Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

ROBET design s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu schodísk a zábradlia, brán a oplotenia, sklenených dverí, priečok a stien, pergol a mnoho ďalšieho.

Výroba a montáž nábytku a kompletná realizácia interiérů.Zajišťujeme architektonický návrh interiéru.

Stolárstvo. Výroba: - vnútorné a vonkajšie dvere a zárubne z masívu aj atypické - celodrevené schodiská - okná - nábytok.

Veľkoobchod, maloobchod: - kúpeľňové štúdio - PRIAMI DOVOZCOVIA DLAŽIEB A OBKLADOV ZO ŠPANIELSKA - španielske obklady a dlažby PERONDA, APARÍCIU, APAVISA, EXAGRES, GRESAN, VENATTO, KERABEN - sanitárna keramika, CATALAŇO - všetko vybavenie kúpeľne. Grafické spracovanie návrhov kúpeľní a interiérov podľa priania zákazníka.

Kúpeľňové štúdio Olomouc. predaj: -obklady, dlažby, -sanitární keramika, Duravit.Keramag Design, Villeroy & Boch -koupelnový nábytok Riho, vlastnej produkcie -Grohe, Hansgrohe, Steinberg, Alap, Ronal, Riho, Duscholux, Kermi, Hüppe -záruční a pozáručný servis Vlastná výroba: -nerezové odtokové kanáliky pre sprchy -nerezová ...

Kúpeľňové štúdio. Sprostredkovanie - realizácia, montáže. Veľkoobchod, predaj: -sanitární technika, sanitárna keramika -koupelnový nábytok -koupelnové doplnky -materiál kúrenársky -vodoinstalační materiál -nářadí pre kúrenárov, inštalatérov.

Montáž, opravy, servis: - klimatizácia - vzduchotechnika - tepelné čerpadlá.

Dodávka, montáž: - plynové a elektrické vykurovanie - kotolne - klimatizácie a vzduchotechnika - rekonštrukcia zdrojov tepla - meranie a regulácia. Projekčná činnosť. Elektromontáže. Solárne systémy a tepelné čerpadlá.

Predaj: - matrac - vankúše - deky - čističky vzduchu.

Výroba - nábytok na mieru: - kuchyňa - skrine - obývacie izby - spálňa - kancelárie - komerčný nábytok. Stolárstvo. Návrhy interiérov.

Predaj, montáž: - plastové okná a dvere - drevená Eurookná a dvere - garážové vráta - zimné záhrady - loggia - vonkajšie rolety a žalúzie - fasády - zateplenie fasád, pivníc, striech.

FRIM nábytok s.r.o. je nové meno firmy FRIM pre EXTREM s.r.o. Vyrábame zákazkový nábytok súkromným osobám aj firmám, špecializujeme sa na postele a vstavané skrine, riešime zložité priania k spokojnosti zákazníkov. Vyrábame matrace aj čalúnené postele z nehorľavých materiálov (prípadne z materiálov so zníženou horľavosťou), prírodných výplní ...

Výroba a predaj detských produktov z bavlny a bambusu: - látkové, bavlnené plienky - bambusové plienky - osušky - nohavičkové plienky.

Spoločnosť INTERIERY ZVOZIL s.r.o. sa špecializuje na zákazkovú výrobu kuchýň, vstavaných skríň, kancelárskeho nábytku a nábytku do nemocníc.

Stolárstvo Miklík s.r.o. sa zameriava na výrobu okien, dverí, kuchynských liniek, nábytku, schodísk, pergol, prístreškov a mnoho ďalšieho.

Firma STOLÁRNA U SÚSEDOV sa zameriava na výrobu dreveného nábytku do kuchýň, spální, obývacích a detských izieb, tiež vyrába pergoly, záhradný nábytok a nábytok do reštaurácií.

E-shop s komponentmi na výrobu sviečok. Predaj mydiel, korálikov, komponentov na drôtkovanie a dekoračných predmetov.

Spoločnosť Huka stores s.r.o. prevádzkuje internetový obchod so zameraním na dom a záhradu a dodáva na území SR aj EÚ. Sortiment spoločnosti sa týka okruhov, ktorými sú kuchyňa, kúpeľňa, domácnosť, záhrada, hobby, dielňa a stavba, drogéria, šport.

Spoločnosť Meblisto s.r.o. sa zameriava na návrhy a výrobu nábytku na zákazku. Spoločnosť vyrába nábytok do kuchýň, detských izieb, spální, obývačiek a do všetkých ďalších miestností, ak je to potrebné.

HODO MORAVIA s.r.o. vyrába nábytok na mieru z masívu aj lamina do predsiení, kuchýň, izieb, spální i kúpeľní. Spoločnosť sa ďalej zameriava na stolárstvo a poradí si aj s montážou nábytku.