Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Montáž po celej Českej republike, projekcie, predaj, oprava, servis: - vzduchotechnika, komplexné dodávky vzduchotechniky - klimatizácia, chladiče CARRIER - meranie a regulácia (MaR) - tepelné čerpadlá - ventilátory - odvlhčovače vzduchu AMCOR - tepelné čerpadlá pre bazény.

Výroba nerezových kuchynských drezov. Lisovanie plechu a plošných dielov. Povrchová úprava nerezových plechov.

Predaj, maloobchod, e-shop: -sedacie súpravy -obývacie steny -detské izby -spálňa -matrace -skrine, police -kuchyňa -stoly -predsieňové steny

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich ...

Projekcia, projekčná činnosť, veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáž, oprava, servis: - klimatizácia, klimatizačná technika - vzduchotechnika: - vzduchotechnické komponenty, celky - vzduchotechnické zariadenia - odvlhčovače vzduchu (bazénové, bytové), odvlhčovacia technika - zvlhčovače vzduchu - čističe, čističky vzduchu ...

Výroba, predaj: - kancelársky sedací nábytok (stoličky, kreslá) - pracovné a záťažové stoličky - konferenčné stoličky.

Technické služby mesta Kopřivnice. Údržba, oprava: - komunikácia - mosty - dopravné značenie - verejné osvetlenie - verejná zeleň - zvoz, zber a zneškodňovanie odpadu.

Ten, kto uvažuje o nákupe nových kuchynských potrieb, prípadne vecí do domácnosti, mal by rozhodne navštíviť stránky e-shopu drento.cz. Tu je k dispozícii široký sortiment produktov medzi ktoré patrí titánový riad, liatinový riad, grily na drevené uhlie, oblečenie, šperky, záhradné potreby, potraviny... Nákupujte z prostredia vášho domova ...

Dodávka: - kancelársky nábytok šatne, zázemie Výroba: - kancelársky nábytok šatne, zázemie Výroba, dodávka: - kovový dielenský nábytok (šatne, zázemie, ...)

Výroba nábytku. Výroba, drevovýroba, montáž, návrhy: - kuchyňa na mieru - kuchynské linky podľa požiadavky zákazníka - výroba kuchýň vrátane elektrospotrebičov - nábytok, výroba nábytku - detské izby - vstavané skrine - obývacie izby.

Výroba: - interiérový nábytok - stoly, stoličky, skrinky - kuchynské linky na mieru - vstavané skrine - vstavané spotrebiče. - stoly a nábytok z lávovým kameňom z Talianska od firmy Domiziani Spracovanie od projektu v PC pre montáž samotnej kuchyne.

Dodávka, predaj - farby, náterové hmoty, miešanie farieb - nábytkové kovanie. Výroba nábytku.

Priamy dovoz, vývoz, predaj: - ručné papiere morušové, banánové a bavlnené v širokom sortimente farieb a dezénov - ručne vyšívaný bytový textil – prestieranie a obrusy z bavlny a ľanu - priania a oznámenia z ručného papiera - papierové kvety z ručného papiera - darčekové tašky z ručných papierov.

Výroba: - kachle a kachľové pece - keramika, tradičné akumulačné kachle, krby, kachľové sporáky, teplovodné výmenníky.

Predaj: - čalúnny materiál (čalúnnické a sedlárske potreby) - zdravotný matrac - rošty - lamelové, latkové - postele - buk, borovica - vankúše a prikrývky, antialergické - prestieradlá, froté, bavlna - nepriepustné chrániče matracov - obliečky - uteráky, osušky - kúpeľňové súpravy - molitany do výšky 20cm - technické tkaniny - ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - elektro - elektroinštalačný, vodoinštalačný a kúrenársky materiál - svietidlá. Montáž, opravy, údržba, servis: - elektroinštalácia - bleskozvody - výroba rozvádzačov - elektrické vykurovacie systémy. Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske.

Montáž, servis, predaj, dodávka: - tieniaca technika - plastové okná - sekcionálne garážové vráta - rolovacie garážové vráta - priemyselné vráta - automatické pohony pre vráta, brány, závory - brány - samonosné, koľajnicové, krídlové - rýchlonavíjacie vráta - protiprievanové pásové clony - tesniace goliere.

Výroba, šitie na zákazku, veľkoobchod, predaj: - prešívané prikrývky, prikrývka, deky - vankúše - posteľné súpravy - obliečky - froté a bavlnené prestieradlá, podložky pod prestieradlá - obrusy - posteľný tovar pre dojčatá - plážové lehátko, lehátka - matrac - matracové chrániče.

-Výroba a predaj nábytku a vybavenia materských škôl, základných škôl -Predaj detského ergonomického zdravotného rastúceho nábytku -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Výroba školského a kancelárskeho výrobku -Povrchové úpravy a zváranie kovov -Výroba školských lavíc a stoličiek -Výroba detských lehátok do MŠ

Zákazková kovovýroba: - oceľové konštrukcie - vráta, brány, mreže, ploty - revitalizácia výťahových šácht. Stavebná činnosť: - výstavba rodinných domov - revitalizácia panelových domov.

Spoločnosť Gerle Odry s.r.o. - Chránená dielňa - sa špecializuje na výrobu drevených hračiek, bábkových divadiel i detských záhradných ihrísk. Ďalej vyrába kvalitný nábytok z masívu, aj záhradné zostavy. Pôsobíme po celej SR. Na našom eshopu si môžete v kľude domova vybrať kvalitný nábytok z masívu, nech interiérový do domácnosti alebo do ...

Pre krásnu novú kuchyňu môžete zamieriť do novo otvoreného kuchynského štúdia HON-kuchyne v Novom Jičíne. Sme špecialisti na moderné kuchyne, ktoré vyrábame na mieru a so zárukou. Realizujeme výrobu kuchynskej linky, dosky a všetkého kuchynského nábytku vrátane návrhu, dodávky, montáže a realizácie. Vašu vysnívanú kuchyňu pomôžeme doviesť k ...

Firma Dvabráchové sa zameriava na výrobu dizajnového nábytku z kaučukového dreva. Výroba školského a kancelárskeho nábytku.

Firma Interion z Klimkovice predáva v e-shope nábytok a doplnky pre interiéry rodinných domov a bytov. Tiež do záhrad, dielní, kancelárií a iných verejných priestorov. Skladom je široká škálu produktov popredných európskych a ázijských výrobcov za priaznivé ceny. Sídlo firmy sa nachádza na adrese Na Farská 1016, 73553 Dolní Lutyně.