Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Distribúcia: - elektronické systémy kontroly vstupu - kódové zámky - vchodové telefóny - čítačky kariet - školská tabuľa - interaktívne systémy - školské pomôcky - príslušenstvo.

Realizácia dizajnových interiérov: - exteriéry - interiéry - návrhy a realizácia kúpeľne, wellness - 3D vizualizácia - kuchyňa - spálňa - obývacie izby - detské izby - kancelársky nábytok - rímske rolety - tapety - sedacie súpravy.

Zákazková výroba, montáže: - dverná a bránová technika - posuvné a krídlové brány a dvere - garážové brány. Dodávka, inštalácia: - elektromotory, pohony a ovládače značky Hörmann, Beninca, Trido - kovovýroba.

Firma ADEX LM s.r.o. je solídny, skúsený a spoľahlivý partner v dodávkach a montážach klimatizácií, vzduchotechniky, čističiek vzduchu a tepelných čerpadiel s dlhoročnou skúsenosťou. Ponúkame klimatizácie do bytov, domov aj kancelárií, vrátane centrálnej klimatizácie. Ďalej predávame tepelné čerpadlá ako súčasť vykurovacieho systému umiestnené ...

Veľkoobchod, maloobchod: Projekty, rekonštrukcie, virtuálne návrhy, stavebné úpravy. Realizácia kúpeľní. Laufen štúdio. Zamerané na luxusné vybavenie kúpeľní a interiéru. Dovozca obkladov a dlažieb. Autorizovaný servis predávaných značiek. Predaj a realizácia veľkoformátových obkladov a dlažieb.

Výroba a predaj: - sklápacie postele a ich mechanizmy - výsuvné postele a ich mechanizmy - lamelové rošty - zdravotný matrac - polohovacie rošty - sklopné postele a mechanizmy - jednolôžka - dvojlôžka.

Zámočníctvo, kovovýroba a montáž rôznych prvkov (schodiská, brány, ploty, terasy, zábradlia, zimné záhrady, brány, dvere, prístrešky, mreže, zastrešenie). Ďalej sa firma zameriava na nerez pojazdové a posuvné, kované brány, sekcionálne brány a iné výrobky.

Špecializujeme sa na výrobu a predaj hliníkového oplotenia a dekoračného vonkajšieho osvetlenia. Ponúkame hliníkové ploty, oplotenie alebo iba plotové polia s modernými motívmi a spoľahlivým prevedením.

Výroba, predaj, e-shop: - firemné oblečenie - uniformy, školské uniformy - uteráky

Spoločnosť Guardi CZ - Radek Holusek sa zameriava na výrobu, predaj a montáž bezúdržbových hliníkových plotov, brán, balkónov, prístreškov i terasových profilov. Pôsobíme v rámci celej Slovenskej republiky. Výroba, dodávka, montáž: - hliníkové, drôtené, mrežové ploty - hliníkové balkóny - hliníkové bránky, posuvné a krídlové brány - ...

Veľkoobchod, predaj: - elektromateriál, elektroinštalačný materiál - káble, vodiče - inštalačný materiál - rozvodné systémy - svietidlá, svetelné zdroje.

Veľkoobchod, predaj: - elektromateriál, elektroinštalačný materiál - káble, vodiče - inštalačný materiál - rozvodné systémy - svietidlá, svetelné zdroje.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - dvere - ploty - pergoly Kladenie podláh.

Dodávka, montáž a servis, predaj: - elektrická zabezpečovacia signalizácia - elektroinštalačný materiál - elektroinštalácia verejného osvetlenia Elektroinštalačné práce Opravy a údržba - elektroinštalácia verejného osvetlenia.

ALBO je firmou z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. Sme výrobcom drevených eurookien a vchodových dverí tej najvyššej kvality. Naša drevovýroba sa zameriava nielen na drevené a drevohliníkové okná a dvere, ale taktiež sa špecializujeme na zimné záhrady alebo sekčné garážové brány, ktoré sa vyznačujú perfektnou kvalitou a ...

Predaj a montáž komínov, kachlí a krbových obstavieb.

Naša firma vykonáva elektroinštalácie domových, obchodných a priemyselných objektov, predaj a montáž klimatizácií, tepelných čerpadiel a rekuperácie. Realizácia inteligentných elektroinštalácií a rozvodov, výroba rozvádzačov, elektrické vykurovanie, projekcia a revízie elektroinštalácií a klimatizáciou.

Český výrobca spoločnosť Kaspo vyrába kojenecký textil a doplnky pre bábätká a deti. Dielňu aj kamennú predajňu, kde nájdete široký výber rychlozavinovačkek, prestieradiel aj obliečky do postieľok a kočíkov, dupačiek, oblečky ku krstu nálezy v Prostějove. Dojčenský textil šijeme z atestovaných materiálov (Öko-Tex Standard 100, tř.1, for baby), ...

Predaj: -obklady a dlažby -vodovodné batérie -vane a masážne systémy -sprchovacie kúty a boxy -sanitárna keramika. Realizácia kúpeľní: -kúpeľne na kľúč -novostavby kúpeľní -3D návrhy zadarmo.

Radek Neduchal je konateľom spoločnosti Š+N MIRADE, ktorej hlavnou činnosťou je výroba pántových a posuvných dverí (posuviek), ktoré je možné zakúpiť prostredníctvom nášho e-shopu. Dvere dodávame nielen po celom území Českej republiky, ale aj na Slovensko. Okrem iného sa zaoberáme zákazkovou výrobou nábytku, ako sú kuchynské linky či vstavané ...

Stolárske práce Výroba - kuchyňa nábytok Výroba - vybavenie kancelárií Výroba - nábytok - vybavenie interiérov - kuchyňa - obývacie steny - detské izby - predsieňové steny - vybavenie kancelárií Výroba - interiérové dvere - obložkové zárubne