, Daikin, Carrier, Toshiba, Mitsubishi -okenné -nástenné -podstropné -kazetové -skriňové -tepelné čerpadlá -VRV systém. Vzduchotechnika: -kompletná dodávka a montáž. Návrhy, výpočty, predaj, montáž, revízia: -nerezové komíny ...

Oprava, servis: - chladničky, chladničky, chladničky, mrazničky - chladiace zariadenie.

Maloobchod, predaj, e-shop: - štýlový masívny nábytok - záhradný nábytok - drevené hračky - dekorácia.

Maloobchod, predaj: - spotrebná elektronika - televízory - chladničky, práčky - satelitná, anténna technika. Ďalšia predajňa: - Cheb, Na Hradčanoch 1 - tel.: 354 432 966

Maloobchod, predaj, e-shop -materiál pre realizáciu interiérov -remeselnícke materiály -bytové doplnky -okná, dvere, podlahy -plávajúce podlahy HARO, KRONO -sadrokartón KNAUF -doskoviny.

Predaj, montáž: - okná plastové, drevené, hliníkové - rolety, žalúzie Služby: - nákladná autodoprava

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -elektrické opatrovateľské lôžka -polohovacie postele -repasované lôžka

Veľkoobchod, maloobchod: -plastové rozvody EKOPLASTIK -potreby pre inštalatérov, kúrenárov. Inštalatérstvo: -montáž rozvodov teplej a studenej vody -plasty -meď*.

Maloobchod, predaj: -vybavenie pre kúpeľne -sanitárna keramika -kúpeľňový nábytok -vane, sprchové kúty, batérie.

Internetový obchod, e-shop: - kuchynské potreby - drogistický tovar - hračky - bytový textil - dámske odevy - pánske odevy.